Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Δευ 14 Απρ - 13:28
anastasiagr έγραψε:
εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το secret combination και πιστεύω οτι με την σκηνική της παρουσία και την τσαχπινιά της κάτι θα κάνει!!
κι εγώ το ελπίζω αν και παίζει να μην μας ψηφίσουν για να μην περάσουμε. όσο αφορά την χορογραφία ΜΑΚΑΡΙ να την αλλάξουν λίγο....
Nemesis
Αριθμός μηνυμάτων : 305 Ηλικία : 35 Registration date : 11/04/2008
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Δευ 14 Απρ - 13:47
Aman ti kollhma exete oloi me th xorografia? emena marese polu..eidika sth gefyra pou kanei ta xeria kapws apo dw kai apo kei me trelainei.. alla dn nomizw na perasoume kan ton hmhteliko..
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Τρι 15 Απρ - 10:52
Egw pali pisteuw oti tha ta pame kala.... Den thn exw kai se pollh ektimhsh thn Kalomoira bebaia, alla pisteuw oti to stylaki ths, ta nazia ths tha thn bohthisoun, opws thn bohthisan na kerdisei kai to Fame Story 2 , thymaste???? Sigoura dn to aksize alla katafere na thn agaphsei to koino...kai auto einai to kleidi...Kai h Eurovision dn nomizw oti exei kai poly megalh diafora apo ena thlepaixnidi... Pleon o thesmos exei alloiwthei toso wste ta tragoudia pou pragmatika aksizoun....dn pane kala... (opws egine perysi me thn Kypro).
Auto pou metraei einai kalh skhnikh parousia kai enas piasarikos rythmos...E, h kalomoira ta exei kai ta dyo: Kai to tragoudi einai ... pio piasariko dn ginetai ... (gia ta dedomena ths Eurwphs panta) , kai th skhnikh parousia exei, giati ... dn thn les kai asxhmh (!). Exei me liga logia th syntagh ths Paparizou: Mini, 4 xoreutes, tragoudi me ellhniko stoixeio, kalh xwrografia, eee ti allo theloume??? Empros gia th nikh !!!! LOL! LOL!
Nemesis
Αριθμός μηνυμάτων : 305 Ηλικία : 35 Registration date : 11/04/2008
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Τρι 15 Απρ - 11:29
to 8ema einai oti pername apo hmhteliko kai pelon pshfizoume alliws. Ousiastika eimaste se enan omilo ston opoio einai xwres pou dn mas polupshfizoun panta...giauto exw endoiasmous egw
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Τρι 15 Απρ - 19:06
Nai....kai den eimaste kai sthn idia omada me thn Kypro, gia na exoume sta sigoura thn pshfo ths ston hmiteliko....Eksephthdes to ekanan - gia na spasoun oi symmaxies....kai kala...
forisael
Αριθμός μηνυμάτων : 396 Ηλικία : 32 Τόπος : Greece Registration date : 31/03/2008
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Παρ 25 Απρ - 15:19
Στον ημιτελικό έχουμε κατι τελειως ασχετες χώρες! Ελεος! Ενω στον τελικό της Κύπρου ειναι κι η Αλβανια και η Τουρκια κι η Μάλτα που συνήθως δίνουν βαθμούς!
Η Καλομοιρα πιστευω οτι αν καταφερει και περασει στον τελικο,να μη φοβάται τίποτα μετα
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Τετ 14 Μάης - 15:08
τι εγινε ρε παιδια;;;
Πως το παθαμε και δε σχολιαζουμε φετος;
Ελα να βλεπω σιγα-σιγα!
kardoula
Αριθμός μηνυμάτων : 855 Τόπος : Στον κόσμο μου, τον ξέρεις; Registration date : 29/03/2008
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Τετ 14 Μάης - 15:47
Την Τριτη ειναι ο ημιτελικος. Να δουμε θα περασει η Καλομοιρα!
Spellborn*
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Πεμ 15 Μάης - 7:50
Την Τριτη? Αυτη την Τριτη?! Οχι ρε γαμωτο....την αλλη μερα αρχιζουν οι εξετασεις....Δε θα μπορεσω να το δω....
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Πεμ 15 Μάης - 11:18
Nemesis έγραψε:
Aman ti kollhma exete oloi me th xorografia? emena marese polu..eidika sth gefyra pou kanei ta xeria kapws apo dw kai apo kei me trelainei.. alla dn nomizw na perasoume kan ton hmhteliko..
χρειάζεται κάτι το προτότυπο οπως π.χ η λύρα στο my number one, γιατί 52 χρόνια όλο τα ίδια και τα ίδια κάνουν... και ευτυχώς που πρόσθεσαν κάποια πράγματα όπως το βιβλίο που ανοίγει...
