loraX
Αριθμός μηνυμάτων : 1318 Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Ugly Betty Δευ 15 Σεπ - 9:19 | |
| είναι το αντίστοιχο της Μαρίας της άσχημης, στην αμερικάνικη και πολύ καλύτερη έκδοσή του!οι βασικές διαφορές του με τ άλλα αντίστοιχα σίριαλ ασχήμων είναι ότι η Μπέτυ δουλεύει σε περιοδικό μόδας κι όχι σε οίκο μόδας και επιπλέον ότι η σειρά αυτή είναι εβδομαδιαία κι όχι καθημερινή.
Το χετε δει καθόλου?(έπαιζε στον Ant1 το καλοκαίρι τους 2 πρώτους κύκλους, κ κάποια στιγμή θα συνεχιστεί...νομίζω ότι ο 3ος κύκλος τώρα θα παιχτεί και στην Αμερική)
εγώ είδα καμιά δεκαριά επεισόδια κι είχαν αρκετή φάση!είναι χιλιόμετρα μπροστά απ το ελληνικό!! | |
|
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Ugly Betty Δευ 15 Σεπ - 12:53 | |
| κλάσεις ανωτερη η σειρά απο την δικιά μας την ασχημη. σκηνικά τελεια (γυριζοταν στα κεντρικά γραφεία της vogue- απο φετος τα γυρισματα γινονται σε διαφορετικη τοποθεσία), πολλές ατάκες, το μισο hollywood εχει περάσει ως guest και επισης ο πρωταγωνιστής γοητευτικότατος! ανυπομονώ να δω την τρίτη περίοδο!! | |
|
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Ugly Betty Δευ 15 Σεπ - 17:36 | |
| - Ekiff έγραψε:
- κλάσεις ανωτερη η σειρά απο την δικιά μας την ασχημη.
Ακριβως! Δεν το εχω δει, σχεδον ελαχιστα. Αλλα μου το ειπε κι η αδερφη μου και το ακουσα γενικοτερα οτι πραγματικα, καμια σχεση!! Κι η ηθοποιος ειναι πολυ καλη απ'ό,τι φαινεται στο ρολο. Αληθεια, ποτε θα το βαλει τωρα ο ΑΝΤ1? Το ειχε το πρωι νομιζω. | |
|
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Ugly Betty Δευ 15 Σεπ - 20:06 | |
| το ειχε καθε βραδυ ο ant1 και πριν λιγο καιρο το ειχε επαναληψη τα πραινα. τωρα που αρχισε ο καφες, δεν ξερω τι εγινε... χαθηκε στην.... μεταφραση | |
|
Veakis
Αριθμός μηνυμάτων : 90 Registration date : 05/04/2008
| Θέμα: Απ: Ugly Betty Τετ 17 Σεπ - 23:43 | |
| - loraX έγραψε:
- Eίναι χιλιόμετρα μπροστά απ το ελληνικό!
Τι χιλιόμετρα;Έτη φωτός να λες καλύτερα ! Άπαιχτη σειρά,φοβερό καστ,γρήγοροι ρυθμοί,ατάκες απίστευτες και μία Wilelmina Slater σκέτο δηλητήριο!!! Αγγελική Δαλιάνη,φάε τη σκόνη της America Ferrera! | |
|
loraX
Αριθμός μηνυμάτων : 1318 Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Ugly Betty Πεμ 18 Σεπ - 17:44 | |
| - Veakis έγραψε:
- loraX έγραψε:
- Eίναι χιλιόμετρα μπροστά απ το ελληνικό!
Τι χιλιόμετρα;Έτη φωτός να λες καλύτερα !
Άπαιχτη σειρά,φοβερό καστ,γρήγοροι ρυθμοί,ατάκες απίστευτες και μία Wilelmina Slater σκέτο δηλητήριο!!!
Αγγελική Δαλιάνη,φάε τη σκόνη της America Ferrera! σωστά!!!καλά, αυτή η σκύλα και ο Μαρκ είναι οι αγαπημένοι μου!!! επίσης θα συμφωνήσω με τη Μαρία για τον πρωταγωνιστή!! | |
|