kouventoula.bigforumpro.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
kouventoula.bigforumpro.com

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

Μπαρ Σε Σχήμα... Φέρετρου!!

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
BlackCat

BlackCat

Αριθμός μηνυμάτων : 278
Τόπος : Στον Εβδομο Ουρανο, Τριτο Αστερι, Δεξια
Registration date : 04/07/2008

Μπαρ Σε Σχήμα... Φέρετρου!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Μπαρ Σε Σχήμα... Φέρετρου!!   Μπαρ Σε Σχήμα... Φέρετρου!! Icon_minitimeΠαρ 4 Ιουλ - 16:01

Πώς θα σας φαινόταν αν απολαμβάνατε τον καφέ ή το ποτό σας δίπλα σε ... φέρετρο? Ή αν ολόκληρο το μπαράκι είχε το σχήμα ενός τεραστίων διαστάσεων φέρετρου?
Το ιδιαίτερο αυτό μπαράκι είναι ιδέα ενός γραφείου τελετών στην πόλη Τρούσκαβετς της δυτικής Ουκρανίας.Το μπαράκι Αιωνιότητα θα αρχίσει να λειτουργεί τους επόμενους μήνες σύμφωνα με τους υπεύθυνους του. Ουσιαστικά αποτελεί το μεγαλύτερο φέρετρο του κόσμου, αφού έχει μήκος 20 μέτρα, πλάτος 6 μέτρα και ύψος 10 μέτρα! Το μπαρ - φέρετρο είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ξύλο πεύκου με ιδιαίτερη καλλιτεχνία. Στο εσωτερικό του αντί για τραπέζια και πάγκους θα έχει μικρά φέρετρα, όπου οι πελάτες θα μπορούν να καθίσουν και να απολαύσουν το ποτό τους!Ακόμη, θα σερβίρονται και φαγητά που θα έχουν ονόματα της περίστασης, όπως '' εννιάμερα'' και ''40ήμερα''. Η ιδέα ανήκει στον Στέπαν Πίριανικ, ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, ο οποίος πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο θα προσελκύσει τουρίστες στο Τρούσκαβετς, πόλη φημισμένη για τα ιαματικά της λουτρά!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
How Bo You Bo?
Admin
How Bo You Bo?

Αριθμός μηνυμάτων : 2337
Τόπος : Athens / Greece
Registration date : 29/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπαρ Σε Σχήμα... Φέρετρου!!   Μπαρ Σε Σχήμα... Φέρετρου!! Icon_minitimeΠαρ 4 Ιουλ - 16:05

Topic moved.

Εγω παντως θα πηγαινα απο περιεργεια! Laughing
https://kouventoula.catsboard.com
Spellborn*

Spellborn*

Αριθμός μηνυμάτων : 1877
Τόπος : Patras/Greece
Registration date : 11/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπαρ Σε Σχήμα... Φέρετρου!!   Μπαρ Σε Σχήμα... Φέρετρου!! Icon_minitimeΠαρ 4 Ιουλ - 16:32

Πολυ μακαβριο....Εγω δε θα πηγαινα με τπτ....Δε θα μου αρεσε να πιω τον καφε μου πανω σε φερετρο...
Ekiff

Ekiff

Αριθμός μηνυμάτων : 614
Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία
Registration date : 30/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπαρ Σε Σχήμα... Φέρετρου!!   Μπαρ Σε Σχήμα... Φέρετρου!! Icon_minitimeΠαρ 4 Ιουλ - 19:05

feretro k bar aiwniotita.. onoma k pragma sa na leme... Razz

Μπαρ Σε Σχήμα... Φέρετρου!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
kouventoula.bigforumpro.com :: ΚΑΦΕΝΕΣ :: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-
Μετάβαση σε: