| Απορίες / Παράπονα κτλ. | |
|
+18Karameliciouc Veakis kardoula Christie loraX Dee_dee Danai_13 Ekiff Gonzo EveP tirovlaxos ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ savvas999 Fallen angel y=αx+β A.R How Bo You Bo? X-FILER 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
X-FILER
Αριθμός μηνυμάτων : 172 Ηλικία : 31 Τόπος : Στου Αγρινιου Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 16:53 | |
| ρε παιδια,δεν γινεται να αλλαξετε το χρωματακι που εχουν οι τιτλοι των ενοτητων και των τοπικ ?καθε φορα στραβωνομαι! :face: :pirat:
Edit : Αλλαξα τον τιτλο σε κατι πιο γενικό για να μαζευονται ολες οι παρατηρησεις εδω. | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 16:57 | |
| We'll check it out! | |
|
| |
X-FILER
Αριθμός μηνυμάτων : 172 Ηλικία : 31 Τόπος : Στου Αγρινιου Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 19:14 | |
| οκ,αρκετα καλυτερο τωρα! | |
|
| |
A.R
Αριθμός μηνυμάτων : 465 Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσ/νικη- Κατερινη Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 19:15 | |
| απορια απορια! γτ υπαρχουν καποιες στιγμες που μες πεταει εκτος το φορουμ? εννοω οτι βγαζει οτι η σελιδα εχει προβλημα και δεν την ανεβαζει.... | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 19:19 | |
| | |
|
| |
X-FILER
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 19:51 | |
| κι αλλη απορια!γιατι στο προφιλ μας λεει οτι δεν εχει συσχετιστει ακομα καποιος βαθμος? | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 19:54 | |
| Με τον αριμθο των ποστς νομιζω εχει σχεση. Κατι σαν το 'φιλαρακι σελιδας' κτλ. | |
|
| |
X-FILER
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 20:00 | |
| ναι το καταλαβα αυτο αλλα γιατι δεν εχουμε ακομα καποιο βαθμο?πχ.μελος? | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 20:03 | |
| Γιατι θα πρεπει να συμπληρωθει ενας αριθμος ποστς πρωτα! | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 20:04 | |
| Εγώ να σας πω, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του validation έτσι ώστε όποιο μέλος γράφεται να λαμβάνει ένα μέιλ με ένα λίνκ ενεργοποίησης. Όχι όπως τώρα που περιμένουμε τον Δημήτρη να μπει να το ενεργοποιήσει. Επίσης να βάλετε ένα τόπικ με αναλυτικές οδηγίες για την ενεργοποίηση ή ακόμα καλύτερα στην κορυφή της σελίδας των επισκεπτών, γιατί κάποια μέλη που είναι αρχάρια δεν πάνε να πατήσουν το λίνκ γιατί δεν ξέρουν τί είναι.
Αυτό με τους βαθμούς δεν μου αρέσει γιατί μετά θα κοιτάμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πόστς | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 20:06 | |
| Μα γραφτηκαν την τελευταια ωρα μελη που συμμετεχουν αυτη τη στιγμη. Δεν υπαρχει προβλημα με την ενεργοποιηση του λογαριασμου.
Οσον αφορά τα ποστς : δεν ειναι κακο να τα αυξανουν τα μελη. Αρκει να μη γινεται με αχαλινωτο σπαμαρισμα και chat στα τοπις. Γιατι σε αυτη την περιπτωση θα διαγραφονται χωρις προειδοποιηση. | |
|
| |
Fallen angel
Αριθμός μηνυμάτων : 489 Ηλικία : 32 Τόπος : Lost in space Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 20:17 | |
| Το validation έτσι κι αλλιώς απ' τους χρήστες δεν γίνεται ήδη; Σε μένα πάντως ήρθε mail και έκανα κανονικά ενεργοποίηση απ' το link που είχε ... | |
|
| |
savvas999
Αριθμός μηνυμάτων : 49 Τόπος : Caprica Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 20:18 | |
| κάτι άλλο... που έχει εξαφανιστεί το τσατ? | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 20:21 | |
| Το chat θα ενεργοποιηθει ξανα αυριο! | |
|
| |
savvas999
Αριθμός μηνυμάτων : 49 Τόπος : Caprica Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 20:23 | |
| | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 20:26 | |
| - Fallen angel έγραψε:
- Το validation έτσι κι αλλιώς απ' τους χρήστες δεν γίνεται ήδη; Σε μένα πάντως ήρθε mail και έκανα κανονικά ενεργοποίηση απ' το link που είχε ...
Άρα το φτιάξανε. Εγώ περίμενα το Δημήτρη με με ενεργοποιήσει. Κάτι άλλο. Να κοιτάξετε τις ρυθμίσεις με τα permissions σε σχέση με τα προφίλ μας, γιατί αυτήν τη στιγμή, μπορούμε να αλλάξουμε ο καθένας ανά πάσα στιγή το username του αλλά όχι το email του. | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 20:28 | |
| Ναι, το ειδα κι εγω αυτο.. Θα το τσεκαρουμε. | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 550 Τόπος : Μυτιλήνη Registration date : 28/03/2008
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 22:11 | |
| Τι έγινε ρε παιδιά ; Πώς άλλαξε έτσι το forum ; Εξίσωση, από χθες έχω απενεργοποιήσει την ενεργοποίηση των μελών από τους admins. Ως προς τους βαθμούς : Αν κατάλαβα καλά, ως "βαθμοί" νοούνται το moding και το admining. Δεν έχει σχέση με τα posts. Δεν ξέρω καθόλου γιατί σας πετάει έξω. Και το κακό είναι ότι δεν είμαι καθόλου καλός σε τεχνικά θέματα. Κάτι ακόμα, μέλος μου είπε μέσω πμ ότι δεν του αρέσει η εικόνα και να την αλλάξουμε. Εσείς τι λέτε ; | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 22:14 | |
| Εγω αλλαξα το χρωμα των τιτλων γιατι υπηρξαν παραπονα οτι δε βλεπουν με το ασπρο. εμφανιση εννοεις το 'θεμα΄; Δε ξερω..Ο λαος τι λεει; | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
| |
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 22:18 | |
| Αα..Νομιζω οτι ειναι σχετικο με το ονομα του φορουμ ομως. Κουβεντουλα. τι αλλο θα μπορουσε να μπει; | |
|
| |
y=αx+β
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 22:36 | |
| Να το αλλάξουμε ναι. Να μπει κάτι πιο μακρόστενο. Δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζει με το όνομα του φόρουμ. Απλά να είναι κάτι ωραίο.
Για το layout, η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει το κλασικό πράσινο που είχε το ασανσέρ το 2006. Σαν αυτό (http://test.7.forumer.com/) αλλά πράσινο αντί για μπλε. | |
|
| |
tirovlaxos
Αριθμός μηνυμάτων : 202 Ηλικία : 33 Τόπος : Ξεσσαλονίκη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 22:41 | |
| δεν ξέρω για την εικόνα, το skin να το αλλάξτε αμέσως! | |
|
| |
EveP
Αριθμός μηνυμάτων : 1733 Ηλικία : 35 Τόπος : Οι πίστες της F1!! Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 22:43 | |
| | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
| Θέμα: Απ: Απορίες / Παράπονα κτλ. Κυρ 30 Μαρ - 23:10 | |
| Κορίνα, ακριβώς γι' αυτό το επέλεξα. Γιώργο, δεν ξέρω αν μπορώ να βρω κάτι μακρόστενο. Για το layout που λες, υπάρχει αλλά δεν το έβαλα καθώς το θεώρησα παλιό και συνηθισμένο. Μανώλη, τι εννοείς με το skin ; Eve, κάτω από το πεδίο που γράφεις υπάρχει η Εισαγωγή δημοψηφίσματος. Edit - y=αx+β έγραψε:
- Κάτι άλλο. Να κοιτάξετε τις ρυθμίσεις με τα permissions σε σχέση με τα προφίλ μας, γιατί αυτήν τη στιγμή, μπορούμε να αλλάξουμε ο καθένας ανά πάσα στιγή το username του αλλά όχι το email του.
Διορθώθηκε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitris080286 στις Κυρ 30 Μαρ - 23:29, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Προσθήκη σχολίου.) | |
|
| |
| Απορίες / Παράπονα κτλ. | |
|