| Καπνίζετε;;; | |
|
+17Nemesis anastasiagr y=αx+β Dee_dee A.R kostantin kardoula savvas999 tirovlaxos Broken_Angel loraX Like Buttah How Bo You Bo? ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ twinas Ekiff EveP 21 απαντήσεις |
|
Καπνίζετε;;; | Ναι | | 19% | [ 6 ] | Όχι | | 81% | [ 25 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 31 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EveP
Αριθμός μηνυμάτων : 1733 Ηλικία : 35 Τόπος : Οι πίστες της F1!! Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Καπνίζετε;;; Σαβ 5 Απρ - 23:14 | |
| Εγώ,περίπου 6-8 τσιγάρα την ημέρα | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Καπνίζετε;;; Κυρ 6 Απρ - 11:31 | |
| Παλιότερα όχι γιατί δεν ήθελα και τώρα οχι γιατί είναι θέμα ιδεολογίας πλέον. | |
|
| |
twinas
Αριθμός μηνυμάτων : 28 Ηλικία : 37 Τόπος : nicosia Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Καπνίζετε;;; Κυρ 6 Απρ - 11:59 | |
| egw dn kapnizw ...ute k kapniza pote. i ali8eia einai oti me peirazei kai o kapnos poli k otan eimai se kleisto xwro dn antexetai! stin kipro an kai iparxei nomos kaneis den ton threi. ka8ontai oloi dipla apo mia tampela "min kapnizetai" kai kapnizun sinexws. egw pistevw oti 8a itan kalo oloi na prospa8isun na to kopsun, alla an dn ginei auto tulaxiston as skeftun ton ipoloipo kosmo pou dn ftaei se tpt na einai pa8itikos kapnistis! an 8elei na pe8anei mia wra (k parapanw) grigorotera as to kanei...alla as skeftei k ligo tis zwes twn allwn - eidika an autoi oi alloi einai mikra paidia.
auta ap emena! | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 550 Τόπος : Μυτιλήνη Registration date : 28/03/2008
| Θέμα: Απ: Καπνίζετε;;; Κυρ 6 Απρ - 18:01 | |
| Δεν καπνίζω, αλλά θα ήθελα μια φορά, μόνο και μόνο για να δω πώς είναι. | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Καπνίζετε;;; Κυρ 6 Απρ - 18:13 | |
| Το εχω δοκιμασει μια φορα, δεν μου αρεσε και δεν καπνιζω. Και απο ιδεολογια, όπως λεει και η Μαρια και επειδη εχω αλλεργια στο αναπνευστικο. Επισης, θελω να πω οτι ειναι εξοργιστικο αυτο που συμβαινει στην ελλαδα, οπου και να μην είσαι καπνιστης , καπνιζεις..Σε ολους τους χωρους..Κανενας σεβασμος.. | |
|
| |
Like Buttah
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Ηλικία : 33 Τόπος : Μέσα σε μια τεράστια τούρτα...surprise! Registration date : 02/04/2008
| Θέμα: Απ: Καπνίζετε;;; Κυρ 6 Απρ - 19:04 | |
| Με αηδιάζει ο καπνός...εννοείται ότι είναι δικαίωμα του καθενός να καταστρέφει τα πνευμόνια του και να βρωμοκοπάει τσιγαρίλα,αλλά είναι και δικό μου δικαίωμα να μην το ανέχομαι. | |
|
| |
loraX
Αριθμός μηνυμάτων : 1318 Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Registration date : 30/03/2008
| |
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
| Θέμα: Απ: Καπνίζετε;;; Κυρ 6 Απρ - 21:12 | |
| Κυκλοφόρησε το ηλεκτρονικό τσιγάρο06 - 04 - 2008 20:56Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς πραγματικό - αλλά τεχνητό - καπνό αποτελεί την τελευταία εφεύρεση των καπνιστών της Γαλλίας να ανταπεξέλθουν στα νέα αυστηρά αντικαπνιστικά μέτρα. Το e-cigarette είναι πραγματικά πρωτότυπο και πρωτοποριακό. Αποτελείται από ένα αναλώσιμο φυσίγγιο γεμάτο υγρό. Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή. Εν ολίγοις, κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά που κάνει και ένα συνηθισμένο τσιγάρο, αλλά δεν βλάπτει την υγεία, καθώς δεν έχει ούτε πίσσα, ούτε άλλα καρκινογόνα συστατικά. Επίσης προσομοιώνει και τη θερμοκρασία του τσιγάρου (50-60 °C). Κοστίζει 78 ευρώ, ενώ έχει και ανταλλακτική μπαταρία. VideoΠηγή : news.contra.gr | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Καπνίζετε;;; Κυρ 6 Απρ - 21:39 | |
| | |
|
| |
Broken_Angel
Αριθμός μηνυμάτων : 323 Ηλικία : 33 Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Καπνίζετε;;; Κυρ 6 Απρ - 21:57 | |
| Ειμαι φανατικη αντικαπνιστρια...απαισια μυρωδια...το μονο που σου προσφερει ειναι οτι βρωμοκοπας ολοκληρος...κιτρινιζουν νυχια δοντια...και εισαι εξαρτημενος... Δεν θελω ποτε να εξαρτιεμαι απο τιποτα και απο κανεναν... Αγαπαω τον εαυτο μου γι αυτο και δεν το κανω...μια φορα δοκιμασα και πηγα να κανω εμετο απο την αηδια.....μονο κατι μικρα το ξεκινανε για να το παιξουν μαγκες/μαγκισες και να γινονται και καλα αποδεκτοι... Το να καπνιζει καποιος για εμενα ειναι ελειψη αδυναμιας και προσωπικοτητας... | |
|
| |
Ekiff
| |
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
| Θέμα: Απ: Καπνίζετε;;; Κυρ 6 Απρ - 22:56 | |
| | |
|
| |
tirovlaxos
Αριθμός μηνυμάτων : 202 Ηλικία : 33 Τόπος : Ξεσσαλονίκη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Καπνίζετε;;; Κυρ 6 Απρ - 23:10 | |
| EveP ας πάμε εμείς οι δύο σε άλλο forum... Από ότι κατάλαβες το γυρνάνε σε "Αντκαπνιστικό" forum... | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
| |
| |
savvas999
Αριθμός μηνυμάτων : 49 Τόπος : Caprica Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Καπνίζετε;;; Κυρ 6 Απρ - 23:33 | |
| Δεν καπνίζω και ούτε πρόκειται Πολλοί φίλοι καπνίζουν αλλά εντάξει δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα. | |
|
| |
kardoula
Αριθμός μηνυμάτων : 855 Τόπος : Στον κόσμο μου, τον ξέρεις; Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Καπνίζετε;;; Δευ 7 Απρ - 14:20 | |
| Ουτε εγω καπνιζω. Και εμενα πολλοι φιλοι μου καπνιζουν κ στην ουσια ειναι σαν να καπνιζω κ εγω. Αφου εισπν/ιω ολο τον καπνο. | |
|
| |
EveP
Αριθμός μηνυμάτων : 1733 Ηλικία : 35 Τόπος : Οι πίστες της F1!! Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Καπνίζετε;;; Δευ 7 Απρ - 14:26 | |
| | |
|
| |
kostantin
Αριθμός μηνυμάτων : 87 Ηλικία : 114 Τόπος : ροδος Registration date : 06/04/2008
| |
| |
Broken_Angel
Αριθμός μηνυμάτων : 323 Ηλικία : 33 Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Καπνίζετε;;; Δευ 7 Απρ - 19:11 | |
| Ρε παιδια μην το παιρνετε ετσι...για το καλο σας πρεπει να τα ακουτε! και εχετε την κριση πιστευω και ξερετε οτι αυτο που κανετε δεν ειναι καλο ουτε για εσας ουτε για τους γυρω σας που ειναι αναγκασμενοι να εισπνεουν τον καπνο σας | |
|
| |
EveP
| Θέμα: Απ: Καπνίζετε;;; Δευ 7 Απρ - 20:36 | |
| | |
|
| |
A.R
Αριθμός μηνυμάτων : 465 Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσ/νικη- Κατερινη Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Καπνίζετε;;; Τρι 8 Απρ - 11:17 | |
| ^ ναι αλλα το θεμα ειναι οτι ολα τα προηγουμενα βλαπτουν εσενα και οποιον τα τρωει και αποκλειστικα αυτον ενω το καπνισμα βλαπτει και τους διπλανους σου κ.τ.λ | |
|
| |
EveP
| Θέμα: Απ: Καπνίζετε;;; Τρι 8 Απρ - 13:29 | |
| | |
|
| |
Dee_dee
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ηλικία : 32 Τόπος : Σέρρες; :P Registration date : 31/03/2008
| Θέμα: Απ: Καπνίζετε;;; Τρι 8 Απρ - 21:16 | |
| Δεν καπνίζω... Και να ήθελα δηλαδή δεν μπορώ! Προσέχω για να μη καταλήξω στο νοσοκομείο. Ο πολύς καπνός με πειράζει στο αναπνευστικό. Μου έχουν προτείνει να δοκιμάσω και αρνήθηκα κατηγορηματικά. Είμαι όμως παθητική καπνίστρια, δυστυχώς. Έχω αποκλείσει το τσιγάρο από το σπίτι μου εκτός του μπαλκονιού . Οι γονείς μου το έχουν κάνει σύστημα, εγώ όμως δεν σκοπεύω να χάσω χρόνια της ζωής μου χάρης μιας κακιάς συνήθειας. Νοιάζομαι για τον εαυτό μου και θέλω να είμαι καλά. Είμαι πολύ περίφανη που δεν καπνίζω και χαίρομαι για αυτό. Εδώ είναι και η μαγκιά. Κατά μέσο όρο όσοι έχουν δοκιμάσει από περιέργεια πρώτη φορά τσιγάρο τους έχει γίνει πλέον μια κακιά συνήθεια. Η μαγκιά είναι να δοκιμάσεις και να μη σου γίνει συνήθεια. Να το απορρίψεις! Αν τόσο πολύ θες να δοκιμάσεις...! | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Καπνίζετε;;; Παρ 11 Απρ - 17:36 | |
| - twinas έγραψε:
- egw pistevw oti 8a itan kalo oloi na prospa8isun na to kopsun, alla an dn ginei auto tulaxiston as skeftun ton ipoloipo kosmo pou dn ftaei se tpt na einai pa8itikos kapnistis!
an 8elei na pe8anei mia wra (k parapanw) grigorotera as to kanei...alla as skeftei k ligo tis zwes twn allwn - eidika an autoi oi alloi einai mikra paidia. Άμα ο άνθρωπος είναι τομάρι και ενώ του λες "φίλε με ενοχλεί ο καπνός, βγες έξω σε παρακαλώ" και αυτός αδιαφορεί και το διασκεδάζει, τότε γιατί να ενδιαφερθούμε εμείς γι αυτόν; Να απαγορεύεται παντού και αν δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το βρωμοκαπνό του, ας μείνει σπίτι του για το υπόλοιπο της ζωής του! Παρακαλώ να μην παρεξηγηθούν οι 3 καπνιστές μας, αλλά μου έχει συμβεί αρκετές φορές αυτό και είναι απαίσιο! | |
|
| |
anastasiagr
Αριθμός μηνυμάτων : 230 Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Καπνίζετε;;; Σαβ 12 Απρ - 21:26 | |
| εγώ δεν καπνίζω αλλά είμαι κι εγώ παθητική καπνίστρια. οπότε είναι σαν να καπνίζω. | |
|
| |
| Καπνίζετε;;; | |
|