| Η τελευταια ταινια που ειδαμε! | |
|
+33EveP modechristo music4e 04071989 Spellborn* kostantin Nemesis strcapitano cosmakos88 How Bo You Bo? Typos_tou_Para5 ^GeRarD_wAy^ Veakis greg93 loraX agent_spade forisael Dee_dee Shavo rania Broken_Angel Fallen angel Satine effie tirovlaxos twinas y=αx+β Gonzo ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Ekiff Mrs_M0lk0 A.R X-FILER 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EveP
Αριθμός μηνυμάτων : 1733 Ηλικία : 35 Τόπος : Οι πίστες της F1!! Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Κυρ 11 Μάης - 23:05 | |
| Είδα το φιλί της Ζωής...Περίμενα να αποκτήσει ενδιαφέρον,και περίμενα και περίμενα...Μέχρι που τέλειωσε !!!!Πραγματικά απαίσιο!Και τουλάχιστον τα αγόρια είχατε να δείτε και κάτι από Παπουτσάκη(ο Γιάννης ξερογλείφονταν),εμείς τι είχαμε;;Τον Θέμο;; Βαριά 2/10 (κάτι έπιασαν τα τοπία της Σίφνου...) | |
|
| |
Gonzo
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Ηλικία : 105 Τόπος : Ακόμα κλεισμένος στο ντουλάπι !!! Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Τρι 13 Μάης - 1:40 | |
| | |
|
| |
loraX
Αριθμός μηνυμάτων : 1318 Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Παρ 16 Μάης - 13:15 | |
| το Cars με τη φωνή του Ρουβά (κάτι μ έχει πιάσει τελευταία και βλέπω παιδικές ταινίες!) Καλό ήταν, είχε αρκετή πλάκα! | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Παρ 16 Μάης - 16:23 | |
| ^ ειναι πολυ καλο! Ειδικα ο Σακης! Εγω ειδα σε DVD το American History X... Μετριο θα ελεγα. Αλλα οχι και nominated για Οσκαρ ο Ed Νorton γι'αυτη την ερμηνεια! | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 550 Τόπος : Μυτιλήνη Registration date : 28/03/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Παρ 16 Μάης - 23:12 | |
| Είδα το Ψυχραιμία - Όλα παίζουν. Μέτριο... | |
|
| |
Fallen angel
Αριθμός μηνυμάτων : 489 Ηλικία : 32 Τόπος : Lost in space Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Σαβ 17 Μάης - 18:13 | |
| | |
|
| |
music4e
Αριθμός μηνυμάτων : 70 Registration date : 08/04/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Σαβ 17 Μάης - 19:30 | |
| i4 λουφα και απαλλαγη .... ξεκαρδιστική ταίνια! | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Κυρ 18 Μάης - 19:53 | |
| Iron Man πριν κάμποσο καιρό. Πολύ καλή τιανία για το είδος της με μπόλικες δόσεις χιούμορ. Ο Downey, πάρα πολύ καλός. Εξαιρετική επιλογή για τον κεντρικό ρόλο. Ο Bridges πολύ καλός στον ρόλο του, αν και δεν τον έχουμε συνηθίσει σε παρόμοιους ρόλους. Η Paltrow πολύ λίγη και πολή ξύλινη η ερμηνεία της. Θα μπορούσαν να έβαζαν άλλη ηθοποιό όχι πρώτο όνομα που θα τους κόστιζε και λιγότερα... 3.5/5
Σήμερα What happenes in Vegas. Απλά μια καλή ελαφριά ταινία για να περάσει η ώρα. η Diaz εχει αρχίσει να φαίνεται πολύ μεγάλη.... Το πρωταγωνιστικό διδυμο είχε δέσιμο αλλά μέχρι εκεί... 2.5/5 | |
|
| |
Nemesis
Αριθμός μηνυμάτων : 305 Ηλικία : 35 Registration date : 11/04/2008
| |
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Παρ 6 Ιουν - 2:05 | |
| Το προηγούμενο Σάββατο είδα το E-mail (Κ. Κάππας, Αφρ. Σημίτη, Γ. Χρανιώτης, Φ. Σπύρος) για δεύτερη φορά. Καλή φάση, αν και στο τέλος μου αφήνει μια ... γλυκόπικρη γεύση.
Μεθαύριο μάλλον θα πάω στο Sex and the city. | |
|
| |
beef cake
Αριθμός μηνυμάτων : 1086 Ηλικία : 33 Τόπος : Λιγο πιο πέρα από το γαλαξία μας Registration date : 01/05/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Πεμ 12 Ιουν - 19:29 | |
| ^Πήγα στο Sex and the city και ήταν απαίσιο....Βαρέθηκα δυομιση ώρες εκει μέσα.....Η χειρότερη ταινία που έχω δει.... | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Πεμ 12 Ιουν - 19:39 | |
| Γενικα, θεωρω οτι οταν τηλεοπτικες σειρες μεταφερονται στη μεγαλη οθονη ειναι σχεδον παντα καταδικασμενες σε αποτυχια. Θυμηθειτε το ''X-files.The movie''. Το ιδιο θα γινοταν κι αν ο Καπουτζιδης υλοποιουσε αυτο που του ειχαν προτεινει, δηλ.να κανει το Παρα 5, ταινια. | |
|
| |
tirovlaxos
Αριθμός μηνυμάτων : 202 Ηλικία : 33 Τόπος : Ξεσσαλονίκη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Πεμ 12 Ιουν - 20:58 | |
| όπως και με το Scooby-Doo | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Παρ 13 Ιουν - 0:11 | |
| - beef cake έγραψε:
- ^Πήγα στο Sex and the city και ήταν απαίσιο....Βαρέθηκα δυομιση ώρες εκει μέσα.....Η χειρότερη ταινία που έχω δει....
Εμένα μου άρεσε πάντως. Από τις λίγες αισθηματικές ταινίες που δεν βαρέθηκα (ίσως και η μοναδική). | |
|
| |
mc Meany!
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Ηλικία : 32 Τόπος : εδώ,εκεί,παραπέρα Registration date : 11/06/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Παρ 13 Ιουν - 7:29 | |
| Ego xthes eida to koritsi pou gyrize tis selides...kalh tainia alla mikri kai liiiigooo vareti! | |
|
| |
Fallen angel
Αριθμός μηνυμάτων : 489 Ηλικία : 32 Τόπος : Lost in space Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Παρ 13 Ιουν - 17:10 | |
| Κι εμένα μ' άρεσε το Sex and the city .... | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Κυρ 15 Ιουν - 11:55 | |
| El Orfanato και Knocked up!! Καλες και οι 2 στο είδος τους. π'ερασε ευχάριστα η ώρα. | |
|
| |
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Δευ 16 Ιουν - 13:00 | |
| Το "El Orfanato" ειναι αυτο με το Ορφανοτροφειο? Ηθελα να το δω.....αλλα δεν το προλαβα.....Το συστηνεις σαν ταινια? | |
|
| |
mc Meany!
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Ηλικία : 32 Τόπος : εδώ,εκεί,παραπέρα Registration date : 11/06/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Πεμ 19 Ιουν - 8:32 | |
| ego proxthes eida to mila tis.3etrelathika.Sovara tora! | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Κυρ 29 Ιουν - 11:43 | |
| Ειδα χτες το βραδυ σε DVD το "Two weeks notice'' με Hugh Grant και Sandra Bullock. Ενταξει, βλεποταν. Σχετικα ελαφρια ηταν βεβαια...(τι σχετικα δηλ...) Αλλα αρκετα χαλαρη. Ο Hugh το γνωστο του στυλ, πολυ καλος (οπως παντα) και η Bullock το γνωστο υστερικο της στυλ! Κι αυτη καλη ομως. Παντως, πρεπει να ηταν....πανάρχαια γιατι ο Grant ηταν τεκνό! | |
|
| |
EveP
Αριθμός μηνυμάτων : 1733 Ηλικία : 35 Τόπος : Οι πίστες της F1!! Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Τρι 15 Ιουλ - 23:50 | |
| Eίδα το φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη...Μου άρεσε πολύ! | |
|
| |
beef cake
Αριθμός μηνυμάτων : 1086 Ηλικία : 33 Τόπος : Λιγο πιο πέρα από το γαλαξία μας Registration date : 01/05/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Τετ 16 Ιουλ - 10:15 | |
| Εγω ειδα το Βραχο και πορωθηκα!!!Εκπληκτικες ερμηνεις και σκηνοθεσια...και πολυ ωραιο soundtrack | |
|
| |
EveP
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Σαβ 19 Ιουλ - 12:26 | |
| Λοιπόν,τελευταία έχω καεί στις ρομαντικές ταινίες (είμαι και στην πραγματικότητα καμένη σε αυτό το ζήτημα,that's why.. ).Tελοσπάντων,έχω δει: Sweet November P.S I love you (με τον θεό Gerard Butler-Leonida) My best friend's wedding Ήταν όλες τέλειες..Αν και στην τελευταία - Σπόιλερ:
Ήθελα να το πάρει το αγόρι η Julia...Μα τόσο κόπο έκανε!!!
Θα ακολουθήσουν κι άλλες λίαν συντόμως.. | |
|
| |
Ekiff
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Σαβ 19 Ιουλ - 14:12 | |
| Mamma mia! kai malista 2 fores. oraia metafora, i Streep exei foberi energai sta 50 tis, stigmes geliou, ki xesikomos me ta tragoudia ton ABBA! pleonektima to oti tous ellines tous eixan ntisei se stil epoxi 1950.... | |
|
| |
Ekiff
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Δευ 21 Ιουλ - 21:56 | |
| darjeeling limited tou Anderson. den me poluenthousiase k tin vrika vareti. auti tin vdomada lew na dw to batman: the dark night. elpizw na nai kalo, toses wres imoun sten eurwpaiki premiera simera | |
|
| |
| Η τελευταια ταινια που ειδαμε! | |
|