kouventoula.bigforumpro.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
kouventoula.bigforumpro.com

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

Τα μυστικά της Εδέμ (2008)

Πήγαινε κάτω 
+2
Spellborn*
Ekiff
6 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Ekiff

Ekiff

Αριθμός μηνυμάτων : 614
Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία
Registration date : 30/03/2008

Τα μυστικά της Εδέμ (2008) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Τα μυστικά της Εδέμ (2008)   Τα μυστικά της Εδέμ (2008) Icon_minitimeΠεμ 11 Σεπ - 13:32

Τα όνειρα εκδικούνται...

Εξι εφηβοι γνωριζονται σε μια κατασκηνωση και μοιραζονται τα ονειρα τους. Η γνωριμια αυτη καθοριζει τις ζωες όλων τους. σημερα, 15 χρονια μετα, στην παρεα των σημερίων 30αριδων, εχουν αναπτυχθεί παθιασμένοι ερωτες, βαθιές φιλίες, αλλα και επαγγελματικές συνεργασίες. Τα ονειρα τους ομως δεν επαλυθευτηκαν. Η διαφθορα της εξουσιας, η αναζητηση της δυναμης, και οι μεγαλες δοκιμασιες των μεταξυ τους σχεσεων τα σκορπισαν σαν σκονη στον ανεμο. η νεα καθημερινη σειρα των δημιουργών της Βέρας στο Δεξί.

Σενάριο: Έλενα Ακρίτα- Γιώργος Κυρίτσης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Γιώργος Σιόυγας, Ευγενεία Οικονόμου.
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης, Κώστας Αρζόγλου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Βάνα Πεφάνη, Παναγιώτης Πετράκης, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Χρύσα Παππά, Γιώργος Νανούρης, Φαιη Ξυλά, Γεωργία Γεωργώνη, Κων/νος Γιαννακόπουλος.

Trailer: https://www.youtube.com/?v=PB4uMdqii08

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ekiff στις Σαβ 13 Σεπ - 11:49, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Spellborn*

Spellborn*

Αριθμός μηνυμάτων : 1877
Τόπος : Patras/Greece
Registration date : 11/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα μυστικά της Εδέμ (2008)   Τα μυστικά της Εδέμ (2008) Icon_minitimeΠαρ 12 Σεπ - 10:17

Οι μισοι πρωταγωνιστες επαιζαν και στο Βερα στο Δεξι!
Εμενα παντως η Βερα μου αρεσε, ειδικα ο τελευταιος κυκλος, κι ας μην προλαβαινα να το βλεπω...Η Ακριτα ειναι πολυ ταλαντουχα σεναριογραφος κατα τη γνωμη μου.....Και η υποθεση της καινουργιας της σειρας καλη ακουγεται....Κριμα που δε θα προλαβαινω να το δω....
loraX

loraX

Αριθμός μηνυμάτων : 1318
Τόπος : στην κοσμάρα μου...

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα μυστικά της Εδέμ (2008)   Τα μυστικά της Εδέμ (2008) Icon_minitimeΠαρ 12 Σεπ - 17:00

βλακεία μου φαίνεται!δε νομίζω να το βλέπω(ούτε βέρα έβλεπα eleos )
How Bo You Bo?
Admin
How Bo You Bo?

Αριθμός μηνυμάτων : 2337
Τόπος : Athens / Greece
Registration date : 29/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα μυστικά της Εδέμ (2008)   Τα μυστικά της Εδέμ (2008) Icon_minitimeΠαρ 12 Σεπ - 17:33

Πολυ σαπουνι μου κανει εμενα.

Ασε που με εχουν εκνευρισει αφανταστα με το να την διαφημιζουν καθε 2''...ελεος δηλ! Οποιος ειναι να τη δει, θα τη δει. Μη μας πρηζετε αλλο τα....συκωτια! Razz Laughing Laughing
https://kouventoula.catsboard.com
A.R

A.R

Αριθμός μηνυμάτων : 465
Τόπος : Θεσσ/νικη- Κατερινη

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα μυστικά της Εδέμ (2008)   Τα μυστικά της Εδέμ (2008) Icon_minitimeΠαρ 12 Σεπ - 17:37

α καλα ειπα εγω οτι πρεπει να ηταν καθημερινη αυτη η σειρα...
Να πω την αληθεια δεν μου αρεσε καθολυ το τρειλερ.. δεν εχει εκεινο το μυστηριο της βερας η σειρα φαινεται απο τους ηθοποιους..
Ekiff

Ekiff

Αριθμός μηνυμάτων : 614
Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα μυστικά της Εδέμ (2008)   Τα μυστικά της Εδέμ (2008) Icon_minitimeΣαβ 13 Σεπ - 10:54

^^το τρειλερ ειναι πολυ ατμοσφαιρικό και γενικα ενα απο τα καλυτερα που εχω δει για σειρα φέτος. το θεμα με την πολυ διαφημιση εχει να κανει με την μαγαλη επιτυχια του συγγραφικου διδύμου απο την Βέρα. Οταν διαβασα την περιληψη κι εγω ειπα μια απο τα ιδια, ειναι και καθημερινο που δεν θα προλαβαίνω να το βλέπω, οποτε.....
Gonzo

Gonzo

Αριθμός μηνυμάτων : 82
Τόπος : Ακόμα κλεισμένος στο ντουλάπι !!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα μυστικά της Εδέμ (2008)   Τα μυστικά της Εδέμ (2008) Icon_minitimeΠεμ 9 Οκτ - 2:01

Σαν σειρά έχει ενδιαφέρον αλλά το βασικό - της είναι ότι η ψυχοσύνθεση των χαρακτήρων θυμίζουν υπερβολικά την ψυχοσύνθεση των αντιστοίχων της " Βέρας στο δεξί " .

Τα μυστικά της Εδέμ (2008)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
kouventoula.bigforumpro.com :: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ :: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ :: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ :: MEGA-
Μετάβαση σε: