| Συντήρηση του pc μας | |
|
+8Spellborn* Nemesis kostantin Γιωργής cosmakos88 y=αx+β Typos_tou_Para5 strcapitano 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
strcapitano
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Ηλικία : 52 Τόπος : Ελλάδα - Μακεδονία - Θεσσαλονίκη Registration date : 05/04/2008
| Θέμα: Συντήρηση του pc μας Σαβ 5 Απρ - 22:14 | |
| Θέμα: Συντηρηση του pc μας Θα ηθελα να μαθω ποια εργαλεια χρησιμοποιειτε για να συντηρειτε τον υπολογιστή σας και να τον διατηρείτε σε.. top form!! Εγω προσωπικα το κρατάω αγνό και παρθένο με deep freeze. Εσεις?? | |
|
| |
Typos_tou_Para5
Αριθμός μηνυμάτων : 41 Ηλικία : 36 Registration date : 02/04/2008
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Κυρ 6 Απρ - 17:02 | |
| Εγώ με Diskeeper Pro 2008, το έχω να κάνει defrag αυτόματα, κάθε μέρα!! | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Τρι 8 Απρ - 12:28 | |
| Δώστε και κανένα λινκ να δούμε περί τίνος πρόκειται. Εγώ έβαλα πριν 2-3 μέρες το CCleaner και είμαι ευχαριστημένος. Ξαναέγινε ο υπολογιστής μου γρήγορος. Δεν ξέρω αν έγινε απ' αυτό αλλά το γεγονός είναι ότι έγινε. | |
|
| |
cosmakos88
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 01/04/2008
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Τετ 9 Απρ - 11:43 | |
| το θεμα ειναι λιγο πολυ γενικο και νομιζω θα επρεπε να γινει μερικα κομματακια! (χωρις πλακα τωρα...) | |
|
| |
Γιωργής
Αριθμός μηνυμάτων : 121 Ηλικία : 38 Registration date : 09/04/2008
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Τετ 9 Απρ - 15:00 | |
| DeepFreeze, AVG Antivirus, Zone Ararm, PC Tools spyware doctor, Lavasoft Ad-Aware SE Personal, TweakNow RegCleaner και είμαι τίγκα στους ιούς και τα trojans... | |
|
| |
kostantin
Αριθμός μηνυμάτων : 87 Ηλικία : 114 Τόπος : ροδος Registration date : 06/04/2008
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Κυρ 13 Απρ - 13:11 | |
| Nod32 Απο τον Οκτωβρη που απεκτησα το pc αυτο εχω και δεν εχει περασει ιος βεβαια προσεχω που μπαινω | |
|
| |
Nemesis
Αριθμός μηνυμάτων : 305 Ηλικία : 35 Registration date : 11/04/2008
| |
| |
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Τρι 15 Απρ - 22:52 | |
| Egw exw to AVG 7.5 kai to AVG-Antispyware kai to Spyware Doctor... Eimai euxaristhmenos alla auto pou thelw pragmatika einai to Zone Alarm - alla dystyxws to hlithio to pc mou dn me afhnei....Akougetai ligo ... xazo to kserw... alla mou emfanizei error kathe fora pou paw na to egkatasthsw giati leei oti yparxei problhma me to True Vector Service...As me diafwtisei kapoios ti einai auto to True Vector pou prwth fora akouw kai ti akribws prepei na kanw....
(Elpizw na mh bghka ektos thematos...) | |
|
| |
tirovlaxos
Αριθμός μηνυμάτων : 202 Ηλικία : 33 Τόπος : Ξεσσαλονίκη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Σαβ 19 Απρ - 21:55 | |
| panda!
Αν και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το norton των 2 τελευταίων εκδόσεων! | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Δευ 21 Απρ - 17:14 | |
| Εγώ norton είχα από το 2002 αλλά μου τη σπάει τελευταία. Τώρα ψάχνω κάποια καλά freeware επειδή έχω βαρεθεί να μου πουλάνε προστασία αυτοί οι νταβατζήδες. | |
|
| |
A.R
Αριθμός μηνυμάτων : 465 Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσ/νικη- Κατερινη Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Δευ 21 Απρ - 23:53 | |
| εγω εχω nod32 τα τελευταια 2 χρονια ( το norton δεν το αντεχα πια) και δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα!!! | |
|
| |
forisael
Αριθμός μηνυμάτων : 396 Ηλικία : 32 Τόπος : Greece Registration date : 31/03/2008
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Παρ 25 Απρ - 15:21 | |
| Το Pc μου κολλάει πολύ και πέρα απ αυτο κάνει και θορυβο...μιλαμε πολυ σπαστικο | |
|
| |
y=αx+β
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Τετ 30 Απρ - 20:41 | |
| είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα ... αλλά τελικά το ξεπέρασα. 1. Για το θόρυβο, ξεβίδωσέ το και βγάλε του τη σκόνη από παντού! Θα αυξηθεί καί η ταχύτητα. 2. Σβήσε προγράμματα που δεν χρησιμοποιείς ποτέ για να ελαφρώσεις τον σκληρό σου δίσκο. Θα αυξηθεί καί η ταχύτητα. 3. Δοκίμασε το CCleaner και την Εκκαθάριση δίσκου των windows για να σβήσεις άχρηστα αρχεία για να ελαφρώσεις τον σκληρό σου δίσκο. Θα αυξηθεί καί η ταχύτητα. 4.Μετέφερε διάφορα μεγάλα αρχεία όπως τραγούδια και ταινίες σε αφαιρούμενα μέσα αποθήκευσης για να ελαφρώσεις τον σκληρό σου δίσκο. Θα αυξηθεί καί η ταχύτητα. 5. Κάνε δεξί κλικ στο "Ο υπολογιστής μου". Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, στην καρτέλα "Για προχωρημένους" πάτα στο κουμπί "Ρυθμίσεις" του πλαισίου "Επιδόσεις". Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, στην καρτέλα "Για προχωρημένους" πάτα στο κουμπί "Αλλαγή" του πλαισίου "Εικονική μνήμη". Εκεί επέλεξε για όλους τους σκληρούς δίσκους "Διαχείριση μεγέθους από το σύστημα" και πάτα το κουμπί "Ορισμός". Με αυτόν τον τρόπο, το αρχείο σελιδοποίησης των windows θα αποκτήσει το πιο κατάλληλο μέγεθος για καλές επιδόσεις και φυσικά θα αυξηθεί και η ταχύτητα. | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Τετ 30 Απρ - 20:54 | |
| - y=αx+β έγραψε:
- Δώστε και κανένα λινκ να δούμε περί τίνος πρόκειται.
Εγώ έβαλα πριν 2-3 μέρες το CCleaner και είμαι ευχαριστημένος. Ξαναέγινε ο υπολογιστής μου γρήγορος. Δεν ξέρω αν έγινε απ' αυτό αλλά το γεγονός είναι ότι έγινε. βρε γιωργη, εμενα δε μου το βγεζει αυτο.. Μου λεει ¨σφαλμα" και κατι τετοια.. ειναι καλο; γιατι το λαπτοπ μου τα'χει ψιλοπαιξει τωρα τελευταια... | |
|
| |
y=αx+β
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Τετ 30 Απρ - 21:16 | |
| | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Τετ 30 Απρ - 21:20 | |
| Το κατεβαζει κανονικα αλλα μετα δε μου το ανοιγει... Κατι θα εχω κανει, θα εχω σβησει κανενα αρχειο η ηλιθια... | |
|
| |
y=αx+β
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Τετ 30 Απρ - 21:24 | |
| πατάς διπλό κλικ και δεν ανοίγει; Μήπως το έχει αποκλείσει το πρόγραμμα ασφαλείας; | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Τετ 30 Απρ - 21:30 | |
| | |
|
| |
y=αx+β
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Τετ 30 Απρ - 21:32 | |
| | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Τετ 30 Απρ - 21:36 | |
| Οταν λες να το εχει αποκλεισει το προγραμμα ασφαλειας; Μπορω να το ξε-αποκλεισω; | |
|
| |
y=αx+β
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Τετ 30 Απρ - 21:46 | |
| φυσικά. από τις ιδιότητες. τελικά πατάς διπλό κλικ και δεν κάνει τίποτα; | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Τετ 30 Απρ - 21:56 | |
| Ναι, τιποτα. Ιδιοτητες οταν λες; Καθοδηγησε με γιατι ειμαι Α-ΣΧΕ-ΤΗ! | |
|
| |
y=αx+β
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Τετ 30 Απρ - 22:04 | |
| δεξί κλικ > ιδιότητες. ποιο πρόγραμμα ασφαλείας χρησιμοποιείς; (εννοώ antivirus, firewall) | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Τετ 30 Απρ - 22:07 | |
| Το Norton.
Δεξι κλικ σε αυτο; | |
|
| |
y=αx+β
| Θέμα: Απ: Συντήρηση του pc μας Τετ 30 Απρ - 22:10 | |
| ναι. το norton τα κάνει αυτά. στου ccleaner θα πας τις ιδιότητες και θα πατήσεις "Άρση αποκλεισμού" και μετά "ΟΚ" | |
|
| |
| Συντήρηση του pc μας | |
|