| Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. | |
|
+17Shavo Spellborn* Nemesis anastasiagr Typos_tou_Para5 forisael Dee_dee twinas ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Ekiff Danai_13 tirovlaxos X-FILER y=αx+β kardoula A.R How Bo You Bo? 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 550 Τόπος : Μυτιλήνη Registration date : 28/03/2008
| |
| |
Veakis
Αριθμός μηνυμάτων : 90 Registration date : 05/04/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 25 Μάης - 7:07 | |
| Η Καλομοίρα έσκισε. Βγήκε στη σκηνή με τον αέρα της νικήτριας.Πολύ καλύτερη από τον ημιτελικό. Η νίκη του Nτί βα Μπιλάν μου την έδωσε .Το τραγούδι δε μου αρέσει και ο ίδιος μου προκαλεί ένα μπλιαχ.Αφού δεν ήταν γραφτό να βγούμε πρώτοι,προτιμούσα να νικήσει της Ουκρανίας(σε μερικά σημεία είχαμε και deja-vu από Παπαρίζου,προφαβώς λόγω Φωκά ). Ανυπομονώ τώρα για αναλύσεις επί αναλύσεων στα πάνελς! Πόσες φορές θα ακούσουμε άραγε για τον βιολιστή και το παγοδρόμιο - γούρνα; | |
|
| |
kardoula
Αριθμός μηνυμάτων : 855 Τόπος : Στον κόσμο μου, τον ξέρεις; Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 25 Μάης - 14:17 | |
| Μπραβο στη Καλομοιρα! Πολυ καλη η τριτη θεση. Ολοι θα το θελαμε να βγει πρωτη. Την περιμενα εστω 2η. Αλλα στα τελευταια λεπτα ψηφιζαν την Ουκρανια με τα λαδια της. Αν δεν κανω λαθος 12αρια μας εδωσαν Ρουμανια, Αγγλια, Αλβανια, Γερμανια κ φυσικα η Κυπος. Αλλα δε περιμενα 3 απο την Ρωσσια, περιμενα μεγαλυερο βαθμο. Κα εμεις της δωσαμε 7. | |
|
| |
Mrs_M0lk0
Αριθμός μηνυμάτων : 77 Ηλικία : 31 Τόπος : Σαντορίνη Registration date : 29/03/2008
| |
| |
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 25 Μάης - 15:27 | |
| Μπραβο στο Καλομοιρακι! Πολυ καλη θεση, οντως, ειδικα απο τη στιγμη που οοολοι ελεγαν (κι εγω αναμεσα τους ) οτι ουτε τελικο δε θα περασει. Η αληθεια ειναι οτι ο,τι πηρε, το πηρε απο την προσωπικοτητα της και το χαρισμα της. Ουτε λογω τραγουδιου ουτε λογω promo. Συμφωνω οτι οι 2 πρωτοι δεν αξιζαν να κερδισουν (ουτε στη 10αδα δεν αξιζαν αλλα τεσπα) αλλα καθολου δε με χαλαει που θα το φορτωθουν αλλα κορόιδα το πακετο της διοργανωσης. Ποιος ειχε ορεξη να πληρωνει τα κ@ρατιατικα του στη ΔΕΗ;;; Για τον ΝτιΒα (Χρηστο !! ) δεν εχω να σχολιασω τιποτα, ποιος θα ασχολιοταν αλλωστε αμα δεν ειχε 12344556 συγγενικες χωρες να κανουν τεμεναδες στη μαμα-πατριδα (και τους αγωγους της ) | |
|
| |
kardoula
Αριθμός μηνυμάτων : 855 Τόπος : Στον κόσμο μου, τον ξέρεις; Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 25 Μάης - 17:52 | |
| Εμενα μου αρεσε κ τς Ισπανιας
Perrea! Perrea Uno: el brikindans Dos: el crusaνto Tres: el maiquelyason Cuatro: el robocop | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 25 Μάης - 23:30 | |
| ^ Κι εμένα μ' άρεσε ! | |
|
| |
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Δευ 26 Μάης - 12:41 | |
| ^Ελεος ρε παιδια! Της Ισπανιας ηταν αθλιο! Γυρισα καναλι στα πρωτα δευτερολεπτα...
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! Rules! Τρομερη μουσικη και μελωδια! Μονο η γλωσσα το χαλαει λιγο...αλλα μετα απο κανα δυο ακουσματα τη συνηθιζεις.
Ο Ρωσος ηταν εντελως αθλιος.Κερδισε μονο λογω συμμαχιων. Η Ουκρανια χαρηκα που πηρε καλη θεση γιατι ειχε αν μη τι αλλο πολυ καλη σκηνικη παρουσια. Μετριο τραγουδακι αλλα ηταν χαρμα οφθαλμων.
Παντως χαρηκα που δε βγηκαμε πρωτοι. Δεν ηταν η Καλομοιρα να αγγιξει τη θεση που πηρε η Παπαριζου! Μην τρελαθουμε. Να καταφερνε η Καλομοιρα με ενα τσιφτετελι να φτασει το βαθμο που πηρε η Παπαριζου με την ανεπαναληπτη παρουσια της...Εγω την ειχα για δευτερη την Καλομοιρα και πρωτη την Ουκρανια, αλλα μπηκε ο βλακας ο Ρωσος στη μεση και μου τα χαλασε!
Τα τρια καλυτερα τραγουδια της φετινης Eurovision πιστευω οτι ηταν με τη σειρα:Τουρκια, Νορβηγια, Ελλαδα. Τελος.- | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Δευ 26 Μάης - 14:40 | |
| δεν εχω να πω πολλά. εξαιρετικη εμφανιση της Καλομοιρας!! Μας άξιζε το λιγότερο η 2η θέση αλλα μας ηρθε απο το παλι η Ουκρανία που προτιμούσα να την δω στην πρώτη θέση. Ο Μπιλάν δεν μου άρεσε και τον συμπάθησα ακομα λιγοτερο με την σταση του. το τραγούδι δεν ηταν κατι το ενδιαφέρον. στην αρχη του τραγουδιου το τραγουδι ειχε στοιχεια απο το wild world και στο ρεφραιν απο το die for you των antique. | |
|
| |
Fallen angel
Αριθμός μηνυμάτων : 489 Ηλικία : 32 Τόπος : Lost in space Registration date : 30/03/2008
| |
| |
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Δευ 26 Μάης - 19:17 | |
| ^ Nai entaksei.....kalh fwnh eixe....Alla de nomizw na htan auto to dynato ths shmeio... :P:P Εμενα παλι η Φινλανδια δε μου αρεσε.....Δεν ξερω, μου φανηκε σαν αντιγραφη των Lordi, μονο που δεν ειχαν τις στολες-τερατα.Το Αζερμπαϊτζαν ηταν αρκετα καλο..... Α!Ξεχασα, μου αρεσε επισης το τραγουδι της Ελβετιας, μονο που δν περασε στον τελικο...Κριμα....ηταν καλη μπαλαντα... | |
|
| |
Fallen angel
Αριθμός μηνυμάτων : 489 Ηλικία : 32 Τόπος : Lost in space Registration date : 30/03/2008
| |
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Δευ 26 Μάης - 23:17 | |
| Σας πληροφορώ ότι το ισπανικό κομμάτι κάνει πάταγο στα clubs της Ευρώπης, εσχάτως και της Ελλάδας. Η Βάσια Λόη το έλεγε. (Όχι, δεν βλέπω τέτοιες εκπομπές αλλά την ώρα που το έλεγε έκανα zapping... ) Από εκεί και πέρα, δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτό το κόλλημα με τις συμμαχίες... Όποτε κερδίζει χώρα της Βόρειας Ευρώπης κάνουν όλοι λόγο για συμμαχικές ψήφους... Δεν είναι πάντα έτσι ρε παιδιά ! Ας μην ξεχνάμε ότι πλέον η Eurovision θέλει πρωτοτυπία. Άρα, μήπως ο θεός ( ) Ρώσος κέρδισε επειδή είχε μαζί του τον Pluchenka και τον βιολιστή ; Και επίσης, ήταν η πρώτη νίκη της Ρωσίας στον διαγωνισμό. | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Δευ 26 Μάης - 23:32 | |
| ^ Συμφωνω. Δεν μπορουμε να κανουμε λογο για συμμαχιες χωρων και να τις αναλυουμε σαν ειδημονες κιολας. Για να μιλησει κανεις για συμμαχιες χωρων σοβαρα και εμπεριστατωμενα θα πρεπει να εχει τελειωσει τις Διεθνεις Σχεσεις της Παντειου ή το αντίστοιχο της Νομικης, οχι να εχει διδακτορικο του καναπε. Ελεος δηλ.. Και να μη κλαιγομαστε οτι εμεις δεν εχουμε συμμαχιες. Το 12αρι της Κυπρου δεν ερχεται απο το υπερπεραν καθε χρονο! Επιπλεον, πολλες Βαλκανικες χωρες μας ψηφιζουν σταθερα τα τελευταια χρονια. Οποτε, η καραμελα με τις συμμαχιες να σταματησει πια. ^ Ο Pluchenko επαιξε πολυυυυ μεγαλο ρολο. Μπορει εμεις εδω να μη παρακολουθουμες καλλιτεχνικο πατιναζ αλλα ο ανρωπος ειναι μορφη του χωρου. Και οι χωρες της Κεντρικης και Ανατολικης Ευρωπης που αγαπουν το πατιναζ, τον λατρευουν. Κι ο Ουγγρος βιολιστης ειναι απο τους κορυφαιους στον κοσμο (Ναι, ναι, οι Ελληνες δεν τον ξερουν αλλα προτιμουν να αχολουνται με τα μπουζουκια εξαλλου.. ) | |
|
| |
| Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. | |
|