How Bo You Bo? Admin
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Παρ 16 Μάης - 20:44
Σας αρεσε το ρουχο της Καλομοιρας;
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 550 Τόπος : Μυτιλήνη Registration date : 28/03/2008
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Παρ 16 Μάης - 23:18
Η πρόβα της Καλομοίρας.
Spellborn*
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Σαβ 17 Μάης - 12:20
Πολυ "κιτς" () το σκηνικο με την καρδια.....Και η Καλομοιρα φαλτσαρει αρκετα θα ελεγα....Οφειλω να ομολογησω οτι τα περιμενα καλυτερα τα πραγματα.....και μια πιο εντυπωσιακη εμφανιση, σκηνικο, και ολα....
Ekiff
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Σαβ 17 Μάης - 14:52
το βιβλίο σαν σκέψη ήταν αρκετά καλό, αλλά η καρδιά δεν μου κολλάει. Και πέρυσι με τις κορδέλες καρδιά σχηματιστηκε. Το φόρεμα όμορφο ειδικά εκεί που περνάει απο την καρδιά και αλλάζει.
Η χορογραφία με τις αλλαγές μπορώ να πω οτι μου άρεσει ακόμα λιγοτερο απο πριν.
Ευελπιστώ να περάσουμε τελικό με την βοήθεια του παιδιών που είμαστε έξω.
How Bo You Bo? Admin
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Σαβ 17 Μάης - 18:21
Θα συμφωνησω οτι η καρδια ειναι αρκετα κιτσαρια. Αλλα αυτα δε θελουν στην Γιουροβιζιον; Οποτε μπορει να ειναι και καλο τελικα! (οχι για την αισθητικη μας παντως! )
Το ρουχο μου αρεσε οταν το βγαζει! Δηλ. εννοω τον κορσε. Κατα τα αλλα, νομιζω οτι σαν χαρουμενο κοριτακι που ειναι η Καλομοιρα επρεπε να φορεσει αλλο χρωμα κι οχι αυτο το μωβ-φουξια.
Spellborn*
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Σαβ 17 Μάης - 21:43
Δε νομιζω οτι αυτο θα ειναι το τελικο ρουχο......Μαλλον αυτο θα ειναι σχεδιασμενο για τις προβες μονο.Αποκλειεται να κανει τοσο καιρο προβα και με το ιδιο ρουχο να βγει στο διαγωνισμο....Σιγουρα της εχουν ετοιμασει κατι αλλο...
How Bo You Bo? Admin
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Δευ 19 Μάης - 16:47
Τα στοιχηματα και οι Eurofans τη δινουν φαβορι ακομη και για την 1η θεση...
Μεχρι 2η πειτρεπεται να παει μονο.. Δε θα πληρωνουμε καθε λιγο και λιγακι τα παγια της ΔΕΗ...
Ekiff
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Δευ 19 Μάης - 21:00
Spellborn* έγραψε:
Δε νομιζω οτι αυτο θα ειναι το τελικο ρουχο......Μαλλον αυτο θα ειναι σχεδιασμενο για τις προβες μονο.Αποκλειεται να κανει τοσο καιρο προβα και με το ιδιο ρουχο να βγει στο διαγωνισμο....Σιγουρα της εχουν ετοιμασει κατι αλλο...
η πρώτη πρόβα που εκανε ήταν με αλλα ρούχα. η δεύτερη ή οι επόμενες που ακολούθησαν/ ακολουθούν ηταν/ θα είναι με τα ρούχα που θα εμφανιστεί στην σκηνή. Κρατάνε βίντεο απο την δευτερη πρόβα σε περίπτωση που κάτι πάει στραβα στον ημιτελικό να το βάλουν....
αυριο πρεπει να φορτώσω την κάρτα του κινητού.
Shavo
Αριθμός μηνυμάτων : 742 Ηλικία : 31 Τόπος : Land Of Metal Registration date : 31/03/2008
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Τετ 21 Μάης - 12:51
Paidia i Filandia pos sas fanike?
EveP
Αριθμός μηνυμάτων : 1733 Ηλικία : 35 Τόπος : Οι πίστες της F1!! Registration date : 29/03/2008
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Τετ 21 Μάης - 13:43
^Αδιάφορη με άφησε...Αλλά πιστεύω ότι θα πάει καλά,μόνο και μόνο λόγω είδος μουσικής,όπως οι Lordi
Λοιπόν,εμένα η Καλομοίρα μου άρεσε πολύ,δηλαδή σε αυτό που έκανε ήταν καταπληκτική.Γενικά επειδή εγώ το είχα το θεματάκι μου με τον Σαρμπέλ πέρυσι (δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ,ουτε ο ίδιος,ούτε το τραγούδι,ούτε η χορογραφία,τίποτα...),μου φάνηκε πολύ καλό.
Αλλά με εκνευρίζει το γεγονός ότι ξαφνικά τώρα έγιναν όλοι huge fans της Καλομοίρας..Έλεος.Όταν η κοπέλα δεν είχε δουλειά ή όταν κυνηγούσε τη δισκογραφική τηςς για να βγάλει CD πού ήταν όλοι αυτοί;;Όλοι τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν το ταλέντο της.
Ας μην πέρναγε και θα σας έλεγα πώς θα το αποκαλούσαν μετά το ''Καλομοιράκι''.
Spellborn*
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Τετ 21 Μάης - 17:59
^Συνφωνω οτι σαν συνολο ηταν πολυ ωραιο.....Ισως ειμασταν και οι καλυτεροι της βραδιας σαν παρουσια......Αλλα στο τελευταιο ρεφραιν, μετα απο το πολυ "κουνημα"....η Καλομοιρα επαψε να τραγουδαει! Σχεδον μονο τα φωνητικα ακουγονταν!
Υ.Γ. Απο ολα τα τραγουδια ποιο σας αρεσε περισσοτερο? Εμενα μου αρεσε πολυ η μπαλαντα της Νορβηγιας.....
Ekiff
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Τετ 21 Μάης - 20:28
η Αρμενία μου άρεσε πολύ και είναι αρκετά απειλητικό σαν τραγούδι. Η μπαλάντα της Νορβηγίας όμορφη, η Φινλανδία μου θύμησε Lordi και της Ρωαίας πολύ καλό το σύνολο. αν δεν ήταν ο Μπιλάν και η χορογραφία του Ευαγγελινού δεν θα έλεγε τίποτα. η Βοσνία δεν περίμενα να περάσει, αλλά γενικά τα τραγούδια του πρώτο ημιτελικού δεν μου άρεσαν. Μου φάνηκε χαμηλό το επίπεδο.
Καλή επιτυχία τώρα στην Κύπρο.
Spellborn*
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Τετ 21 Μάης - 21:27
Ναι...καλη επιτυχια....Αν και φετος το τραγουδι της Κυπρου sucks! Καμια σχεση με το περσινο...
Ekiff
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Παρ 23 Μάης - 15:29
^και όπως ήταν αναμενομενο απο την μεριά μου δεν πέρασε. Βέβαια μετά το τέλος του τραγουδιού η Κυπριακή συμμετοχή πείρε δυνατό χειροκρότημα αλλά τι να το κάνεις.... Εδώ δεν πέρασε ούτε η Μάλτα που είχε αρκετά δυνατό κομμάτι.
Καλη επιτυχία μας τώρα γι αύριο.
edit: Οι συμμετοχές έχουν ως εξής για τον αυριανό τελικό:
01 Romania - Nico and Vlad - Pe-o Margine de Lume 02 United Kingdom - Andy Abraham - Even If 03 Albania - Olta Boka - Zemrën E Lamë Peng 04 Germany - No Angels - Disappear 05 Armenia - Sirusho - Qele Qele 06 Bosnia and Herzegovina - Laka - Pokušaj 07 Israel - Boaz - The Fire In Your Eyes 08 Finland - Teräsbetoni - Missä miehet ratsastaa 09 Croatia - Kraljevi Ulice and 75 cents - Romanca 10 Poland - Isis Gee - For Life 11 Iceland - Euroband - This Is My Life 12 Turkey - Mor ve Ötesi - Deli 13 Portugal - Vânia Fernandes - Senhora do Mar 14 Latvia - Pirates of the Sea - Wolves of the Sea 15 Sweden - Charlotte Perrelli - Hero 16 Denmark - Simon Mathew - All Night Long 17 Georgia - Diana Gurtskaya - Peace Will Come 18 Ukraine - Ani Lorak - Shady Lady 19 France - Sébastien Tellier - Divine 20 Azerbaijan - Elnur and Samir - Day After Day 21 Greece - Kalomira - Secret Combination 22 Spain - Rodolfo Chikilicuatre - Baila el Chiki Chiki 23 Serbia - Jelena Tomašević and Bora Dugić - Oro Hora 24 Russia - Dima Bilan - Believe 25 Norway - Maria - Hold On Be Strong
How Bo You Bo? Admin
Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Παρ 23 Μάης - 19:14
Ρε την κ@λοφαρδη, παλι καλη θεση κληρωσε!
Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια.