| Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. | |
|
+17Shavo Spellborn* Nemesis anastasiagr Typos_tou_Para5 forisael Dee_dee twinas ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Ekiff Danai_13 tirovlaxos X-FILER y=αx+β kardoula A.R How Bo You Bo? 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 30 Μαρ - 18:39 | |
| Το μεγαλο γεγονός ( ) πλησιαζει. Πως πιστευετε οτι θα τα παει η Καλομοιρα; Τα σχολια σας για τις συμμετοχες των αλλων χωρων; | |
|
| |
A.R
Αριθμός μηνυμάτων : 465 Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσ/νικη- Κατερινη Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 30 Μαρ - 19:08 | |
| Α εμενα μου αρεσει πολυ η Καλομοιρα! τωρα πως θα τα παει δεν ξερω γτ δεν εχω καταλαβει πολυ πως εχει αλλαξει ο διαγωνισμος φετος αλλα την στηριζω πολυ! Επισης μου αρεσει τρελα το τραγουδι της Κυπρου! Εμεις κατι ελληνικο δεν μπορουμε να βγαλουμε κατι μια φορα βρε παιδια?? και οταν λεω ελληνικο δεν εννοω αυτο το ... τραγουδι της Χρυσπας βεβαια! | |
|
| |
kardoula
Αριθμός μηνυμάτων : 855 Τόπος : Στον κόσμο μου, τον ξέρεις; Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 30 Μαρ - 19:31 | |
| Και εμενα μου αρεσει το τραγουδι της Καλομοιρας. Ελπιζω να περασει τον ημιτελικό κ να πάει καλά στον τελικό. | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 30 Μαρ - 19:44 | |
| Εγώ θέλω να κάνω ένα μικρό σχόλιο γενικά για το θεσμό: Ιδού | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 30 Μαρ - 19:46 | |
| | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 30 Μαρ - 19:52 | |
| Εμένα μου τη δίνει άγρια το γεγονός ότι την πληρώνουμε χρυσάφι με τα λεφτά της ΕΡΤ. Θα μπορούσαν κάλλιστα, αφού είναι που είναι χαμηλό το επίπεδο, να καλούν όποιον θέλει να συμμετέχει να στείλει το τραγούδι του, να διαλέξουν το καλύτερο, και να τους στείλουν να το τραγουδήσουν χωρίς να τους πληρώσουν καθόλου! Πιστεύετε ότι δεν θα το δεχτεί κανείς; Τόσοι ερασιτέχνες κυκλοφορούν που ψάχνουν κάποιον να τους ακούσει. Τότε, μάλιστα. Μια χαρά θα ήταν. | |
|
| |
X-FILER
Αριθμός μηνυμάτων : 172 Ηλικία : 31 Τόπος : Στου Αγρινιου Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 30 Μαρ - 19:56 | |
| γω λεω οτι θα πατωσουμε με το γυφτοροκ τραγουδι της καλομοιρας και οτι επρεπε να παει ο μαρτακης!και τον αερα εχει και το τραγουδι ειναι καταλληλο και θα κανει τις γυναικες να σκισουν τις κορδελες τους με τα ματια του! | |
|
| |
tirovlaxos
Αριθμός μηνυμάτων : 202 Ηλικία : 33 Τόπος : Ξεσσαλονίκη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 30 Μαρ - 21:06 | |
| ένα είναι το σίγουρο... όποιος και να πήγαινε θα πατώναμε!
ελπίζω το American στυλάκι της Καλομοίρας να αρέσει έστω και λίγο, για να πάρουμε μια αξιοπρεπή θέση! | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 30 Μαρ - 21:08 | |
| Νομιζω οτι γι'αυτο ακριβως το λογο δε θα αρεσει. Κι η Ανετ αυτο ειχε προσπαθησει να κανει και πηγε ακλαυτη.
Εγω θεωρω οτι θα βγουμε 45οι στους 45. | |
|
| |
Danai_13
Αριθμός μηνυμάτων : 166 Ηλικία : 31 Τόπος : Στον νεραιδοκόσμο μου... Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 30 Μαρ - 21:26 | |
| μμ δεν τρελαινομαι με Καλομοιρα αλλα σε σχεση με Μαρτακη και Χρυσπα οκ δεν το συζητω | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 30 Μαρ - 21:37 | |
| - How Bo You Bo? έγραψε:
- Νομιζω οτι γι'αυτο ακριβως το λογο δε θα αρεσει.
Κι η Ανετ αυτο ειχε προσπαθησει να κανει και πηγε ακλαυτη.
κι όμως αρέσει πολύ στις άλλες χώρες το secret combination. είχαν ακουστεί πολλά με την Αννέτ. δεν ξέρω αν επειδή είχε τέτοιο στυλ το τραγούδι δεν προκρίθηκε. τεσπα, περσινα ξυνά σταφύλια. σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη με την φετινή συμμετοχή της ελλάδας. όπως και πέρυσι δηλαδή. μου φαίνεται οτι το επίπεδο φέτος είναι καόμα χαμηλότερο σε σχέση με πέρυσι. αν περάσουμε τελικό, που είναι το πιο δύσκολο (ελπίζω να μην έχουμε το ιδια της Ευριδίκης), θα πάρουμε πολύ καλό πλασάρισμα. λίγο ν αλλαχτεί η χορογραφία μόνο ρε παιδιά..... | |
|
| |
X-FILER
Αριθμός μηνυμάτων : 172 Ηλικία : 31 Τόπος : Στου Αγρινιου Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 30 Μαρ - 21:39 | |
| οντως παιδια και περσυ με την ευριδικη ετσι ελεγαν,οτι θα παρει πολυ καλη θεση και οτι ειναι απο τα φαβορι και ουτε στον τελικο δνε παρασε! | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 30 Μαρ - 21:45 | |
| ^μα επειδή θεωρόταν φαβορί δεν την ψήφησαν οι αλλες χωρες. και φέτος η Καλομοίρα παίζει υψηλά στα στοιχήματα και μην την πατήσουμε στο τέλος... | |
|
| |
X-FILER
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 30 Μαρ - 22:03 | |
| ελεος,ποιος θ ψηφισει την καλομοιρα?οχι οτι με πειοραζε να παμε στον τελικο! | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| |
| |
X-FILER
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 30 Μαρ - 22:22 | |
| σωστα! | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 550 Τόπος : Μυτιλήνη Registration date : 28/03/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 30 Μαρ - 22:50 | |
| Κάθε χρόνο ακούμε ότι πάμε για πρωτιά αλλά ως τώρα το έχουμε καταφέρει only once (και γνώμη μου είναι ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη φορά).
Το τραγούδι της Καλομοίρας το βλέπω σαν τον μονόφθαλμο μεταξύ των τυφλών.
Της Κύπρου φοβάμαι ότι δεν θα πάει καλά, αν και μου αρέσει. | |
|
| |
Ekiff
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 30 Μαρ - 22:55 | |
| μωρε θα υπαρξει αλλα τωρα το πότε, αγνωστον! εμένα η συμμετοχή της Κύπρου δεν μ εχει ενθουσιασει φέτος, αλλά ίσως επειδή είναι 100% ελληνικό αρέσει και μαζέψει βαθμούς. | |
|
| |
y=αx+β
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Δευ 31 Μαρ - 0:30 | |
| - dimitris080286 έγραψε:
- Κάθε χρόνο ακούμε ότι πάμε για πρωτιά αλλά ως τώρα το έχουμε καταφέρει only once (και γνώμη μου είναι ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη φορά).
Μεταξύ μας, καλύτερα για να μη χαίρεται ο Ρουσόπουλος και μας λέει πάλι γιατί να φωνάζουμε για τα Σκόπια, τις αυξήσεις της ΔΕΗ ή το ασφαλιστικό ενώ πετύχαμε κάτι τόσο μεγαλειώδες. :joker: | |
|
| |
twinas
Αριθμός μηνυμάτων : 28 Ηλικία : 37 Τόπος : nicosia Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Δευ 31 Μαρ - 18:06 | |
| apo ta 3 ipopsifia songs gia tin ellada tis kalomoiras mu arese pio poli. nomizw oti 8a ta paei sxetika kala. tis kipru t song dn mu aresei alla t exw akousei toses fores pu t exei sini8isei to auti mu pleon
to kaitero tragudi ever einai auto tis elvetias! enas apsogos apo fwni kai apo fatsa italos (Paolo Menegguzzi) tragudaei to telio "Era Stupendo" to akousa sto youtube k to exw erwteutei!! einai episteuta telio!! Elpizw mesa apo tin kardia mu na nikisei i Elvetia fetos giati pragmatika axizei!! (elpizw na min nikisei i galopoula giati 8a pextw!) | |
|
| |
Dee_dee
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ηλικία : 32 Τόπος : Σέρρες; :P Registration date : 31/03/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Δευ 31 Μαρ - 18:32 | |
| Αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω ένα από τα 3 υποψήφια τραγούδια της Ελλάδας, θα διάλεγα της Καλομοίρας. Αλλά αν θα έπρεπε να διαλέξω από τα 45 που θα διαγωνιστούν στην Eurovision σίγουρα δεν θα διάλεγα Καλομοίρα!
Δεν ξέρω πως θα τα πάμε φέτος... Πραγματικά δεν ξέρω. Από τη μία πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά και από την άλλη χάλια... Απογοήτευση! | |
|
| |
forisael
Αριθμός μηνυμάτων : 396 Ηλικία : 32 Τόπος : Greece Registration date : 31/03/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Τετ 2 Απρ - 15:23 | |
| Δεν υπαρχει μεση οδος! η χαλια η τελεια θα παμε,ετσι πιστευω | |
|
| |
Typos_tou_Para5
Αριθμός μηνυμάτων : 41 Ηλικία : 36 Registration date : 02/04/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Παρ 4 Απρ - 1:50 | |
| Δεν υπάρχει αμφιβολία. Με την Καλομοίρα νομίζω είμαστε μέσα στη 10άδα σίγουρα φέτος (με την αλλαγμένη πλέον χορογραφία, μιας και η Λυραράκη δεν θα είναι η χορογράφος) ίσως πιάσουμε και 5-άδα.
Το τραγούδι είναι πολύ σύγχρονο και ξεχωριστό. Timbaland-meets-Eastern-Europe style και μ' αρέσει πολύ. Από τα καλύτερα του φετινού διαγωνισμού που λόγω της πλέμπας που υπάρχει φέτος, προβλέπω οι καλές συμμετοχές (Ρωσσία, Σουηδία, Ελλάδα, Αρμενία, Ελβετία και καμια μπαλάντα από αυτές που αρέσουν) θα σφάζονται για τους τους βαθμούς 5-12 σε όλες τις χώρες. Verka Serduchka του 2008 μάλλον θα είναι ο Ισπανός και όχι τόσο η γαλοπούλα, αλλά θα φανεί αυτό από την εμφάνιση.
Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά για τη Καλομοίρα. Σκίζει το promo-tour, το τραγούδι ακούγεται έξω (σε όσους ασχολούνται με τα της Eurovision τουλάχιστον) και στον 1ο ημιτελικό η Καλομοίρα εμφανίζεται τελευταία μετά από 2 μπαλάντες και μια μεταλιά. Καλύτερα δεν γίνεται!! | |
|
| |
anastasiagr
Αριθμός μηνυμάτων : 230 Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Σαβ 12 Απρ - 9:02 | |
| εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το secret combination και πιστεύω οτι με την σκηνική της παρουσία και την τσαχπινιά της κάτι θα κάνει!! | |
|
| |
kardoula
Αριθμός μηνυμάτων : 855 Τόπος : Στον κόσμο μου, τον ξέρεις; Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. Κυρ 13 Απρ - 18:41 | |
| Παιδια ποτε θα δειξει τον ημιτελικο; Ελπιζω νε περασει στον τελικο! | |
|
| |
| Eurovision 2008. Ελληνική συμμετοχή / Γενικά σχόλια. | |
|