kouventoula.bigforumpro.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
kouventoula.bigforumpro.com

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

Λατρεμένοι μου γείτονες vol.2

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
How Bo You Bo?
Admin
How Bo You Bo?

Αριθμός μηνυμάτων : 2337
Τόπος : Athens / Greece
Registration date : 29/03/2008

Λατρεμένοι μου γείτονες vol.2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Λατρεμένοι μου γείτονες vol.2   Λατρεμένοι μου γείτονες vol.2 Icon_minitimeΣαβ 20 Σεπ - 17:55

ΚΩΜΩΔΙΑ :

Τα μέλη της οικογένειας Μουστοξύδη αποκτούν και πάλι τα χρήματά τους κι επιστρέφουν στη βίλα τους. Οι παλιοί τους συγκάτοικοι μένουν πια μόνιμα στα νότια προάστια, όμως βρίσκουν νεους συγκάτοικους, την οικογένεια Γαληνού, άρτι αφιχθείσα από τη Σουηδία. Ο Ηλίας Γαληνός είναι διακεκριμένος σεξολόγος. Η σύζυγός του, η Ολίβια, είναι λίγο πιο ‘’μαζεμένη’’ με τους νέους της γείτονες ενώ το ζευγάρι έχει και 2 κόρες. Μία απο τις 2 θα ερωτευτεί τον ανιψιό των Μουστοξύδων, που μένει μαζί τους στη βίλα.

Διασκευή σεναρίου : Κώστας Βαζάκας, Ελενα Σολωμου
Σκηνοθεσία : Πιέρρος Ανδρακάκος
Παίζουν : Κώστας Κόκλας, Άβα Γαλανοπούλου, Χρήστος Σιμαρδάνης Ράνια, Σχιζα

Trailer : http://www.megatv.com/latremenoimougeitones/default.asp
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Προδωπικα δεν καταλαβα για ποιο λογο συνεχιζεται αλλα τεσπα...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://kouventoula.catsboard.com
loraX

loraX

Αριθμός μηνυμάτων : 1318
Τόπος : στην κοσμάρα μου...
Registration date : 30/03/2008

Λατρεμένοι μου γείτονες vol.2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λατρεμένοι μου γείτονες vol.2   Λατρεμένοι μου γείτονες vol.2 Icon_minitimeΣαβ 20 Σεπ - 19:14

καλά, δεν το χω ξανακούσει να αποχωρεί το μισό καστ και ένας απ τους σεναριογράφους και να συνεχίζεται η σειρά! eleos τρι βλακεία...δεν πρόκειται να δω κανένα επεισόδιο!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λατρεμένοι μου γείτονες vol.2
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
kouventoula.bigforumpro.com :: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ :: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ :: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ :: MEGA-
Μετάβαση σε: