kouventoula.bigforumpro.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
kouventoula.bigforumpro.com

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ;

Πήγαινε κάτω 
+7
kostantin
kardoula
Like Buttah
How Bo You Bo?
Typos_tou_Para5
savvas999
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ
11 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ
Admin
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 550
Τόπος : Μυτιλήνη
Registration date : 28/03/2008

Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ;   Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ; Icon_minitimeΚυρ 6 Απρ - 23:17

Φαντάζομαι ότι όλοι έχετε ακούσει τα νέα της τραγούδια... Τι γνώμη έχετε ;

Όσον αφορά εμένα, το "Θέλω" μου άρεσε στην αρχή αλλά μετά από κάνα δίμηνο το βαρέθηκα. Από την πρώτη φορά που το άκουσα στο ραδιόφωνο έβγαλα το πόρισμά μου : ότι δηλαδή πρόκειται για χτυπητή αντιγραφή του εξαιρετικού "Clocks" των Coldplay. Τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου ("Δέκα χρόνια μαζί", "Αγάπη") απλά με άφησαν αδιάφορο.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά πιστεύω ότι μετά την Βίσση, και η Βανδή περνά πλέον την δική της κρίση. Ο Φοίβος έχει στερέψει από ιδέες, ενώ τα τραγούδια που προωθεί περισσότερο η Heaven είναι είτε χτυπητές αντιγραφές είτε άσχετα με το ύφος των τραγουδιστών. Βέβαια, το ευτύχημα για την Βανδή είναι ότι από πίσω της κρύβεται ένας μεγάλος δημιουργός, μια μεγάλη εταιρία και πολλή διαφήμιση. Το δυστύχημα από την άλλη είναι ότι ο ανταγωνισμός είναι πια επικίνδυνα μεγάλος...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://kouventoula.catsboard.com
savvas999

savvas999

Αριθμός μηνυμάτων : 49
Τόπος : Caprica
Registration date : 29/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ;   Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ; Icon_minitimeΚυρ 6 Απρ - 23:22

επιτέλους.
για τα μπάζα είναι και η βανδή και η βίσση
http://www.FrackingOthers.com
Typos_tou_Para5

Typos_tou_Para5

Αριθμός μηνυμάτων : 41
Registration date : 02/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ;   Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ; Icon_minitimeΔευ 7 Απρ - 0:45

Μόνο τρίζει;; Ετοιμόροπος είναι!!

Από το τελευταίο 3πλο (για ακόμα περισσότερο γέμισμα σαβούρας) μόνο το "Σύνδρομο Στέρησης" μου άρεσε κι αυτό δεν ήταν και κάνα "Γεια" ή "Jumpi".

Γενικά μια κρίση στη μουσική βιομηχανία υπάρχει. Και όταν το χιτ της σεζόν το βγάζει η Πρωτοψάλτη λέγοντας ασυναρτησίες πάνω σε ένα ξένο βαρετό ρεγγο-τράγουδο τι άλλο να περιμένει κανείς;; Πάντως σίγουρα, όχι έμπνευση!!
How Bo You Bo?
Admin
How Bo You Bo?

Αριθμός μηνυμάτων : 2337
Τόπος : Athens / Greece

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ;   Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ; Icon_minitimeΔευ 7 Απρ - 10:05

Τριζει, τριζει..

Κι εδω που τα λεμε και πολυ αργησε να τριξει..

Βανδη, ο ορισμός του απόλυτου τιποτα που έκανε καριέρα..Μηδεν φωνη, μηδεν σκηνικη παρουσια, μηδεν εμφανιση (μην αρχισω τωρα με τα τροχισμενα σαγονια και τα αθανατα photoshop..).. Δηλ. ποσο ηλιθιο μπορει να ειναι το κοινο; Mad
Like Buttah

Like Buttah

Αριθμός μηνυμάτων : 16
Τόπος : Μέσα σε μια τεράστια τούρτα...surprise!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ;   Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ; Icon_minitimeΔευ 7 Απρ - 12:33

Απαίσιο CD το τελευταίο,αν και γενικά δεν έχω τους δίσκους της σε εκτίμηση,πάντα μόνο μερικά τραγούδια μου άρεσαν,κ' αυτά για "μπουζούκια-είμαι ντίρλα-δεν καταλαβαίνω ντιπ" κατάσταση,εκτός από εξαιρέσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.Αφήστε που κατά τη γνώμη μου δεν πρόλαβε και ποτέ το Δεσποινάκι να κάτσει σε θρόνο...όλο και κάποια βρισκόταν να τη σηκώσει πάνω που τον ζέστανε. Twisted Evil
kardoula

kardoula

Αριθμός μηνυμάτων : 855
Τόπος : Στον κόσμο μου, τον ξέρεις;

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ;   Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ; Icon_minitimeΔευ 7 Απρ - 14:10

Τωρα κανει περιοδιες σε διαφορες πολεις.
Typos_tou_Para5

Typos_tou_Para5

Αριθμός μηνυμάτων : 41

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ;   Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ; Icon_minitimeΔευ 7 Απρ - 15:59

kardoula έγραψε:
Τωρα κανει περιοδιες σε διαφορες πολεις.

Αρπαχτές καταμεσής της ανοιξιάτικης σεζόν;;

Ο θρόνος έπεσε...
kostantin

kostantin

Αριθμός μηνυμάτων : 87
Τόπος : ροδος
Registration date : 06/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ;   Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ; Icon_minitimeΔευ 7 Απρ - 17:52

αντε να πεσει κιολας
επιτελους!!!
A.R

A.R

Αριθμός μηνυμάτων : 465
Τόπος : Θεσσ/νικη- Κατερινη

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ;   Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ; Icon_minitimeΤρι 8 Απρ - 11:58

αμαν την φαγατε την γυναικα!

μια χαρα ειναι, αντιμετωπιζει και αυτη μια κριση οπως τοοσοι και τοσοι αλλοι!!!! Razz
Dee_dee

Dee_dee

Αριθμός μηνυμάτων : 311
Τόπος : Σέρρες; :P
Registration date : 31/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ;   Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ; Icon_minitimeΤρι 8 Απρ - 21:22

Παλιά άκουγα πολύ Βανδή γιατί μου άρεσαν τα τραγούδια της. Όσο έβγαζε καινούρια τόσο δεν μου άρεσαν τα τραγούδια της. Στο τέλος κατέληξα να μην την ακούω καθόλου, όπως και τώρα. Rolling Eyes
Veakis

Veakis

Αριθμός μηνυμάτων : 90
Registration date : 05/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ;   Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ; Icon_minitimeΠεμ 10 Απρ - 19:51

Η καημένη ... Crying or Very sad

Με λαμπιόνια στολίστηκε...

Ριζική αποτρίχωση έκανε... (Φήμες ήθελαν το πρόσωπό της να είναι σαν το στήθος του Τάσου Χαλκιά!Evil or Very Mad)

Κούνια πάνω από τα πρώτα τραπέζια έκανε με αποτέλεσμα να πέφτουν τα εξτένσιον στα πιάτα των θαμώνων...

Τι άλλο πια να κάνει η δόλια -Photoshop adores me - τραγουδίστρια; Mad

Δέστε της τα μάτια γιατί αγάπη είναι δύσκολο πράγμα από το κοινό να βρει που παίζει μαζί της και υποφέρει γιατί της είναι πλέον περιττή! geek
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ
Admin
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 550
Τόπος : Μυτιλήνη
Registration date : 28/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ;   Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ; Icon_minitimeΠαρ 11 Απρ - 0:08

Ωραίος !!! Laughing Laughing Laughing Roll
anastasiagr

anastasiagr

Αριθμός μηνυμάτων : 230
Registration date : 11/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ;   Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ; Icon_minitimeΣαβ 12 Απρ - 8:57

και εγώ πιστεύω οτι ο τελευταίος δίσκος της δεν έχει πολλά να δώσει. εμένα πάντως μου άρεσαν τα τραγούδια: αγάπη, θέλω, σύνδρομο στέρησης , γη και σελήνη και πολύ λίγο το φαντάσου απλά. θα συμφωνήσω οτι τα παλιότερα cd της ήταν σαφώς καλύτερα.

Δέσποινα Βανδή : Τρίζει ο "θρόνος" της ;
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
kouventoula.bigforumpro.com :: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ :: ΜΟΥΣΙΚΗ-
Μετάβαση σε: