| Xθες πήγα στο... | |
|
+9A.R greg93 forisael Dee_dee effie Ekiff How Bo You Bo? X-FILER Danai_13 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Danai_13
Αριθμός μηνυμάτων : 166 Ηλικία : 31 Τόπος : Στον νεραιδοκόσμο μου... Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Xθες πήγα στο... Σαβ 29 Μαρ - 17:27 | |
| Σεσουαρ για Δολοφονους. Ειχε πολυ πλακα. Το εφεραν στην Καρδιτσα. Ηταν πολυ ωραιο αλλα ηταν μικρη η σκηνη και μπερδευοντουσαν οι ηθοποιοι Μάρεσε πολυ και πηρα και αυτογραφα.Εσεις εχετε παει?? | |
|
| |
X-FILER
Αριθμός μηνυμάτων : 172 Ηλικία : 31 Τόπος : Στου Αγρινιου Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Σαβ 29 Μαρ - 17:30 | |
| οχι αλλα θελω να παω!εδω δεν εχουν ερθει! | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Σαβ 29 Μαρ - 21:22 | |
| Off topic αλλά τεσπα.. Πηγα στο "όνειρο της διπλανής πόρτας"... Το εργο καθεαυτο πολυ καλο. Αυτοί που επρεπε να λειπουν ηταν Καπουτζιδης-Αγγελου-Μακρυπουλια . Ειδικα η Ζετα καλυτερα να μεινει στον τομεα της παρουσιασης. | |
|
| |
Danai_13
Αριθμός μηνυμάτων : 166 Ηλικία : 31 Τόπος : Στον νεραιδοκόσμο μου... Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Κυρ 30 Μαρ - 10:41 | |
| Και εγώ πιστεύω ότι για αυτο το εργο δεν ηταν αυτοι οι 3 | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Κυρ 30 Μαρ - 10:41 | |
| Othello του Shakespeare. Η πρώτη φορά που είδα θέατρο στην Αγγλία. Μπορεί να την είδα πριν ένα μήνα αλλά η παράσταση ήταν εκπληκτική και μου έχουν μείνει πολλές σκηνές ειδικά απο τον Ewan McGregor που κρατάει στις πλάτες του όλο το έργο. Εξαιρετικός ο Chiwetel Ejiofor στον ρόλο του Οθέλλο και πολύ καλή η Kelly Reilly (Μrs Henderson Presents) ως αφλής Δεισδημόνα. Το θεατρικό αν και 3 1/3 ώρες έκανε τρελές πωλήσεις στο Λονδίνο, τόσες που ξεπέρασε και τις συναυλίες των Spice Girls. | |
|
| |
effie
Αριθμός μηνυμάτων : 90 Ηλικία : 39 Registration date : 29/03/2008
| |
| |
Danai_13
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Κυρ 30 Μαρ - 11:47 | |
| αμα επαιζα εγω στο ρολο της Καγια... | |
|
| |
effie
Αριθμός μηνυμάτων : 90 Ηλικία : 39 Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Κυρ 30 Μαρ - 11:50 | |
| βασικα οταν το ειδα η καγια δεν επαιζε..οποτε δεν εννοουσα αυτην | |
|
| |
Dee_dee
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ηλικία : 32 Τόπος : Σέρρες; :P Registration date : 31/03/2008
| |
| |
Danai_13
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Δευ 31 Μαρ - 17:03 | |
| Εμενα γενικα μ'αρεσει το θεατρο. Ακομη και αν η υποθεση ειναι απαισια.. εκτιμω την προσπαθεια. το λατρευω το θεατρο | |
|
| |
forisael
Αριθμός μηνυμάτων : 396 Ηλικία : 32 Τόπος : Greece Registration date : 31/03/2008
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Τρι 1 Απρ - 22:01 | |
| | |
|
| |
Danai_13
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Τετ 2 Απρ - 11:32 | |
| | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Τετ 2 Απρ - 14:30 | |
| ^^ Κοιτα, αν και ειμαστε off-topic, ειναι προφανεστατο οτι η κοπελα δεν κανει για ηθοποιος. Ενταξει, αν μπορει να παιξει μερικους ρολους στην τηλεοραση που υπαρχει το μονταζ και οι σκηνες χιλιογυριζονται, Οκ. Αλλα οχι και για θεατρο ρε παιδια!! το θεατρο ειναι ιερός χώρος, δεν μπορουν ολοι να παιξουν. Δεν ειναι αυτο το πραγμα που γινεται στην Ελλαδα και το εχουν ολοι για παρεργο για να συμπληρωνουν εισοδημα! Σεβασμος στο ειδος που υπαρχει εδω και 3500 χρονια δηλ!
Και φυσικα αυτο ισχυει και για τους αλλους δυο. Οχι μονο για τη Ζετα. Οπως και για πολλους-πολλους αλλους. | |
|
| |
greg93
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Ηλικία : 31 Registration date : 04/04/2008
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Παρ 4 Απρ - 23:20 | |
| Παιδιά πήγα και είδα το "Παρακαλώ...Ας Μείνει μεταξύ Μας". Η παράσταση είναι το κάτι άλλο! Πραγματικά,η παρασταση αυτη δν πρεπει αν χαθει, να πατε παιδια! Η Μπαλανικα κλεβει την παρασταση, αλλα ολοι οι συντελεστες ειναι εκπληκτικοι! Πηγα και ειδα επισης Το ονειρο της διπλανης πορτας(εκπληκτικο!) και το φιορο του λεβαντε (καλο αλλα λιγο βαρετο σε καποια σημεια). Την πεμπτη παω στους παραγωγους·θα σας πω εντυπωσεις | |
|
| |
A.R
Αριθμός μηνυμάτων : 465 Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσ/νικη- Κατερινη Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Σαβ 5 Απρ - 2:00 | |
| | |
|
| |
Typos_tou_Para5
Αριθμός μηνυμάτων : 41 Ηλικία : 36 Registration date : 02/04/2008
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Κυρ 6 Απρ - 17:01 | |
| Χθες πήγα στο "Κάθε χρόνο, ίδια μέρα" μιας και έχει ανέβει εδώ Θεσσαλονίκη... ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ωραία παράσταση. Πριν το δω, νόμιζα θα ήταν κανα πολύ δραματικό και ότι θα βαριόμουν, αλλά αυτό τελικά ήταν κωμωδία. Δείχνει την ιστορία δυο ανθρώπων που γνωρίστηκαν τυχαία και η περιπετειούλα της μιας βραδιάς κατέληξε σε αιώνιο έρωτα. Αυτοί οι δυο άνθρωποι συναντιούνται (μιας και ζουν μακρύα ο ένας από τον άλλον) στο ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου κάθε χρόνο και με background την σύγχρονη αμερικάνικη ιστορία από τη δεκαετία του '40 ώς τα τέλη του '60 βλέπουμε πόσο έχουν αλλάξει οι ζωές τους, αλλά και οι ίδιοι. Πολύ καλοί και η Τουμασάτου/Σταύρου (αυτοί οι δυο παίζουν μόνο). Αν ξανανέβει του χρόνου στην Αθήνα να πάτε να το δείτε!! | |
|
| |
A.R
Αριθμός μηνυμάτων : 465 Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσ/νικη- Κατερινη Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Δευ 7 Απρ - 0:06 | |
| παιδια λεω να παω την τεταρτη "στο συνεβη και οποιος θελει το πιστευει" το εχει δει κανεις σας? αξιζει τον κοπο ή να ψαξω κατι καλυτερο?? | |
|
| |
Typos_tou_Para5
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Δευ 7 Απρ - 0:38 | |
| Εγώ λέω να πάω το Σάββατο. Πολύ θα ήθελα να πάω και όσοι πήγαν μπορεί να μην ξετρελάθηκαν, αλλά μου είπαν ότι είναι καλό και λίγο διαφορετικό. | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 550 Τόπος : Μυτιλήνη Registration date : 28/03/2008
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Δευ 7 Απρ - 0:46 | |
| Δεν καταλαβαίνω το λόγο της επιτυχίας αυτής της παράστασης... Πήγα στα τέλη του Γενάρη και δεν ξετρελάθηκα... Μπαλανίκα και Μαρίνος οι μόνοι που άξιζαν, χάλια η Δανδουλάκη. | |
|
| |
Typos_tou_Para5
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Δευ 7 Απρ - 0:50 | |
| Παίζει η Δανδουλάκη και η Μπαλανίκααα;;; Πότε;! για το ίδιο έργο λέμε;; | |
|
| |
A.R
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Δευ 7 Απρ - 0:53 | |
| σε αυτο που λεω εγω παντως οχι! :lol!: | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 550 Τόπος : Μυτιλήνη Registration date : 28/03/2008
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Δευ 7 Απρ - 0:56 | |
| | |
|
| |
Dee_dee
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ηλικία : 32 Τόπος : Σέρρες; :P Registration date : 31/03/2008
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Τρι 8 Απρ - 21:37 | |
| Παιδιά, τη Κυριακή πήγα στο "Δύο τρελοί, τρελοί παραγωγοί". Είναι ΤΕΛΕΙΟ! Οι ηθοποιοί είναι εκπληκτικοί. Μου άρεσε τρελά. Το χιούμορ τους άπεχτο. Όσοι δεν πήγαν να πάνε, δεν θα χάσουν! Α! Όσο για το ότι λείπει η Καγιά, δεν υπάρχει πρόβλημα! Καλύτερη ήταν η Πανταζάρα! Ο Χαϊκάλης εξαίρετος! Αχ, ήταν φανταστικό το έργο! Δεν έχω λόγια να το περιγράψω! | |
|
| |
A.R
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Πεμ 10 Απρ - 10:38 | |
| εχει παει κανεις σε αυτο με τις κανατες?? την θεια απο το σικαγο εννοω.. ειναι καλο ξερετε??? | |
|
| |
ΑΤΛΑΝΤΙΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Ηλικία : 36 Τόπος : Αθήναι Registration date : 13/04/2008
| Θέμα: Απ: Xθες πήγα στο... Κυρ 13 Απρ - 16:57 | |
| Χτες είδα το Caveman στο θέατρο Coronet στο Παγκράτι. Πάρα πολύ καλό! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα! Ο Γεράσιμος Γεννηματάς δίνει ρεσιτάλ μόνος του πάνω στη σκηνή παρουσιάζοντας τις διαφορετικές συμπεριφορές ανδρών και γυναικών καθώς και τις μεταξύ τους σχέσεις από την προϊστορία μέχρι σήμερα. www.caveman.gr | |
|
| |
| Xθες πήγα στο... | |
|