Το forum για την ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο ! Σχολιάστε τα αγαπημένα σας σήριαλ και ό,τι άλλο σας κάνει κέφι σχετικά αλλά και άσχετα με την τηλεόραση !
Φυσικά, παραμένουν οι χώροι των ελεύθερων συζητήσεων, αλλά και ο ... παιδότοπος !
Η ΤΗΛΕΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ είναι πλέον ... στις οθόνες σας και σας περιμένει !!!
kardoula
Αριθμός μηνυμάτων : 855 Τόπος : Στον κόσμο μου, τον ξέρεις; Registration date : 29/03/2008
Θέμα: Απ: Σχετικά με το νέο forum Δευ 13 Οκτ - 14:35
Eγω κανω εγγραφη κανονικα κ μου λεει οτι το ονομα κ ο κωδικος υπαρχει. Εγω ηθελα να κρατησω τον ιδιο, τι να κανω τωρα;
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
Θέμα: Απ: Σχετικά με το νέο forum Δευ 13 Οκτ - 17:13
log in. γράφτηκες ήδη.
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
Θέμα: Απ: Σχετικά με το νέο forum Δευ 13 Οκτ - 17:46
Ενεργοποιησες μεσω e-mail το λογαριασμο σου και σου λεει ακομη οτι το ονομα υπαρχει; Μηπως γραφτηκες 2 φορες;
Θα το κοιταξω κι αν ειναι σε διαγραφω και μετα ξαναγραψου, Οκ?
kardoula
Αριθμός μηνυμάτων : 855 Τόπος : Στον κόσμο μου, τον ξέρεις; Registration date : 29/03/2008
Θέμα: Απ: Σχετικά με το νέο forum Δευ 13 Οκτ - 19:26
Συγνώμη, το email αυτό ανήκει ήδη σε μέλος Συγνώμη, το ψευδώνυμο μέλους που δώσατε χρησιμοποιείται ήδη
Eβγαλε αυτο απο τη πρωτη στιγμη χωρις να εχω γραφτει.
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
Θέμα: Απ: Σχετικά με το νέο forum Δευ 13 Οκτ - 19:40
Eixes kanei 2 eggrafes. Diegrapsa ti mia kai energopoiisa tin alli. Gia tsekare ligo tora.
kardoula
Θέμα: Απ: Σχετικά με το νέο forum Δευ 13 Οκτ - 19:43
Mα δεν μου εχει ερθει καμια ενεργοποιηση. Ποια κρατησες;
Σχετικά με το νέο forum
Σελίδα 1 από 1
Παρόμοια θέματα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης