kouventoula.bigforumpro.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
kouventoula.bigforumpro.com

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

Μαρια η ασχημη!!!

Πήγαινε κάτω 
+18
music4e
EveP
effie
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ
Veakis
Like Buttah
Typos_tou_Para5
savvas999
cosmakos88
Gonzo
forisael
Dee_dee
Ekiff
Broken_Angel
kardoula
loraX
How Bo You Bo?
Danai_13
22 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
How Bo You Bo?
Admin
How Bo You Bo?

Αριθμός μηνυμάτων : 2337
Τόπος : Athens / Greece
Registration date : 29/03/2008

Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ 3 Απρ - 9:46

Gonzo έγραψε:
Θα σου λείψει εεε Twisted Evil Laughing Razz :tongue: :bball: ;;;

Εγω νομιζω οτι θα μου κοπει η ορεξη, δε θα μπορω να κοιμηθω, θα πεσω σε καταθλιψη.. Twisted Evil Laughing

το χτεσινο πειεσοδιο που καθησα να το δω η ερμη ήταν ελεεινό και τρισαθλιο..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://kouventoula.catsboard.com
savvas999

savvas999

Αριθμός μηνυμάτων : 49
Τόπος : Caprica

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ 3 Απρ - 13:28

Το απόλυτα ηλίθιο σίριαλ.
http://www.FrackingOthers.com
kardoula

kardoula

Αριθμός μηνυμάτων : 855
Τόπος : Στον κόσμο μου, τον ξέρεις;

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ 3 Απρ - 14:33

How Bo You Bo? έγραψε:
Gonzo έγραψε:
Θα σου λείψει εεε Twisted Evil Laughing Razz :tongue: :bball: ;;;

Εγω νομιζω οτι θα μου κοπει η ορεξη, δε θα μπορω να κοιμηθω, θα πεσω σε καταθλιψη.. Twisted Evil Laughing

το χτεσινο πειεσοδιο που καθησα να το δω η ερμη ήταν ελεεινό και τρισαθλιο..

Mα ολοι περιμεναμε να δουμε την αντιδραση του Αλεξη. Μας εσπασαν τα νευρα. Evil or Very Mad
forisael

forisael

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Τόπος : Greece
Registration date : 31/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ 3 Απρ - 21:11

Σημερα επιτελους την ειδε!
Ειχα να δω Μαρια ενα χρονο Razz
http://clubs.pathfinder.gr/zeta_
cosmakos88

cosmakos88

Αριθμός μηνυμάτων : 6
Registration date : 01/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ 3 Απρ - 21:27

παλι το εχασα... πρεπει να το κατεβασω! φτου!
Dee_dee

Dee_dee

Αριθμός μηνυμάτων : 311
Τόπος : Σέρρες; :P

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ 3 Απρ - 21:42

Και εγώ το έχασα... Sad Κρίμα ρε γμτ! Τουλάχιστον θα τα δω όλα μαζεμένα! Έγινε τίποτα καλό στο σημερινό;
kardoula

kardoula

Αριθμός μηνυμάτων : 855
Τόπος : Στον κόσμο μου, τον ξέρεις;

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ 3 Απρ - 21:55

Ο Αλεξης είδε τη Μαρία.
Typos_tou_Para5

Typos_tou_Para5

Αριθμός μηνυμάτων : 41
Registration date : 02/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ 4 Απρ - 1:04

loraX έγραψε:
μην ανησυχείτε, αύριο θα τη δει ο Αλέξης...δεν την είδε σήμερα!ούτε αυτός ούτε ο Δημήτρης-μόνο οι φίλες της και Μαρκέλλα-Λίλιαν την είδαν...καλά όταν είδα τα μούτρα της Λίλιαν το ευχαριστήθηκα όσο δεν πήγαινε!(by the way, τι χάλια που ναι η Μαρκέλλα!όσο πάει και χειροτερεύει!γιατί δε βαζαν αυτή για Μαρία η άσχημη??!!...κακιούλες...)

Γιατί δεν θα καταλαβαίναμε διαφορά στη μεταμόρφωση. Laughing

Πάντως κι εγώ ανυπομονούσα για τις αντιδράσεις των άλλων στην Ελλάδα, αλλά πλέον ξενέρωσα. Και ο Αλέξης τι άλλο θα κάνει;;; Θα πει: "Μαρίααα.... Μααα... δεν σε αναγνωρίζω" με την κλασσική βαριά γαϊδουρο-χροιά και μετά θα λέει "πώς μπόρεσες" και τέτοια... Razz

Μακάρι να τα φτιάξει με τον Φίλιππο στο τέλος, αλλά πού!
loraX

loraX

Αριθμός μηνυμάτων : 1318
Τόπος : στην κοσμάρα μου...
Registration date : 30/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ 4 Απρ - 13:30

Typos_tou_Para5 έγραψε:
loraX έγραψε:
μην ανησυχείτε, αύριο θα τη δει ο Αλέξης...δεν την είδε σήμερα!ούτε αυτός ούτε ο Δημήτρης-μόνο οι φίλες της και Μαρκέλλα-Λίλιαν την είδαν...καλά όταν είδα τα μούτρα της Λίλιαν το ευχαριστήθηκα όσο δεν πήγαινε!(by the way, τι χάλια που ναι η Μαρκέλλα!όσο πάει και χειροτερεύει!γιατί δε βαζαν αυτή για Μαρία η άσχημη??!!...κακιούλες...)

Γιατί δεν θα καταλαβαίναμε διαφορά στη μεταμόρφωση. Laughing

Πάντως κι εγώ ανυπομονούσα για τις αντιδράσεις των άλλων στην Ελλάδα, αλλά πλέον ξενέρωσα. Και ο Αλέξης τι άλλο θα κάνει;;; Θα πει: "Μαρίααα.... Μααα... δεν σε αναγνωρίζω" με την κλασσική βαριά γαϊδουρο-χροιά και μετά θα λέει "πώς μπόρεσες" και τέτοια... Razz

Συμφωνώ και στα 2!!(ειδικά στο πρώτο!!Very Happy Very Happy )

Παράθεση :

εδώ διαφέρουμε!εγώ επιμένω να τα φτιάξουν Μαρία και Αλέξης(που φαντάζομαι αυτό θα γίνει τελικά) γιατί δε θέλω αυτή την αχώνευτη τη Μαρκέλλα δίπλα στο κουκλί τον Άνθιμο!
Like Buttah

Like Buttah

Αριθμός μηνυμάτων : 16
Τόπος : Μέσα σε μια τεράστια τούρτα...surprise!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ 4 Απρ - 13:52

Είναι τόοοοσο,μα τόοοοσο αργή η εξέλιξη...σε λίγο 8α δείχνει ένα ολόκληρο επεισόδιο με τη σερβιτόρα,τη ζαχαροπλάστρια,το bachoboy και τη μάνα του...και ένα συνταρακτικό στιγμιότυπο με τη Μαρία να ξύνει τη μύτη της και τον Αλέξη να την κοιτάει βλοσυρά γιατί τόλμησε να καθαρίσει τα μαύρα στίγματα. Sleep Mad
Typos_tou_Para5

Typos_tou_Para5

Αριθμός μηνυμάτων : 41

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ 4 Απρ - 18:31

loraX έγραψε:
Παράθεση :

εδώ διαφέρουμε!εγώ επιμένω να τα φτιάξουν Μαρία και Αλέξης(που φαντάζομαι αυτό θα γίνει τελικά) γιατί δε θέλω αυτή την αχώνευτη τη Μαρκέλλα δίπλα στο κουκλί τον Άνθιμο!

Λολ! Καλά αν το λες εσύ... Razz Μαρία + Αλέξης = LFE!
Veakis

Veakis

Αριθμός μηνυμάτων : 90
Registration date : 05/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ 5 Απρ - 21:50

Εξαιρετική παραγωγή , ανάλογη αυτής του Lost και του Prison Break.

Μα αυτό που την χαρακτηρίζει ιδιαίτερα είναι η γρήγορη εξέλιξη στην υπόθεση.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας η Μαρία φτάνει με ταξί στην Ecomoda. Την Τρίτη μπαίνει στο ισόγειο,την Τετάρτη πατάει το κουμπί του ασανσέρ για να ανέβει στον 2ο,την Πέμπτη ανεβαίνει τελικά στον 2ο,την Παρασκευή κάνει το πρώτο βήμα(στράτα - στρατούλα) και μέχρι την Κυριακή των Βαίων μπορεί να έχει πει και "Καλησπέρα",εκτός και αν οι σεναριογράφοι θέλουν να μας κρατήσουν σε αγωνία και πει την Καλησπέρα την Κυριακή του Θωμά Evil or Very Mad Twisted Evil .

Όσο για τη μεταμόρφωση,εγώ ξέρω ότι οι κάμπιες γίνονται πεταλούδες και τα ασχημόπαπα κύκνοι.

Το Μαριώ όμως το έκαναν διασταύρωση κάμπιας με ασχημόπαπο με μια εσάνς από ακρίδα. Twisted Evil

Μήπως σε επόμενο επεισόδιο (Κυριακή των Απόκρεω 2009) αναλάβει η ομάδα κρούσης του Swan και του Εxtreme Makeover να την σουλουπώσουν ολοκληρωτικά; Neutral Γιατί έχω και την κυρά Δέσποινα από τον 60 που έχει ορκιστεί να μην κλείσει τα μάτια της αν δε δει τη Μαρία ομορφούλα και νυφούλα στο πλάι του Αλέξη... Razz
Ekiff

Ekiff

Αριθμός μηνυμάτων : 614
Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ 5 Απρ - 21:59

^ χαχα, καλό.διάβασα την πρώτη πρόταση και λέω με για ποια εξαιρετική παραγωγή λέει;; μετά διαβασα το υπόλοιπο κ λύθηκαν οι απορίες μου... Biggrin
Veakis

Veakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ 5 Απρ - 22:16

Ekiff έγραψε:
ποια εξαιρετική παραγωγή λέει;;
Το κορυφαίο για την παραγωγή το είπε η Μάγδα Τσαγγάνη σε συνέντευξή της: Arrow

"Μας κατηγορούν ότι δεν είναι ακριβή παραγωγή!!! Μα τι λένε; Ξέρετε πόσα γλυκά χαραμίζουμε κάθε μέρα; Τις προάλλες είχα μια σκηνή με ένα προφιτερόλ και μου έπεφτε συνέχεια στο πάτωμα. Οκτώ προφιτερόλ χρησιμοποιήσαμε για τη σκηνή αυτή! Ξέρετε τι είναι οκτώ προφιτερόλ; Τεράστια έξοδα! Και μας λένε μετά οι κριτικοί ότι δεν είμαστε ακριβή παραγωγή !..." bounce

Τι καταλαβαίνουμε από τα λεγόμενα της κυρίας Τσαγγάνη;

α)Ότι αν η ίδια ήταν στρουμφάκι θα ήταν ο Σκουντούφλης,γιατί και να θες δε μπορεί να σου πέφτουν τα προφιτερόλ το ένα μετά το άλλο στο πάτωμα και
β)Ότι μια παραγωγή κρίνεται πολυδάπανη (και μεγάλη,μακριά και βαθυστόχαστη όπως θα έλεγε και η Έφη Σαρρή) ανάλογα με τον αριθμό των γλυκών που σαρβουδιάζονται στα πατώματα! No

Και μετά μας έλεγαν ότι η ακριβώτερη παραγωγή φέτος ήταν ο Γιούγκερμαν!Είδατε εσείς στον Γιούγκερμαν να ρίχνουν στο πάτωμα σου και εκλεράκια ή άλλα έστω γλυκά της εποχής; Όχι! Γι αυτό κόπηκε! Very Happy
How Bo You Bo?
Admin
How Bo You Bo?

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ 5 Απρ - 22:23

^ Laughing Laughing Laughing Love, θα μου αλλαξεις συκωτι αποψε;

Παντως, αυτο με τα γλυκα, εχει μια καλλιτεχνικη βαση αν το καλοσκεφτεις..Διοτι και η χαχαροπλαστικη Τεχνη ειναι. Οποτε τοσα εργα τεχνης σπαταλανε! hm
Veakis

Veakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ 5 Απρ - 22:26

How Bo You Bo? έγραψε:
^ Laughing Laughing Laughing Love, θα μου αλλαξεις συκωτι αποψε;

Παντως, αυτο με τα γλυκα, εχει μια καλλιτεχνικη βαση αν το καλοσκεφτεις..Διοτι και η χαχαροπλαστικη Τεχνη ειναι. Οποτε τοσα εργα τεχνης σπαταλανε! hm

Laughing Χάθηκε να σπαταλήσουν λίγα χρήματα ακόμα στα Hondos Center να σουλουπώσουν καλύτερα το Μαριώ;
How Bo You Bo?
Admin
How Bo You Bo?

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ 5 Απρ - 22:28

Ιιιι, τι σαρδαμ ειναι αυτα που κανω..Μηπως εμαι στα προθυρα εγκεφαλικου; Oh my

Κοιτα..Σκεφτηκαν οτι χαμενος κοπος να προσπαθησουν να σουλουπωσουν το ακριδάκι..οποτε το εριξαν στις προφιτερ-μαχιες. Eat
Gonzo

Gonzo

Αριθμός μηνυμάτων : 82
Τόπος : Ακόμα κλεισμένος στο ντουλάπι !!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ 7 Απρ - 0:34

Στο ξένο πάντως ο αντίστοιχος προκύπτει Αμαλΐος στο τέλος Laughing Razz geek Tooth Roll καραlolll .
Dee_dee

Dee_dee

Αριθμός μηνυμάτων : 311
Τόπος : Σέρρες; :P

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 8 Απρ - 22:03

Όσο πάει, τόσο μου αρέσει αυτή η σειρά! Το σημερινό ήταν ακόμη καλύτερο αν και το έκοψαν για ακόμη μία φορά πάνω στο καλό... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Kill Hammer Thumb down
Broken_Angel

Broken_Angel

Αριθμός μηνυμάτων : 323

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 8 Απρ - 22:35

Nαι ρε παιδια...πανω το καλο doh Vamplaser Thumb down
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ
Admin
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 550
Τόπος : Μυτιλήνη
Registration date : 28/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 8 Απρ - 22:57

Άσχετο : Αληθεύει ότι ξεπερνά σε νούμερα τον Λαζόπουλο ;;;
Broken_Angel

Broken_Angel

Αριθμός μηνυμάτων : 323

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 8 Απρ - 23:03

Ελεος..δεν νομιζω...ο Λαζοπουλος χτυπαει 60αρια...η Μαρια κανενα 30αρη που ειναι πολυ για απογευματινη σειρα bounce
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ
Admin
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 550
Τόπος : Μυτιλήνη
Registration date : 28/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 8 Απρ - 23:11

Από το http://mmexer.blogspot.com :

Παράθεση :
• Την Πέμπτη η Μαρία η Άσχημη κάνει μέσο όρο 49%. Το δελτίο το κάνει 30%.

Και σαν σχόλιο γράφει κάποιος άλλος :

Παράθεση :
Αν είναι η Μαρία το μπάζο να κάνει πιο υψηλή τηλεθέαση απο το Λάκη... τότε όντως κάτι δεν πάει καλά.
How Bo You Bo?
Admin
How Bo You Bo?

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ 9 Απρ - 10:18

Πιο υψηλη τηλεθεαση απ'το Λαζοπουλο;; Shocked

Η αληθεια ειναι οτι ακουγα για 40αρια αλλα ενα περιοδικο που ειδα προσφατα την ειχε 2η μετα το Λαζοπουλο..Ποτε τον περασε;; Shocked

ε, ναι, όντωςκατι δεν παει καλα, χρόνια τωρα με το ελληνικο κοινο... Neutral
Gonzo

Gonzo

Αριθμός μηνυμάτων : 82
Τόπος : Ακόμα κλεισμένος στο ντουλάπι !!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!!   Μαρια η ασχημη!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ 9 Απρ - 13:04

Το ότι παρακολουθεί το 60 % + Λαζόπουλο δηλαδή θα πρέπει να το παίρνουμε σαν καλό εεε Oh my Evil or Very Mad Mad No Neutral confused :scratch: hm Hammer Thumb down Yucky :shut: ;;;

Μαρια η ασχημη!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
kouventoula.bigforumpro.com :: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ :: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ :: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ :: MEGA-
Μετάβαση σε: