| Αγαπημένα βιβλία | |
|
+6anastasiagr xia loraX Dee_dee Danai_13 tirovlaxos 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tirovlaxos
Αριθμός μηνυμάτων : 202 Ηλικία : 33 Τόπος : Ξεσσαλονίκη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Αγαπημένα βιβλία Κυρ 30 Μαρ - 23:52 | |
| Παντού υπάρχει μια Ελένη - Δελώνης ΟΧΤΩ - Νeville Illuminati - Brown | |
|
| |
Danai_13
Αριθμός μηνυμάτων : 166 Ηλικία : 31 Τόπος : Στον νεραιδοκόσμο μου... Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγαπημένα βιβλία Δευ 31 Μαρ - 12:55 | |
| μμ θελω να το παρω το Παντου υπαρχει μια ελενη
Ιωαννα-Αντωνης Δελωνης Η γλυκια συμμορια-Δελωνης Στο γυμνασιο-μαστορη Το φιλι της ζωης-Ψαραυτη Ονειρα απο μεταξι-ψαραυτη | |
|
| |
tirovlaxos
Αριθμός μηνυμάτων : 202 Ηλικία : 33 Τόπος : Ξεσσαλονίκη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγαπημένα βιβλία Δευ 31 Μαρ - 14:03 | |
| Βλέπω και εσύ διαβάζεις Δελώνη.... Πάρε το "Η εξομολόγηση"... εχει σχέση με τα ναρκωτικά. από τα πρώτα μου βιβλιά! Ήταν ένα απο τα βιβλία που με έκαναν να αγαπήσω το διάβασμα, αν και ήταν σχετικά ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ! | |
|
| |
Dee_dee
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ηλικία : 32 Τόπος : Σέρρες; :P Registration date : 31/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγαπημένα βιβλία Δευ 31 Μαρ - 16:04 | |
| Όλα τα βιβλία του Harry Potter, "Το άρωμα" και "Το σεντούκι με τις πέντε κλειδαριές"... | |
|
| |
loraX
Αριθμός μηνυμάτων : 1318 Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγαπημένα βιβλία Τρι 1 Απρ - 19:36 | |
| Μιχαήλ Στρογκώφ+Ματίας Σαντόρφ(Ιούλιος Βερν) Στον καιρό του Βουλγαροκτόνου(Π.Δέλτα) | |
|
| |
xia
Αριθμός μηνυμάτων : 0 Registration date : 02/04/2008
| Θέμα: Απ: Αγαπημένα βιβλία Πεμ 3 Απρ - 13:31 | |
| το τριανταφυλλακι και το τριανταφυλλο του χειμωνα(μια τριλογια που περιμενει το τελευταιο της βιβλιο να εκδοθει)της τζένιφερ ντόνελι.
κόκκινα φύλλα της πολίνα σίμονς | |
|
| |
anastasiagr
Αριθμός μηνυμάτων : 230 Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Αγαπημένα βιβλία Σαβ 12 Απρ - 10:55 | |
| το σκυλί των μπάσκερβιλ και όλα του χάρυ πότερ | |
|
| |
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Αγαπημένα βιβλία Κυρ 13 Απρ - 19:02 | |
| Κωδικας DaVinci, Illuminati, Ο Αρκτικος Κυκλος, Ο Τελευταιος Ναϊτης, Χαρι Ποτερ (όλα), Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιων (όλα) | |
|
| |
music4e
Αριθμός μηνυμάτων : 70 Registration date : 08/04/2008
| Θέμα: Απ: Αγαπημένα βιβλία Σαβ 19 Απρ - 14:48 | |
| - xia έγραψε:
- το τριανταφυλλακι και το τριανταφυλλο του χειμωνα(μια τριλογια που περιμενει το τελευταιο της βιβλιο να εκδοθει)της τζένιφερ ντόνελι.
κόκκινα φύλλα της πολίνα σίμονς Της Ντόνελι τα εχω διαβασει και τα 2 .. τελεια ... τα κοκκινα φύλλα -> οχι. Επισης ωραια βιβλια ειναι Μια σειρα απο ατυχη γεγονότα(lemony snicket), η κορη του φεγγαριου(Μανιατη Νικολ- Αννα) , το σκουλαρικι της τυχης(οικονομου καιτη) | |
|
| |
X-FILER
Αριθμός μηνυμάτων : 172 Ηλικία : 31 Τόπος : Στου Αγρινιου Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγαπημένα βιβλία Σαβ 19 Απρ - 22:28 | |
| animal farm-george orwell το παιχνιδι των κρυφων ευχων-πατρικ ρεντμοντ ενδυμιων σπρινγκ-matthew skelton το παρτυ-αγκαθα κριστι(ετσι με ελεγαν στο δημοτικο ) και στις διακοπες διαβαζω το φωτια και ατσαλι(το εχω στο χωριο μου και ρο διαβαζω οποτε παω εκει) και ειναι πολυ ωραιο!!! με μεγαλη μου χαρα τα διαβαζω και παλι αυτα τα βιβλια.το πρωτο τα ξαναδιαβαζω για 2η φορα γιατι την πρωτη το καναμε στοφροντσητηριο σε 2 βδομαδες και δεν το ευχαριστηθηκα(ειναι στα αγγλικα),το 2ο το εχω διαβασει 3-4 φορες και το 3ο διαβαζω αποσπασματα που και που | |
|
| |
pmy1445
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Αγαπημένα βιβλία Σαβ 30 Αυγ - 10:30 | |
| Lord of the Rings - Tolkien Eragon,Eldest - Christopher Paolini | |
|
| |
| Αγαπημένα βιβλία | |
|