| Μαρια η ασχημη!!! | |
|
+18music4e EveP effie ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Veakis Like Buttah Typos_tou_Para5 savvas999 cosmakos88 Gonzo forisael Dee_dee Ekiff Broken_Angel kardoula loraX How Bo You Bo? Danai_13 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Πεμ 3 Απρ - 9:46 | |
| | |
|
| |
savvas999
Αριθμός μηνυμάτων : 49 Τόπος : Caprica Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Πεμ 3 Απρ - 13:28 | |
| Το απόλυτα ηλίθιο σίριαλ. | |
|
| |
kardoula
Αριθμός μηνυμάτων : 855 Τόπος : Στον κόσμο μου, τον ξέρεις; Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Πεμ 3 Απρ - 14:33 | |
| | |
|
| |
forisael
Αριθμός μηνυμάτων : 396 Ηλικία : 32 Τόπος : Greece Registration date : 31/03/2008
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Πεμ 3 Απρ - 21:11 | |
| Σημερα επιτελους την ειδε! Ειχα να δω Μαρια ενα χρονο | |
|
| |
cosmakos88
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 01/04/2008
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Πεμ 3 Απρ - 21:27 | |
| παλι το εχασα... πρεπει να το κατεβασω! φτου! | |
|
| |
Dee_dee
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ηλικία : 32 Τόπος : Σέρρες; :P Registration date : 31/03/2008
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Πεμ 3 Απρ - 21:42 | |
| Και εγώ το έχασα... Κρίμα ρε γμτ! Τουλάχιστον θα τα δω όλα μαζεμένα! Έγινε τίποτα καλό στο σημερινό; | |
|
| |
kardoula
Αριθμός μηνυμάτων : 855 Τόπος : Στον κόσμο μου, τον ξέρεις; Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Πεμ 3 Απρ - 21:55 | |
| | |
|
| |
Typos_tou_Para5
Αριθμός μηνυμάτων : 41 Ηλικία : 36 Registration date : 02/04/2008
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Παρ 4 Απρ - 1:04 | |
| - loraX έγραψε:
- μην ανησυχείτε, αύριο θα τη δει ο Αλέξης...δεν την είδε σήμερα!ούτε αυτός ούτε ο Δημήτρης-μόνο οι φίλες της και Μαρκέλλα-Λίλιαν την είδαν...καλά όταν είδα τα μούτρα της Λίλιαν το ευχαριστήθηκα όσο δεν πήγαινε!(by the way, τι χάλια που ναι η Μαρκέλλα!όσο πάει και χειροτερεύει!γιατί δε βαζαν αυτή για Μαρία η άσχημη??!!...κακιούλες...)
Γιατί δεν θα καταλαβαίναμε διαφορά στη μεταμόρφωση. Πάντως κι εγώ ανυπομονούσα για τις αντιδράσεις των άλλων στην Ελλάδα, αλλά πλέον ξενέρωσα. Και ο Αλέξης τι άλλο θα κάνει;;; Θα πει: "Μαρίααα.... Μααα... δεν σε αναγνωρίζω" με την κλασσική βαριά γαϊδουρο-χροιά και μετά θα λέει "πώς μπόρεσες" και τέτοια... Μακάρι να τα φτιάξει με τον Φίλιππο στο τέλος, αλλά πού! | |
|
| |
loraX
Αριθμός μηνυμάτων : 1318 Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Παρ 4 Απρ - 13:30 | |
| - Typos_tou_Para5 έγραψε:
- loraX έγραψε:
- μην ανησυχείτε, αύριο θα τη δει ο Αλέξης...δεν την είδε σήμερα!ούτε αυτός ούτε ο Δημήτρης-μόνο οι φίλες της και Μαρκέλλα-Λίλιαν την είδαν...καλά όταν είδα τα μούτρα της Λίλιαν το ευχαριστήθηκα όσο δεν πήγαινε!(by the way, τι χάλια που ναι η Μαρκέλλα!όσο πάει και χειροτερεύει!γιατί δε βαζαν αυτή για Μαρία η άσχημη??!!...κακιούλες...)
Γιατί δεν θα καταλαβαίναμε διαφορά στη μεταμόρφωση.
Πάντως κι εγώ ανυπομονούσα για τις αντιδράσεις των άλλων στην Ελλάδα, αλλά πλέον ξενέρωσα. Και ο Αλέξης τι άλλο θα κάνει;;; Θα πει: "Μαρίααα.... Μααα... δεν σε αναγνωρίζω" με την κλασσική βαριά γαϊδουρο-χροιά και μετά θα λέει "πώς μπόρεσες" και τέτοια... Συμφωνώ και στα 2!!(ειδικά στο πρώτο!! ) - Παράθεση :
- Μακάρι να τα φτιάξει με τον Φίλιππο στο τέλος, αλλά πού!
εδώ διαφέρουμε!εγώ επιμένω να τα φτιάξουν Μαρία και Αλέξης(που φαντάζομαι αυτό θα γίνει τελικά) γιατί δε θέλω αυτή την αχώνευτη τη Μαρκέλλα δίπλα στο κουκλί τον Άνθιμο! | |
|
| |
Like Buttah
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Ηλικία : 33 Τόπος : Μέσα σε μια τεράστια τούρτα...surprise! Registration date : 02/04/2008
| |
| |
Typos_tou_Para5
Αριθμός μηνυμάτων : 41 Ηλικία : 36 Registration date : 02/04/2008
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Παρ 4 Απρ - 18:31 | |
| - loraX έγραψε:
-
- Παράθεση :
- Μακάρι να τα φτιάξει με τον Φίλιππο στο τέλος, αλλά πού!
εδώ διαφέρουμε!εγώ επιμένω να τα φτιάξουν Μαρία και Αλέξης(που φαντάζομαι αυτό θα γίνει τελικά) γιατί δε θέλω αυτή την αχώνευτη τη Μαρκέλλα δίπλα στο κουκλί τον Άνθιμο! Λολ! Καλά αν το λες εσύ... Μαρία + Αλέξης = LFE! | |
|
| |
Veakis
Αριθμός μηνυμάτων : 90 Registration date : 05/04/2008
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Σαβ 5 Απρ - 21:50 | |
| Εξαιρετική παραγωγή , ανάλογη αυτής του Lost και του Prison Break. Μα αυτό που την χαρακτηρίζει ιδιαίτερα είναι η γρήγορη εξέλιξη στην υπόθεση. Στο επεισόδιο της Δευτέρας η Μαρία φτάνει με ταξί στην Ecomoda. Την Τρίτη μπαίνει στο ισόγειο,την Τετάρτη πατάει το κουμπί του ασανσέρ για να ανέβει στον 2ο,την Πέμπτη ανεβαίνει τελικά στον 2ο,την Παρασκευή κάνει το πρώτο βήμα(στράτα - στρατούλα) και μέχρι την Κυριακή των Βαίων μπορεί να έχει πει και "Καλησπέρα",εκτός και αν οι σεναριογράφοι θέλουν να μας κρατήσουν σε αγωνία και πει την Καλησπέρα την Κυριακή του Θωμά . Όσο για τη μεταμόρφωση,εγώ ξέρω ότι οι κάμπιες γίνονται πεταλούδες και τα ασχημόπαπα κύκνοι. Το Μαριώ όμως το έκαναν διασταύρωση κάμπιας με ασχημόπαπο με μια εσάνς από ακρίδα. Μήπως σε επόμενο επεισόδιο (Κυριακή των Απόκρεω 2009) αναλάβει η ομάδα κρούσης του Swan και του Εxtreme Makeover να την σουλουπώσουν ολοκληρωτικά; Γιατί έχω και την κυρά Δέσποινα από τον 60 που έχει ορκιστεί να μην κλείσει τα μάτια της αν δε δει τη Μαρία ομορφούλα και νυφούλα στο πλάι του Αλέξη... | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Σαβ 5 Απρ - 21:59 | |
| ^ χαχα, καλό.διάβασα την πρώτη πρόταση και λέω με για ποια εξαιρετική παραγωγή λέει;; μετά διαβασα το υπόλοιπο κ λύθηκαν οι απορίες μου... | |
|
| |
Veakis
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Σαβ 5 Απρ - 22:16 | |
| - Ekiff έγραψε:
- ποια εξαιρετική παραγωγή λέει;;
Το κορυφαίο για την παραγωγή το είπε η Μάγδα Τσαγγάνη σε συνέντευξή της: "Μας κατηγορούν ότι δεν είναι ακριβή παραγωγή!!! Μα τι λένε; Ξέρετε πόσα γλυκά χαραμίζουμε κάθε μέρα; Τις προάλλες είχα μια σκηνή με ένα προφιτερόλ και μου έπεφτε συνέχεια στο πάτωμα. Οκτώ προφιτερόλ χρησιμοποιήσαμε για τη σκηνή αυτή! Ξέρετε τι είναι οκτώ προφιτερόλ; Τεράστια έξοδα! Και μας λένε μετά οι κριτικοί ότι δεν είμαστε ακριβή παραγωγή !..." Τι καταλαβαίνουμε από τα λεγόμενα της κυρίας Τσαγγάνη; α)Ότι αν η ίδια ήταν στρουμφάκι θα ήταν ο Σκουντούφλης,γιατί και να θες δε μπορεί να σου πέφτουν τα προφιτερόλ το ένα μετά το άλλο στο πάτωμα και β)Ότι μια παραγωγή κρίνεται πολυδάπανη (και μεγάλη,μακριά και βαθυστόχαστη όπως θα έλεγε και η Έφη Σαρρή) ανάλογα με τον αριθμό των γλυκών που σαρβουδιάζονται στα πατώματα! Και μετά μας έλεγαν ότι η ακριβώτερη παραγωγή φέτος ήταν ο Γιούγκερμαν!Είδατε εσείς στον Γιούγκερμαν να ρίχνουν στο πάτωμα σου και εκλεράκια ή άλλα έστω γλυκά της εποχής; Όχι! Γι αυτό κόπηκε! | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Σαβ 5 Απρ - 22:23 | |
| ^ Love, θα μου αλλαξεις συκωτι αποψε; Παντως, αυτο με τα γλυκα, εχει μια καλλιτεχνικη βαση αν το καλοσκεφτεις..Διοτι και η χαχαροπλαστικη Τεχνη ειναι. Οποτε τοσα εργα τεχνης σπαταλανε! | |
|
| |
Veakis
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Σαβ 5 Απρ - 22:26 | |
| | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Σαβ 5 Απρ - 22:28 | |
| Ιιιι, τι σαρδαμ ειναι αυτα που κανω..Μηπως εμαι στα προθυρα εγκεφαλικου; Κοιτα..Σκεφτηκαν οτι χαμενος κοπος να προσπαθησουν να σουλουπωσουν το ακριδάκι..οποτε το εριξαν στις προφιτερ-μαχιες. | |
|
| |
Gonzo
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Ηλικία : 105 Τόπος : Ακόμα κλεισμένος στο ντουλάπι !!! Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Δευ 7 Απρ - 0:34 | |
| | |
|
| |
Dee_dee
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ηλικία : 32 Τόπος : Σέρρες; :P Registration date : 31/03/2008
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Τρι 8 Απρ - 22:03 | |
| | |
|
| |
Broken_Angel
Αριθμός μηνυμάτων : 323 Ηλικία : 33 Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Τρι 8 Απρ - 22:35 | |
| | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 550 Τόπος : Μυτιλήνη Registration date : 28/03/2008
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Τρι 8 Απρ - 22:57 | |
| Άσχετο : Αληθεύει ότι ξεπερνά σε νούμερα τον Λαζόπουλο ;;; | |
|
| |
Broken_Angel
Αριθμός μηνυμάτων : 323 Ηλικία : 33 Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Τρι 8 Απρ - 23:03 | |
| Ελεος..δεν νομιζω...ο Λαζοπουλος χτυπαει 60αρια...η Μαρια κανενα 30αρη που ειναι πολυ για απογευματινη σειρα | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 550 Τόπος : Μυτιλήνη Registration date : 28/03/2008
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Τρι 8 Απρ - 23:11 | |
| Από το http://mmexer.blogspot.com : - Παράθεση :
- • Την Πέμπτη η Μαρία η Άσχημη κάνει μέσο όρο 49%. Το δελτίο το κάνει 30%.
Και σαν σχόλιο γράφει κάποιος άλλος : - Παράθεση :
- Αν είναι η Μαρία το μπάζο να κάνει πιο υψηλή τηλεθέαση απο το Λάκη... τότε όντως κάτι δεν πάει καλά.
| |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Τετ 9 Απρ - 10:18 | |
| Πιο υψηλη τηλεθεαση απ'το Λαζοπουλο;; Η αληθεια ειναι οτι ακουγα για 40αρια αλλα ενα περιοδικο που ειδα προσφατα την ειχε 2η μετα το Λαζοπουλο..Ποτε τον περασε;; ε, ναι, όντωςκατι δεν παει καλα, χρόνια τωρα με το ελληνικο κοινο... | |
|
| |
Gonzo
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Ηλικία : 105 Τόπος : Ακόμα κλεισμένος στο ντουλάπι !!! Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Μαρια η ασχημη!!! Τετ 9 Απρ - 13:04 | |
| | |
|
| |
| Μαρια η ασχημη!!! | |
|