Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
Θέμα: Απ: Within Temptation! Παρ 11 Ιουλ - 15:09
Wraio to setlist....Το Memories ομως δεν το ειπαν????Κριμα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Spellborn* στις Σαβ 12 Ιουλ - 11:41, 1 φορά
Evrocks
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ηλικία : 33 Τόπος : Evworld Registration date : 23/05/2008
Θέμα: Απ: Within Temptation! Σαβ 12 Ιουλ - 10:49
Mia sunaulia pou pragamatika aksize!!! (akoma ponaw vevaia se xeria, podia, auxena alla dn peirazei ) Oi Within Teleioi kai to setlist htan sxedon idaniko gia festival afou dn borousan na paiksoun parapanw kapoies pics:
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
Θέμα: Απ: Within Temptation! Σαβ 12 Ιουλ - 13:17
Απλα
Αχ....Τι εχασα...
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
Θέμα: Απ: Within Temptation! Παρ 18 Ιουλ - 17:38
Ας αλλαξουμε λιγο θεμα....
Ερωτηση: Ποιο ηταν το πρωτο τραγουδι απο Within Temptation που ακουσατε και σας εκανε να ακουσετε και τα υπολοιπα?
Fallen angel
Αριθμός μηνυμάτων : 489 Ηλικία : 32 Τόπος : Lost in space Registration date : 30/03/2008
Θέμα: Απ: Within Temptation! Δευ 21 Ιουλ - 15:33
Και στους Within, όπως και στους Nightwish. Δεν άρχισα να ακούω, επειδή άκουσα κάποιο κομμάτι... Είχα διαβάσει σχόλια και επίσης κατέβαζα ολόκληρη τη δισκογραφία τους. Δεν θυμάμαι ποιο ήταν το πρώτο.. Ή το Angels ή κάποιο απ' το The heart of everything...
Spellborn*
Θέμα: Απ: Within Temptation! Τρι 22 Ιουλ - 9:55
Εγω κατεβασα απο το Greek fun κατα τυχη το WHAT HAVE YOU DONE και με το που το ακουσα μου αρεσε τοσο που πηγα κατευθειαν και αγορασα το album, το The Heart Of Everything....Δεν μπορει ενα συγκροτημα που βγαζει ενα τοσο ωραιο τραγουδι να μην εχει τουλαχιστον αλλα 4 καλα! Και φυσικα μου αρεσαν ολα απο το THOE, αγορασα και το The Silent Force και κατεβασα ολα τα προηγουμενα album kai cd singles.....Αυτααααα....
Fallen angel
Αριθμός μηνυμάτων : 489 Ηλικία : 32 Τόπος : Lost in space Registration date : 30/03/2008
Θέμα: Απ: Within Temptation! Τρι 22 Ιουλ - 19:15
Τώρα που το λες το What have you done ίσως ήταν το 1ο που άκουσα, συνειδητά ότι είναι WT... Γιατί πριν 1-2 χρόνια είχα ακούσει το Restless και μ' άρεσε πολύ, αλλά δεν ήξερα ότι είναι δικό τους..
How Bo You Bo? Admin
Θέμα: Απ: Within Temptation! Τρι 22 Ιουλ - 19:20
^ Αυτο ακριβως συνεβη κι με'μενα!
Ειχα ακουσει ηδη το Restless αλλα δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι ειναι αυτοι. Μετα εφαγα το κολλημα!
Fallen angel
Θέμα: Απ: Within Temptation! Τρι 22 Ιουλ - 19:43
Εμένα το Restless μου το είχαν δώσει σαν Ev song.. Πάντως και όταν άκουσα το What have you done μου θύμισε λίγο Amy η φωνή της, αλλά στα υπόλοιπα τραγούδια όχι ιδιαίτερα... Έτυχε να τραγουδάει πιο χαμηλά εκεί..
How Bo You Bo? Admin
Θέμα: Απ: Within Temptation! Τρι 22 Ιουλ - 20:12
Κοραλια μηπως εισαι τελικα η αδερφη ψυχη μου;
Κι εγω για Ev τραγουδι το ειχα καταχωρημενο!
Fallen angel
Θέμα: Απ: Within Temptation! Τετ 23 Ιουλ - 0:43
Είμαστε κι οι δυο θύματα της ίδιας πλάνης..
Γιωργής
Αριθμός μηνυμάτων : 121 Ηλικία : 38 Registration date : 09/04/2008
Θέμα: Απ: Within Temptation! Παρ 1 Αυγ - 17:09
Πολύ καλοί οι Within Temptation! Αγαπημένο μου τραγούδι το Our solemn hour.
Spellborn*
Θέμα: Απ: Within Temptation! Σαβ 2 Αυγ - 10:45
^Οντως πολυ ωραιο! Για μενα το δευτερο καλυτερο τραγουδι του album "The Heart Of Everything" (μετα το What Have You Done φυσικα.....).
Spellborn*
Θέμα: Απ: Within Temptation! Τετ 20 Αυγ - 20:11
Εχω πολλα νεα απο Within Temptation!!
Πρωτον, οι W.T. διαλεξαν το "Forgiven" ως τεταρτο single απο το album "The Heart Of Everything"....
Οριστε και το cover του καινουργιου single:
Επισης, στις 22 Σεπτεμβριου κυκλοφορει ενα live DVD ονοματι "Black Symphony" με τραγουδια κυριως απο το "The Heart Of Everything", αλλα και μερικες απο τις πιο παλιες τους επιτυχιες.......
Οριστε και το cover του Black Symphony:
Υ.Γ. Οι W.T. εχουν κανει πολυ κακη επιλογη οσον αφορα τα single του "The Heart Of Everything" κατα τη γνωμη μου.... Για πρωτο single, ενταξει, το What Have You Done ως "καλυτερο" τραγουδι αξιζε να ειναι το lead single του album....Και επειδη συνηθως δευτερο single γινεται μια μπαλαντα....το "Frozen" μπορω να πω οτι ηταν ιδανικο.....Απο κει και περα ομως.....τα εχουν κανει θαλασσα! Αντι να βαλουν το "The Howling" ως τριτο single αφου το διαφημισαν και τοσο και αφου συντομα εγινε ενα απο τα favourites του album, προτιμησαν το "All I Need" για τριτο single τη στιγμη που δεν ειχε ακουστει σχεδον καθολου και ουτε ειναι κατι ιδιαιτερο σαν τραγουδι......Τελικα το "The Howling" το κυκλοφορησαν σε μορφη EP το οποιο κυκλοφορησε μονο μεσω Internet και σε λιγες ωρες ειχε εξαντηληθει.... Και τοσο καιρο περιμενα το "πολυποθητο" τεταρτο single, ελπιζοντας πως θα ηταν το "Our Solemn Hour" ή το "The Cross" (που οπως δηλωσε η ιδια η Sharon ειναι ενα απο τα αγαπημενα της), ή τουλαχιστον το "Hand Of Sorrow" (!!!).....Και τελικα ... τοση αναμονη για ενα "Forgiven" .... το οποιο σαν τραγουδι ειναι απλα καλο, οχι τπτ ιδιαιτερο......χωρις καθολου κιθαρες ή ντραμς που τις περισσοτερες φορες βαριεται κανεις να το ακουσει μεχρι το τελος......!
Fallen angel
Θέμα: Απ: Within Temptation! Πεμ 21 Αυγ - 1:12
Ας συμπληρώσω κι εγώ..
Το setlist του single είναι:
1. Forgiven (Single version)
2. Forgiven (Album version)
3. The Howling (Live at beursgebouw Eindhoven 23-11-2007)
4. Hand Of Sorrow (Live at beursgebouw Eindhoven 23-11-2007)
5. The Heart Of Everything (Live at beursgebouw Eindhoven 23-11-2007)
Δεν με χαλάει ιδιαίτερα, αλλά κι εγώ προτιμούσα το Howling..
Το Forgiven θα κυκλοφορήσει ψηφιακά σε πολλές χώρες..
...Και για το Black Symphony...( ), ορίστε trailer... Τα σπάει κανονικότατα.... :
Spellborn*
Θέμα: Απ: Within Temptation! Πεμ 21 Αυγ - 10:24
Τα σπαει κανονικοτατα!!! Συμφωνω Κοραλια! Φοβερο trailer και εννοειται το "Our Solemn Hour" τα σπαει!!!!
How Bo You Bo? Admin
Θέμα: Απ: Within Temptation! Πεμ 21 Αυγ - 10:32
Ανυπομονω, ανυπομονω!
Spellborn*
Θέμα: Απ: Within Temptation! Πεμ 21 Αυγ - 11:05
Σχετικα με το καινουργιο single......μια παρατηρηση: ΜΟυ φαινεται οτι οι W.T. εκαναν κατι αντιστοιχο με τους Evanescence....Και τα δυο συγκροτηματα επελεξαν για τεταρτο single το "τελευταιο" κομματι απο το tracklist του αλμπουμ, το οποιο τυχαινει και στις δυο περιπτωσεις να ειναι ενα αργο κομματι, χωρις καθολου κιθαρες ή ντραμς.....Solo piano και λιγο βιολι....
Δε νομιζω να ειναι συμπτωση.....
Fallen angel
Θέμα: Απ: Within Temptation! Πεμ 21 Αυγ - 18:27
Δεν ξέρω.. Στην περίπτωση των Ev όμως το Good enough είναι ένα πολύ προσωπικό κομμάτι της Amy που την αντιπροσώπευε αυτή την περίοδο της ζωής της, τόσο ερωτευμένη και μόλις παντρεύτηκε.. Εμένα βσκ δεν μου κάνει εντύπωση.. Και μ' αρέσει κιόλας πάρα πολύ.. Χαίρομαι που το έκαναν single.. Άλλωστε έκαναν και δυνατά κομμάτια.. CMWYS, SS, Lithium (μπαλάντα μεν, αλλά δυνατή και μεγάλη εμπορική επιτυχία.), γτ όχι το τελευταίο να είναι κτ τέτοιο?
Spellborn*
Θέμα: Απ: Within Temptation! Πεμ 21 Αυγ - 18:52
Δεν ξερω....Απλως μου φαινεται οτι οι W.T. αντιγραφουν λιγο τους Ev.Οχι σε στυλ και μουσικη, αλλα σε οργανωση και επιλογη τραγουδιων, προωθηση τους, κλπ....
π.χ.1) : Οι Evanescence στο Fallen εβαλαν στη δευτερη θεση του tracklist ενα δυνατο ντουετο με τον Paul McCoy, το Bring Me To Life, χαρη στο οποιο εκαναν επιτυχια και αναδειχτηκαν.... Το ιδιο ακριβως εγινε και με τους W.T. Στη δευτερη θεση του tracklist του "The Heart Of Everything" υπαρχει ενα αντιστοιχα "δυνατο" ντουετο που .... ολως τυχαιως ηταν αυτο που εφερε τους W.T. στην επιφανεια και τοτε αρχισαν να δινουν τις πολλες και καλες συναυλιες, τοτε εγιναν "ονομα"...
π.χ.2) : Το δευτερο single του The Open Door ηταν η πιο "δυνατη" μπαλαντα του αλμπουμ.... Επισης, το δευτερο single του The Heart Of Everything ηταν η πιο "δυνατη" μπαλαντα του αλμπουμ....
π.χ.3) : Το τριτο τραγουδι απο το The Open Door που προωθηθηκε (σε μορφη single) ηταν το κομματι No.1 του tracklist του αλμπουμ..... Αντιστοιχα, το τριτο τραγουδι απο το The Heart Of Everything που προωθηθηκε (σε μορφη EP αυτη τη φορα) ηταν και παλι το κομματι No.1 του tracklist του αλμπουμ.....
Τωρα, για τεταρτο παραδειγμα, κοιταξε το προηγουμενο ποστ μου...... ______________________________________________________________
Fallen angel
Θέμα: Απ: Within Temptation! Πεμ 21 Αυγ - 19:13
Λολ.. μου φαίνεται κάπως .. Δεν λέω ότι δεν ευσταθούν αυτά που λες, απλά μου φαίνονται περισσότερο συμπτώσεις.. Δεν είχα καθίσει ποτέ να προσέξω ποια σειρά έχουν π.χ. τα τραγούδια που κάνουν single, γτ η σειρά έχει σχέση πιο πολύ με το σύνολο των τραγουδιών και τη σύνδεσή τους, ενώ το ποιο θα προωθήσουν ως single έχει να κάνει με το τραγούδι αυτό καθαυτό..
Το ότι συγκροτήματα τέτοιου είδους έχουν επηρεαστεί από τους Ev είναι αλήθεια, αλλά όχι σ' αυτό το επίπεδο.. Απλά ως πιο γνωστό και εμπορικό συγκρότημα οι Evanescence, όπως και οι HIM εξάλλου έχουν βοηθήσει στην ενίσχυση του γενικότερου είδους και έχουν φέρει στο φως και άλλα ονόματα.. Το έχει δηλώσει και ο ίδιος ο Tuomas για τους Nightwish.. Αλλά και απτά παραδείγματα να πάρουμε, δεν νομίζω ότι είμαστε λίγοι αυτοί που πρώτα ακούσαμε π.χ. Ev και μετά με αφορμή αυτούς κάποιο άλλο band.. Εμένα πάντως μου πρότειναν τους Nw λόγω Ev και το ένα έφερε το άλλο.. Και οι Wt σε παρόμοιο στυλ, οι Epica το ίδιο και πάει λέγοντας... Με αφορμή κάτι πιο γνωστό άρχισαν να μαθαίνω περισσότερα..
How Bo You Bo? Admin
Θέμα: Απ: Within Temptation! Πεμ 21 Αυγ - 19:38
Κι εγω πιστευω πως αν δεν εχει να κανει με συμπτωσεις τοτε ειναι το γεγονος οτι πανω-κατω τα συγκροτηματα εχουν μια συγκεκριμενη "φορμα" διαφημισης. μπορει να ειναι ενα πλαφον στρατηγικης αυτο. Δε ξερω..υποθετω..Αλλα για αντιγραφη δε νομιζω να πολυπαιζει σε αυτο το επιπεδο που βρισκονται αυτα τα συγκροτηματα..
Παντως - επειδη ξεχασα να το σχολιασω - ουτε εμενα με χαλαει το forgiven σαν επιλογη...Μου αρεσει πολυυυυ...
Spellborn*
Θέμα: Απ: Within Temptation! Πεμ 21 Αυγ - 19:54
^Δεν το βαριεσαι ομως μερικες φορες? Ενταξει, σαν τραγουδι ειναι καλο...Αλλα αν δεν εχει και λιγη κιθαρα μεσα.....Εστω λιγα ντραμς..... Παντως δεν εχω καταφερει να το ακουσω ολοκληρο. Παντα το κοβω στη μεση γιατι βαριεμαι....