kouventoula.bigforumpro.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
kouventoula.bigforumpro.com

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια.

Πήγαινε κάτω 
+17
Shavo
Spellborn*
Nemesis
anastasiagr
Typos_tou_Para5
forisael
Dee_dee
twinas
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ
Ekiff
Danai_13
tirovlaxos
X-FILER
y=αx+β
kardoula
A.R
How Bo You Bo?
21 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ
Admin
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 550
Τόπος : Μυτιλήνη
Registration date : 28/03/2008

Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια.   Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΚυρ 25 Μάης - 0:37

Ένα έχω να πω : Δεν άξιζαν να είναι πάνω από μας ούτε η Ρωσία, ούτε η Ουκρανία !!! doh eleos
Μπράβο στην Καλομοίρα ! bounce
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://kouventoula.catsboard.com
Veakis

Veakis

Αριθμός μηνυμάτων : 90
Registration date : 05/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια.   Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΚυρ 25 Μάης - 7:07

Η Καλομοίρα έσκισε. Clap

Βγήκε στη σκηνή με τον αέρα της νικήτριας.Πολύ καλύτερη από τον ημιτελικό.

Η νίκη του Nτίβα Μπιλάν μου την έδωσε Evil or Very Mad.Το τραγούδι δε μου αρέσει και ο ίδιος μου προκαλεί ένα μπλιαχ.Αφού δεν ήταν γραφτό να βγούμε πρώτοι,προτιμούσα να νικήσει της Ουκρανίας(σε μερικά σημεία είχαμε και deja-vu από Παπαρίζου,προφαβώς λόγω Φωκά Very Happy ).

Ανυπομονώ τώρα για αναλύσεις επί αναλύσεων στα πάνελς! Πόσες φορές θα ακούσουμε άραγε για τον βιολιστή και το παγοδρόμιο - γούρνα; Laughing
kardoula

kardoula

Αριθμός μηνυμάτων : 855
Τόπος : Στον κόσμο μου, τον ξέρεις;
Registration date : 29/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια.   Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΚυρ 25 Μάης - 14:17

Μπραβο στη Καλομοιρα! Πολυ καλη η τριτη θεση. Ολοι θα το θελαμε να βγει πρωτη. Την περιμενα εστω 2η. Αλλα στα τελευταια λεπτα ψηφιζαν την Ουκρανια με τα λαδια της.
Αν δεν κανω λαθος 12αρια μας εδωσαν Ρουμανια, Αγγλια, Αλβανια, Γερμανια κ φυσικα η Κυπος. Αλλα δε περιμενα 3 απο την Ρωσσια, περιμενα μεγαλυερο βαθμο. Κα εμεις της δωσαμε 7.
Mrs_M0lk0

Mrs_M0lk0

Αριθμός μηνυμάτων : 77
Τόπος : Σαντορίνη

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια.   Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΚυρ 25 Μάης - 14:29

Gia na eim eilikrinis dn perimena toso kali thesi!! Shocked Bravo stin kalomoiraa Very Happy Razz
Vevaia tis rossias k tis oukranias dn itan k tpt to tromero! Eidika tis Rossias itan ATHLIO! Thumb down Yucky

Auto p ksexwrisa itan tis Tourkias k tha xairomoun an epairnan mia kalyteri thesi! Rolling Eyes
How Bo You Bo?
Admin
How Bo You Bo?

Αριθμός μηνυμάτων : 2337
Τόπος : Athens / Greece

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια.   Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΚυρ 25 Μάης - 15:27

Μπραβο στο Καλομοιρακι!

Πολυ καλη θεση, οντως, ειδικα απο τη στιγμη που οοολοι ελεγαν (κι εγω αναμεσα τους Razz ) οτι ουτε τελικο δε θα περασει.
Η αληθεια ειναι οτι ο,τι πηρε, το πηρε απο την προσωπικοτητα της και το χαρισμα της. Ουτε λογω τραγουδιου ουτε λογω promo.

Συμφωνω οτι οι 2 πρωτοι δεν αξιζαν να κερδισουν (ουτε στη 10αδα δεν αξιζαν αλλα τεσπα) αλλα καθολου δε με χαλαει που θα το φορτωθουν αλλα κορόιδα το πακετο της διοργανωσης.
Ποιος ειχε ορεξη να πληρωνει τα κ@ρατιατικα του στη ΔΕΗ;;; Twisted Evil

Για τον ΝτιΒα (Χρηστο Worthy !! ) δεν εχω να σχολιασω τιποτα, ποιος θα ασχολιοταν αλλωστε αμα δεν ειχε 12344556 συγγενικες χωρες να κανουν τεμεναδες στη μαμα-πατριδα (και τους αγωγους της Wink Razz Laughing )
kardoula

kardoula

Αριθμός μηνυμάτων : 855
Τόπος : Στον κόσμο μου, τον ξέρεις;

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια.   Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΚυρ 25 Μάης - 17:52

Εμενα μου αρεσε κ τς Ισπανιας

Perrea! Perrea
Uno: el brikindans
Dos: el crusaνto
Tres: el maiquelyason
Cuatro: el robocop
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ
Admin
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια.   Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΚυρ 25 Μάης - 23:30

^ Κι εμένα μ' άρεσε ! Walkman
Spellborn*

Spellborn*

Αριθμός μηνυμάτων : 1877
Τόπος : Patras/Greece
Registration date : 11/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια.   Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ 26 Μάης - 12:41

^Ελεος ρε παιδια! Της Ισπανιας ηταν αθλιο! Γυρισα καναλι στα πρωτα δευτερολεπτα...

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! Rules! Τρομερη μουσικη και μελωδια! Μονο η γλωσσα το χαλαει λιγο...αλλα μετα απο κανα δυο ακουσματα τη συνηθιζεις.

Ο Ρωσος ηταν εντελως αθλιος.Κερδισε μονο λογω συμμαχιων.
Η Ουκρανια χαρηκα που πηρε καλη θεση γιατι ειχε αν μη τι αλλο πολυ καλη σκηνικη παρουσια. Μετριο τραγουδακι αλλα ηταν χαρμα οφθαλμων.

Παντως χαρηκα που δε βγηκαμε πρωτοι. Δεν ηταν η Καλομοιρα να αγγιξει τη θεση που πηρε η Παπαριζου! Μην τρελαθουμε. Να καταφερνε η Καλομοιρα με ενα τσιφτετελι να φτασει το βαθμο που πηρε η Παπαριζου με την ανεπαναληπτη παρουσια της...Εγω την ειχα για δευτερη την Καλομοιρα και πρωτη την Ουκρανια, αλλα μπηκε ο βλακας ο Ρωσος στη μεση και μου τα χαλασε!

Τα τρια καλυτερα τραγουδια της φετινης Eurovision πιστευω οτι ηταν με τη σειρα:Τουρκια, Νορβηγια, Ελλαδα. Τελος.-
Ekiff

Ekiff

Αριθμός μηνυμάτων : 614
Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία
Registration date : 30/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια.   Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ 26 Μάης - 14:40

δεν εχω να πω πολλά. εξαιρετικη εμφανιση της Καλομοιρας!! Μας άξιζε το λιγότερο η 2η θέση αλλα μας ηρθε απο το παλι η Ουκρανία που προτιμούσα να την δω στην πρώτη θέση. Ο Μπιλάν δεν μου άρεσε και τον συμπάθησα ακομα λιγοτερο με την σταση του. το τραγούδι δεν ηταν κατι το ενδιαφέρον. στην αρχη του τραγουδιου το τραγουδι ειχε στοιχεια απο το wild world και στο ρεφραιν απο το die for you των antique.
Fallen angel

Fallen angel

Αριθμός μηνυμάτων : 489
Τόπος : Lost in space

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια.   Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ 26 Μάης - 15:13

Spellborn* έγραψε:
Τα τρια καλυτερα τραγουδια της φετινης Eurovision πιστευω οτι ηταν με τη σειρα:Τουρκια, Νορβηγια, Ελλαδα. Τελος.-

Εκτός απ' την Τουρκία και τη Νορβηγία, μ' άρεσε και το Αζερμπαϊτζάν και η Φινλανδία.

Βέβαια, δεν ήταν τραγούδια που θα έπαιρναν υψηλές θέσεις στη Eurovision. Απ' αυτά που πήγαν καλά μ' άρεσε περισσότερο η Ουκρανία, γιατί αν και το τραγούδι σχετικά μέτριο, εκτός από χάρμα οθφαλμών (Razz) είχε και ωραία φωνή ... δυναμική.
http://www.incognito.forumup.com/
Spellborn*

Spellborn*

Αριθμός μηνυμάτων : 1877
Τόπος : Patras/Greece
Registration date : 11/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια.   Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ 26 Μάης - 19:17

^ Nai entaksei.....kalh fwnh eixe....Alla de nomizw na htan auto to dynato ths shmeio...Razz:P:P

Εμενα παλι η Φινλανδια δε μου αρεσε.....Δεν ξερω, μου φανηκε σαν αντιγραφη των Lordi, μονο που δεν ειχαν τις στολες-τερατα.Το Αζερμπαϊτζαν ηταν αρκετα καλο.....
Α!Ξεχασα, μου αρεσε επισης το τραγουδι της Ελβετιας, μονο που δν περασε στον τελικο...Κριμα....ηταν καλη μπαλαντα...
Fallen angel

Fallen angel

Αριθμός μηνυμάτων : 489
Τόπος : Lost in space

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια.   Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ 26 Μάης - 19:35

^Δεν καταλαβαίνω πού το βασίζεις αυτό ...Razz Razz
http://www.incognito.forumup.com/
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ
Admin
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια.   Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ 26 Μάης - 23:17

Σας πληροφορώ ότι το ισπανικό κομμάτι κάνει πάταγο στα clubs της Ευρώπης, εσχάτως και της Ελλάδας. Η Βάσια Λόη το έλεγε. (Όχι, δεν βλέπω τέτοιες εκπομπές αλλά την ώρα που το έλεγε έκανα zapping... Laughing )
Από εκεί και πέρα, δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτό το κόλλημα με τις συμμαχίες... Όποτε κερδίζει χώρα της Βόρειας Ευρώπης κάνουν όλοι λόγο για συμμαχικές ψήφους... Δεν είναι πάντα έτσι ρε παιδιά ! Ας μην ξεχνάμε ότι πλέον η Eurovision θέλει πρωτοτυπία. Άρα, μήπως ο θεός ( Laughing ) Ρώσος κέρδισε επειδή είχε μαζί του τον Pluchenka και τον βιολιστή ; Και επίσης, ήταν η πρώτη νίκη της Ρωσίας στον διαγωνισμό.
How Bo You Bo?
Admin
How Bo You Bo?

Αριθμός μηνυμάτων : 2337
Τόπος : Athens / Greece

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια.   Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ 26 Μάης - 23:32

^ Συμφωνω. Δεν μπορουμε να κανουμε λογο για συμμαχιες χωρων και να τις αναλυουμε σαν ειδημονες κιολας.
Για να μιλησει κανεις για συμμαχιες χωρων σοβαρα και εμπεριστατωμενα θα πρεπει να εχει τελειωσει τις Διεθνεις Σχεσεις της Παντειου ή το αντίστοιχο της Νομικης, οχι να εχει διδακτορικο του καναπε. Ελεος δηλ..

Και να μη κλαιγομαστε οτι εμεις δεν εχουμε συμμαχιες. Το 12αρι της Κυπρου δεν ερχεται απο το υπερπεραν καθε χρονο! Laughing Επιπλεον, πολλες Βαλκανικες χωρες μας ψηφιζουν σταθερα τα τελευταια χρονια. Οποτε, η καραμελα με τις συμμαχιες να σταματησει πια.

^ Ο Pluchenko επαιξε πολυυυυ μεγαλο ρολο. Μπορει εμεις εδω να μη παρακολουθουμες καλλιτεχνικο πατιναζ αλλα ο ανρωπος ειναι μορφη του χωρου. Και οι χωρες της Κεντρικης και Ανατολικης Ευρωπης που αγαπουν το πατιναζ, τον λατρευουν. Κι ο Ουγγρος βιολιστης ειναι απο τους κορυφαιους στον κοσμο (Ναι, ναι, οι Ελληνες δεν τον ξερουν αλλα προτιμουν να αχολουνται με τα μπουζουκια εξαλλου.. Twisted Evil )

Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
 Παρόμοια θέματα
-
» Eurovision 2009- General commends

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
kouventoula.bigforumpro.com :: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ :: ΜΟΥΣΙΚΗ-
Μετάβαση σε: