| Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; | |
|
|
Θα έχουμε εκλογές σύντομα λόγω του σκανδάλου της Siemens; | ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ | | 14% | [ 1 ] | ΝΑΙ | | 14% | [ 1 ] | ΙΣΩΣ | | 14% | [ 1 ] | ΟΧΙ | | 29% | [ 2 ] | ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ | | 29% | [ 2 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 7 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Γιωργής
Αριθμός μηνυμάτων : 121 Ηλικία : 38 Registration date : 09/04/2008
| Θέμα: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Δευ 23 Ιουν - 1:20 | |
| Εγώ προσωπικά απαντώ ναι. Ακούγονται εδώ κι εκεί πολλά ονόματα και μάλιστα κορυφαίων υπουργών της ΝΔ να εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Siemens και ανά πάσα στιγμή όταν αυτός που βγάζει παραέξω τις πληροφορίες δώσει τα ονόματα στη φόρα, πέφτει η κυβέρνηση ώσπου να πεις κύμινο... | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Δευ 23 Ιουν - 7:39 | |
| χμμ, δεν είμαι και τόσο σίγουρη. και το ΠΑΣΟΚ έχει βάλει το χεράκι του σ αυτή την ιστορία και είναι αρκετά μπλεγμένο. | |
|
| |
beef cake
Αριθμός μηνυμάτων : 1086 Ηλικία : 33 Τόπος : Λιγο πιο πέρα από το γαλαξία μας Registration date : 01/05/2008
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Δευ 23 Ιουν - 11:13 | |
| εγω πιστευω οτι θα γινουν εκλογες και συμφωνω με τον Γιωργη για τους υπουργους της ΝΔ και την αυτοδυναμια της κυβερνησης.... | |
|
| |
Γιωργής
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Δευ 23 Ιουν - 15:54 | |
| Ekiff, ότι κι αν έκανε το ΠΑΣΟΚ, δεν έχει σημασία γιατί δεν είναι κυβέρνηση. Στη ΝΔ όμως τρέμουν... beef cake, μιλάμε για πρωτοκλασάτους υπουργούς. Ακούγονται διάφορα ονόματα: για άλογα με σκουφιά , κοιλιές (μπάκες) του Γιάννη , Βούλγαρο που τον λένε Άκη και διάφορα άλλα ονόματα που ελπίζω να μην είναι αλήθεια γιατί θα χάσω γι' αυτούς πάσα ιδέα, καθώς μερικούς τους εκτιμούσα... | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Δευ 23 Ιουν - 17:35 | |
| Αλογα με σκουφια, ε;;; Και για τις γυναικες τους.. Η μηπως τις φοραδες τους; Και εκλογες να γινουν, πιστευετε οτι θα βγει αυτοδυναμη κυβερνηση; Εγω δε νομιζω. Πάντως, αν δεν ημασταν στην Ευρωπαικη ενωση κι αν δεν ειχαμε αυτο το σταθερο πολιτικο βιο των τελευταιων ετων, νομοτελειακα τωρα θα ειχαμε ηδη δικτατορια. | |
|
| |
A.R
Αριθμός μηνυμάτων : 465 Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσ/νικη- Κατερινη Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Τρι 24 Ιουν - 9:04 | |
| Ρε παιδια και ο αποκλεισμος μας στο euro μπορει να ειναι η αιτια να γινουν εκλογες! Δεν μπορω να ακουω αυτα τα χαζα με τις προωρες εκλογες ολη την ωρα. Ουτε 1 χρονος δεν εχει περασει και αυτη την στιγμη δεν συμφερει κανενα κομμα η επιστροφη στις καλπες οποτε ειναι λιγο ακυρο το θεμα των εκλογων. | |
|
| |
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Τρι 24 Ιουν - 10:56 | |
| ^Συμφωνω....Αποκλειεται να ξαναεχουμε τοσο συντομα εκλογες, ο,τι κι αν εχει γινει... | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Τρι 24 Ιουν - 13:06 | |
| - Γιωργής έγραψε:
- Ekiff, ότι κι αν έκανε το ΠΑΣΟΚ, δεν έχει σημασία γιατί δεν είναι κυβέρνηση. Στη ΝΔ όμως τρέμουν...
δεν έχει σημασία;;;; αξιωματική αντιπολίτευση είναι, πως δεν έχει σημασία;; Μην ξεχνάς ότι τότε που έγινε όλη η υπόθεση ήταν στην εξουσία το κόμμα και να μην ήταν δεν είναι λόγος να μην τιμωρηθεί αν υπάρχει ανάμειξη. Ήδη 2 άτομα του ΠΑΣΟΚ έχουν κληθεί για κατάθεση για την υπόθεση Siemens, και αν βρεθούν ένοχα τους περιμένει η διαγραφή απο την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. είναι πεσμένη η δημοτικότητα του ΠΑΣΟΚ να γίνει κάτι τέτοιο θα πάρει γερή τούμπα. Επίσης, αν δεν είχε να φοβηθεί τίποτα ο Γιωργάκης ήδη θα είχε ζητήσει εκλογές. | |
|
| |
Γιωργής
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Σαβ 28 Ιουν - 0:40 | |
| Δεν κατάλαβες μάλλον τι έγραψα. Δεν λέω ότι στο ΠΑΣΟΚ είναι άγιοι! Αλίμονο, αυτοί τα άρπαξαν κανονικά και με το νόμο! Απλά ο Γιωργάκης επειδή ξέρει ότι τα αδικήματά τους έχουν παραγραφεί, δεν φοβάται, σε αντίθεση με τον Κωστάκη που άσπρισαν τα μαλλιά του από τη στεναχώρια. * Ο Γιωργάκης ζήτησε χθες νομίζω εκλογές και εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή. | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Σαβ 28 Ιουν - 11:41 | |
| Ο Καραμανλης παντως χτες στη βουλη ειπε οτι εκλογες δεν γινονται. | |
|
| |
Ekiff
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Σαβ 28 Ιουν - 14:47 | |
| - Γιωργής έγραψε:
- Δεν κατάλαβες μάλλον τι έγραψα.
Δεν λέω ότι στο ΠΑΣΟΚ είναι άγιοι! Αλίμονο, αυτοί τα άρπαξαν κανονικά και με το νόμο! Απλά ο Γιωργάκης επειδή ξέρει ότι τα αδικήματά τους έχουν παραγραφεί, δεν φοβάται, σε αντίθεση με τον Κωστάκη που άσπρισαν τα μαλλιά του από τη στεναχώρια. * Ο Γιωργάκης ζήτησε χθες νομίζω εκλογές και εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή. μια χαρά κατάλαβα. το θέμα είναι οτι ακόμα και να χουν παραγραφεί τα αδικήματα όπως λες, και πάλι δεν τον σώζει αυτό. τέσπα, αργησε να τις ζητήσει, αλλά το κανε μόλις χθές, και φυσικά αποκλείεται να γίνοθν εκλογές της παρούσης. Δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω, να έρχομαι απο Λονδίνο μόνο και μόνο για να ψηφίζω. βρε άντε απο δω όλοι τους... | |
|
| |
Γιωργής
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Σαβ 28 Ιουν - 20:43 | |
| Σε τέτοια περίπτωση δεν μπορείς να ψηφίσεις στην Ελληνική Πρεσβεία; | |
|
| |
Ekiff
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Σαβ 28 Ιουν - 23:03 | |
| ίσως, δεν το χω ψάξει. όλες οι πρεσβείες είναι στην Trafalgar Square, πιο κέντρο δεν γίνεται μόνο η δική μας είναι στου διαόλου την μάνα. | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Κυρ 29 Ιουν - 11:23 | |
| ^ Κλασικα κι ελληνικα! Εκλογες παντως δε πολυβλεπω τελικα. Δε θα ειχε και νοημα. Καθε λιγο και λιγακι.. Επισης, μετα τις τελευταιες δημοσκοπησεις κανενα απ'τα μεγαλα κομματα δε θα το θελει! | |
|
| |
Ekiff
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Κυρ 29 Ιουν - 11:56 | |
| ^έτσιιι, εμείς δεν αλλάζουμε όπου κι αν είμαστε. άκουσα και για την δημοσκόπηση. εκλογές δεν γίνονται με το τίποτα. βρήκαμε τώρα κάθε τρεις και λίγο ο Γιωργάκης να ζητάει εκλογές, τίποτα άλλο δεν θέλει;; | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Δευ 7 Ιουλ - 21:17 | |
| Δεν θα γίνου εκλογές γιατί απλούστατα δεν θα πέσει η κυβέρνηση. Και δεν θα πέσει η κυβέρνηση επειδή είναι αυτοδύναμη και δεν νομίζω να παραιτηθεί κανένας τους γι αυτό το λόγο επειδή δεν έχουν παραιτηθεί ποτέ τα τελευταία 5 χρόνια στελέχη την ΝΔ για λόγους ντροπής. Όπως δεν παραιτήθηκε ο Πολύδωρας πέρυσι, όπως δεν παραιτήθηκε ο Σουφλιάς για το αυθαίρετό του, Όπως ο Χατζηγάκης δεν έχωσε κανέναν μέσα για κάτι που έκανε αλλά έστειλε το πόρισμα Ζορμπά στο αρχείο. Αυτός ο Χατζηγάκης εδώ μου κάθεται. Αν πέσει θα είναι για το εφετείο του Ηρακλείου (δεν ξέρω αν ακούσατε σχετικά) ή για κάτι άλλο παρόμοιο. | |
|
| |
Γιωργής
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Δευ 21 Ιουλ - 20:07 | |
| Για ποιο λόγο σου κάθεται "εκεί" ο Χατζηγάκης; Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι ένας από τους καλύτερους πολιτικούς της ΝΔ, και γιατί όχι, ένας ικανότατος υπουργός. Τώρα, για τη συγκάλυψη σκανδάλων, δεν είναι πάντα υπεύθυνος ο εκάστοτε Υπουργός Δικαιοσύνης, αλλά ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Τύπου και άλλοι πανίσχυροι υπουργοί... | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Δευ 21 Ιουλ - 20:14 | |
| Παντως, κι αυτο το σκανδαλακι παει για φουντο... κλασικα... ειδατε που μπαινουν κι οι οικολογοι Πρασινοι στη βουλη;; | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Δευ 21 Ιουλ - 21:14 | |
| πάντα φέρει ευθύνη ο υπουργός δικαιοσύνης. | |
|
| |
Γιωργής
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Δευ 21 Ιουλ - 22:59 | |
| ...όταν έχει ελευθερία κινήσεων, δηλαδή ποτέ. Πιόνι των "μεγάλων" είναι και αυτός και κάνει ό,τι του υποδείξουν... - How Bo You Bo? έγραψε:
- ειδατε που μπαινουν κι οι οικολογοι Πρασινοι στη βουλη;;
Αυτό είναι πολύ θετικό! Δεν έχω τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση για τους πράσινους οικολόγους, επειδή συνεργάζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είμαι υπέρ της πολυκομματικής βουλής. | |
|
| |
y=αx+β
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Τρι 22 Ιουλ - 11:19 | |
| - Γιωργής έγραψε:
- ...όταν έχει ελευθερία κινήσεων, δηλαδή ποτέ.
Πιόνι των "μεγάλων" είναι και αυτός και κάνει ό,τι του υποδείξουν... Τότε δεν είναι ικανός - Γιωργής έγραψε:
- Αυτό είναι πολύ θετικό! Δεν έχω τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση για τους πράσινους οικολόγους, επειδή συνεργάζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είμαι υπέρ της πολυκομματικής βουλής.
Άμα υπάρχουν οικολόγοι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, τι να κάνουν; Να μη συνεργαστούν; Είναι κακό να είναι κάποιος οικολόγος; | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Τρι 22 Ιουλ - 17:21 | |
| Κι εγω είμαι υπερ της πολυκομματικης Βουλης. Ειναι ουσιαστικο στοιχειο δημοκρατιας. | |
|
| |
Γιωργής
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Τρι 22 Ιουλ - 18:12 | |
| - y=αx+β έγραψε:
- Άμα υπάρχουν οικολόγοι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, τι να κάνουν; Να μη συνεργαστούν; Είναι κακό να είναι κάποιος οικολόγος;
Και οι δύο σπουδάζουμε μία επιστήμη που έχει άμεση σχέση με το περιβάλλον. Δεν ξέρω τι σας λένε εσάς οι καθηγητές σας, αλλά πολλοί καθηγητές μου κατηγορούν πάρα πολύ συχνά τους οικολόγους και για τις διαμαρτυρίες που κάνουν για να σταματούν οτιδήποτε θεωρούν ότι δεν είναι σωστό ή πλήττει το περιβάλλον. Και σε ρωτώ: ποιός είναι αρμόδιος για το περιβάλλον; Ένας άνεργος που όλη μέρα τρέχει να φροντίζει τις φώκιες και την καρέτα καρέτα, ή ένας καθηγητής πανεπιστημίου που κάνει έρευνες 20 ολόκληρα χρόνια; | |
|
| |
y=αx+β
| Θέμα: Απ: Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; Τετ 23 Ιουλ - 12:24 | |
| το 2ο υπό την προϋπόθεση ότι οι έρευνες και οι μελέτες που κάνει είναι ολοκληρωμένες και όχι περιορισμένες σε ένα μικρό φάσμα γιατί στη φύση η αλληλεπίδραση είναι έντονη και σύνθετη ανάμεσα καί σε βιοτικά καί σε αβιοτικά στοιχεία. Εδώ όμως απλά σχολίασα αυτό που είπες για τη συνεργασία τους με το ΣΥΡΙΖΑ Εντάξει, κι εγώ τους θεωρώ ερασιτέχνες. Θέλω να πιστεύω όμως ότι αυτοί - αν θέλουν πραγματικά να προστατεύσουν το περιβάλλον - πιο εύκολα θα έρθουν σε συνεννόηση με τους σχετικούς επιστήμονες παρά οποιοσδήποτε άλλος που έχει το περιβάλλον γραμμένο στα παλιά του τα παπούτσια. | |
|
| |
| Βλέπετε εκλογές λόγω Siemens; | |
|