| Η τελευταια ταινια που ειδαμε! | |
|
+33EveP modechristo music4e 04071989 Spellborn* kostantin Nemesis strcapitano cosmakos88 How Bo You Bo? Typos_tou_Para5 ^GeRarD_wAy^ Veakis greg93 loraX agent_spade forisael Dee_dee Shavo rania Broken_Angel Fallen angel Satine effie tirovlaxos twinas y=αx+β Gonzo ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Ekiff Mrs_M0lk0 A.R X-FILER 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
beef cake
Αριθμός μηνυμάτων : 1086 Ηλικία : 33 Τόπος : Λιγο πιο πέρα από το γαλαξία μας Registration date : 01/05/2008
| |
| |
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Τετ 23 Ιουλ - 13:23 | |
| ^Συμφωνω....Πολυ ωραια ταινια.. με πολυ ωραια εφε και μουσικη! | |
|
| |
X-FILER
Αριθμός μηνυμάτων : 172 Ηλικία : 31 Τόπος : Στου Αγρινιου Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Τετ 23 Ιουλ - 17:05 | |
| Mamma Mia!!! φοβερες ερμηνειες(Κολιν Φερθ=θεος εστω κι αν γερασμενος πια),η μεριλ στριπ εδωσε ρεστα,τα τραγουδια εκτελεστηκαν με φοβερο τροπο,καταπληκτικη διαφημιση για την ελλαδα και τρελο γελιο(ειδικα ο φερθ ) 10/10!!!! | |
|
| |
Γιωργής
Αριθμός μηνυμάτων : 121 Ηλικία : 38 Registration date : 09/04/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Κυρ 27 Ιουλ - 9:04 | |
| X-Files: I want to believe. Κα-τα-πλη-κτι-κή. (Με χάλασε λίγο που δεν είχε θέμα τους εξωγήινους, αλλά πραγματικά, άξιζε) | |
|
| |
Shavo
Αριθμός μηνυμάτων : 742 Ηλικία : 31 Τόπος : Land Of Metal Registration date : 31/03/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Δευ 28 Ιουλ - 19:26 | |
| Mamma mia(ligo xazoxaroumeno) | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Δευ 28 Ιουλ - 20:26 | |
| the dark knight. zwgrafise gia alli mia fora o Nolan. Exairetikoi oi Ledger kai Echart. me kourase ligo i diarkeia, allo toulaxiston to senario itan kalo gia tainia blockbuster. makari na pei to nai o Nolan gia tin sinexeia!!! | |
|
| |
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Δευ 28 Ιουλ - 21:01 | |
| Εγω ειδα σημερα το Mamma Mia....Πολυ ωραια ταινια, αν και υπερβολικα γραφικη για τα γουστα μου.... Ωραιες ερμηνειες απο ολους τους ηθοποιους, τοσο των ρολων, οσο και των τραγουδιων (οι Abba θα ξαναγινουν της μοδας μετα απο αυτη την ταινια....) και φυσικα δεν ελειπε το χιουμορ... | |
|
| |
pmy1445
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Σαβ 30 Αυγ - 10:47 | |
| Ego eida xthes vradi to Wedding Daze!(Gamos Express sta ellinika)Poli oraia tainia kai poli poli gelio! | |
|
| |
Spellborn*
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Σαβ 30 Αυγ - 15:07 | |
| Εγω χθες ειδα το "The Strangers" (στα ελληνικα "Κλειδωσες?") με την Λιβ Ταιλερ ("Lord Of The Rings, Armaggedon") ..... Η ταινια ηταν θριλερ (ψυχολογικο συγκεκριμενα) και αρκετα τρομακτικο.....Αλλα στο τελος η ταινια σταματαει αποτομα χωρις να δινει εξηγησεις, κλπ....με αποτελεσμα να χαλαει η συνολικη της εικονα.....(7/10) | |
|
| |
loraX
Αριθμός μηνυμάτων : 1318 Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Σαβ 6 Σεπ - 13:18 | |
| ο Αστερίξ στους ολυμπιακούς αγώνες,όπου έπαιζαν για λίγο ο Ζιντάν, η Σκλεναρίκοβα, ο Πάρκερ κι ο Σούμι.πλάκα είχε, καμία σχέση βέβαια με το κόμικ η υπόθεση | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Η τελευταια ταινια που ειδαμε! Δευ 15 Σεπ - 20:15 | |
| Τις τελευταιες μερες εχω πλακωσει τα θριλερ σε DVD..Παλια, καινουργια..Απ'όλα!
Εχουν ενδιαφερον τα εφε. Πως εχουν εξελιχθει στο χρονο.. | |
|
| |
| Η τελευταια ταινια που ειδαμε! | |
|