| Mad video music awards | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kardoula
Αριθμός μηνυμάτων : 855 Τόπος : Στον κόσμο μου, τον ξέρεις; Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Mad video music awards Τετ 18 Ιουν - 15:51 | |
| 1ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΑΙΚΟVIDEO →Μόνο Για Σένα /Νίκος Βέρτης →Πάλι /Νατάσα Θεοδωρίδου →Λυπάμαι Ειλικρινά /Έλλη Κοκκίνου →Ποια Στιγμή /Στέλιος Μάξιμος →Κοίτα Να Μαθαίνεις /Νίκος Οικονομόπουλος
2ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - POPVIDEO →Θέλω /Δέσποινα Βανδή →Ένα Σπασμένο Φτερό Μου /Ναυσικά Feat. Λούλα →Το Φιλί Της Ζωής /Έλενα Παπαρίζου →Ζήσε Τη Ζωή /Σάκης Ρουβάς →Πιο Πολύ /Μιχάλης Χατζηγιάννης
3ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - ΕΝΤΕΧΝΟVIDEO →Μην Ορκίζεσαι (Come Monna Lisa) /Ελευθερία Αρβανιτάκη →Δες Καθαρά (Face A La Mer) /Ανδριάνα Μπάμπαλη →Θα Περιμένω Εδώ /Γιώργος Νταλάρας →Θα Μπορούσα Τον Κόσμο Να ¶λλαζα /Φίλιππος Πλιάτσικας - Συμμετ. MC Yinka →Απέραντο Κενό /¶λκηστις Πρωτοψάλτη
4ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - ROCKVIDEO →Call Me Call Me /Matisse →Love Was Just A Girl /Raining Pleasure →Tο Σ'Αγαπώ /Δημήτρης Κοργιαλάς →Μπ***λο /Νίκος Μίχας →Τι Ζητάς /Μύρωνας Στρατής
5ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - HIP HOPVIDEO →Ψηλά Το Κεφάλι /Goin' Through Feat. TNS, Dope MC →Μέσα Σου /Stavento →Φεύγω /Stereo Mike →Ρίμες Από Ατσάλι - Ρυθμοί Μεγάλοι /Α/Ε(Αρτέμης/Ευθύμης) →Σε Παρακαλώ /ΝΕΒΜΑ Feat. NiVo
6ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - ALTERNATIVEVIDEO →Sixth Sense /Mikael Delta →Γαμήλιο Πάρτι /Locomondo →Ου Φονεύσεις /WC - Συμμετ. Τζώρτζια Κεφαλά →Πότε Θα Φτάσουμε Εδώ /Γιάννης Αγγελάκας & Νίκος Βελιώτης →Αυτή Η Πόλη /Μίκρο
7ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣVIDEO →Νίκος Βέρτης →ΝΙΝΟ →Φίλιππος Πλιάτσικας →Σάκης Ρουβάς →Μιχάλης Χατζηγιάννης
8ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣVIDEO →Τamta →Δέσποινα Βανδή →Πέγκυ Ζήνα →Έλλη Κοκκίνου →Έλενα Παπαρίζου
9ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣVIDEO →Matisse →Γιώργος Καραδήμος →Ο Λεωνίδας Και Οι Πότες →Νίκος Οικονομόπουλος →Γιώργος Σαμπάνης
10ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΤΟΥΕΤΟ/ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑVIDEO →Η Ζήλια Μοναξιά (L' Envie D' Aimer) /Νίκος Αλιάγας - Έλενα Παπαρίζου →Amore Mio /Ηρώ - Gigi D'Alessio →Mπες Στο Κλίμα /K.Λειβαδάς, N.Πορτοκάλογλου, E.Τσαλιγοπούλου, A.Μπάμπαλη →Ένα Σπασμένο Φτερό Μου /Ναυσικά Feat. Λούλα →Ο Παράδεισος (Δε Φτιάχτηκε Για Μας) /Δέσποινα Ολυμπίου - Μιχάλης Χατζηγιάννης
11ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑVIDEO →C:Real →Goin' Through →Matisse →Onirama →Stavento
12ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣVIDEO →Goin' Through →Έλενα Παπαρίζου →Φίλιππος Πλιάτσικας →Σάκης Ρουβάς →Μιχάλης Χατζηγιάννης
13VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣVIDEO →Ψηλά Το Κεφάλι /Goin' Through Feat. TNS, Dope MC →Φεύγω /Stereo Mike →Το Φιλί Της Ζωής /Έλενα Παπαρίζου →Ποιος Έχει Λόγο Στην Αγάπη /Φίλιππος Πλιάτσικας - Συμμετ. MC Yinka →Πιο Πολύ /Μιχάλης Χατζηγιάννης
14ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ VIDEO CLIPVIDEO →Oι Στίχοι Μας Ποτέ Δεν Σταματάνε /Νικόλας Αλαβάνος / Στάθης Μουρδουκούτας →Χαράματα /Αλέξανδρος Γραμματόπουλος →Αν Θα Μπορούσα Τον Κόσμο Να ¶λλαζα /Βαγγέλης Καλαϊτζής →Καταθλιπτικιά /Νικήτας Κλιντ →Τρέξε /Κωνσταντίνος Ρήγος
15SEXY VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣVIDEO →Στόχος Είναι Τα Λεφτά /Τζούλια Αλεξανδράτου →Ανατροπή /Κώστας Μαρτάκης →Μπ***λο /Νίκος Μίχας →Κακό Παιδί /ΝΙΝΟ →Το Φιλί Της Ζωής /Έλενα Παπαρίζου
16FASHION ICON ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣVIDEO →Kάρτα /NiVo →Αγάπησέ Με /Τamta →Tρέξε /Πέγκυ Ζήνα →Μ' Ενοχλεί Ο Εαυτός Μου /Γιώργος Μαζωνάκης →Μια Αγάπη Φωτιά (This Can't Be Love) /Σοφία Στρατή
17ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΙΧΟΣ-ΑΤΑΚΑVIDEO →Ψηλά Το Κεφάλι /Goin' Through Feat. TNS, Dope MC →Στην Υγειά Της Αχάριστης /Αλέκος Ζαζόπουλος →Σ' Έχω Επιθυμήσει /Γιώργος Μαζωνάκης →Σ' Αφήνω Στον Επόμενο /Γιώργος Σαμπάνης →Χέρια Ψηλά /Μιχάλης Χατζηγιάννης
Δε ξερω ποια εχουν βγει. Ξερετε ποτε θα τα δειξει ο ALPHA? | |
|
| |
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Mad video music awards Τετ 18 Ιουν - 16:56 | |
| ^ κατι ακουσα για την δευτερα.....(22/6) | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Mad video music awards Τετ 18 Ιουν - 17:42 | |
| Τα χειροτερα (και τα πιο εμφανως στημενα) MAD Awards που εχουν γινει ποτε.. Κριμα.... | |
|
| |
beef cake
Αριθμός μηνυμάτων : 1086 Ηλικία : 33 Τόπος : Λιγο πιο πέρα από το γαλαξία μας Registration date : 01/05/2008
| Θέμα: Απ: Mad video music awards Τετ 18 Ιουν - 19:14 | |
| | |
|
| |
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Mad video music awards Τετ 18 Ιουν - 19:19 | |
| | |
|
| |
beef cake
Αριθμός μηνυμάτων : 1086 Ηλικία : 33 Τόπος : Λιγο πιο πέρα από το γαλαξία μας Registration date : 01/05/2008
| Θέμα: Απ: Mad video music awards Τετ 18 Ιουν - 19:23 | |
| όταν έχεις Internet τα έχεις όλα.... | |
|
| |
Spellborn*
| Θέμα: Απ: Mad video music awards Τετ 18 Ιουν - 19:28 | |
| Α καλα....Σιγα μην καθομουν να τα δω απο το Internet...Αου σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα θα τα εχει και η τηλεοραση... | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 550 Τόπος : Μυτιλήνη Registration date : 28/03/2008
| Θέμα: Απ: Mad video music awards Πεμ 19 Ιουν - 20:52 | |
| Στις 23/6 θα τα δείξει ο ALPHA και στις 29 το MAD. Αν και είναι αργά, μπορείτε να μου πείτε σε ποιο site τα είδατε ;; Δεν ήξερα καν ότι έπαιξαν στο internet... Και ήθελα να τα δω Δεν ξέρω αν ήταν η χειρότερη βραδιά, αλλά το καταχάρηκα που ο Μιχαλάκης πήρε μόνο ένα βραβείο και αυτό στο καλύτερο ντουέτο όπου το "Παράδεισος" έπαιζε μόνο του ουσιαστικά Περαστικά Μιχαλάκη Δείτε τους νικητές εδώ. | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Mad video music awards Παρ 20 Ιουν - 12:42 | |
| ^σίγουρα. πέρυσι βαρέθηκα να τον βλέπω ν ανεβαίνει στην σκηνή. και φέτος βέβαια που πείρε μόνο ένα βραβείο δεν ήταν παρόν. Και φυσικά η Ολυμπίου θα τον ειδοποιούσε για το βραβείο μέσω sms, ούτε καν με τηλέφωνο. τα υπολογίζει πολύ τελικά τα βραβεία
επειδή δεν έχω δει όλη την απονομή, ως ποια άποψη ήταν στημένα;; | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Mad video music awards Παρ 20 Ιουν - 18:03 | |
| Εγω εχω μια αλλη απορια. Η Παπαριζου απο που και ως που 3 βραβεια; Για ποιο πραγμα; Που καθοταν ολο το χειμωνα και ετρωγε; Η μηπως για το 1 τραγουδι που εβγαλε για ενα OST? Επισης, η Πεγκυ Ζηνα fashion icon????? Η ο Μιχας που κερδισε το Ρουβα στο πιο σεξι;; Ενταξει, εγω προσωπικα τα ειδα ολα πλεον.. Και ο Χατζηγιαννης..ενταξει, πολλοι χαρηκαν που δε πηρε τιποτα. Λογικο το βρισκω. Αλλα Τουλαχιστον εβγαλε 1 δισκο με επιτυχιες και αλλον 1 live. Ο Ρεμος α πουμε που δεν εκανε τιποτα γιατι δεν ηταν;; | |
|
| |
Spellborn*
| Θέμα: Απ: Mad video music awards Παρ 20 Ιουν - 19:38 | |
| - How Bo You Bo? έγραψε:
- Η Παπαριζου απο που και ως που 3 βραβεια;
Για ποιο πραγμα; Που καθοταν ολο το χειμωνα και ετρωγε; Η μηπως για το 1 τραγουδι που εβγαλε για ενα OST? Ναι αλλα ΤΙ τραγουδι! Για μενα ειναι το καλυτερο ελληνικο τραγουδι που εχει βγαλει μεχρι τωρα ....Εγω πιστευω οτι το αξιζε... Και κακως το βραβευσανε για POP τραγουδι, ενω ειναι καθαρα rock ... - How Bo You Bo? έγραψε:
- Επισης, η Πεγκυ Ζηνα fashion icon?????
Σε αυτο συμφωνω.Απο που κι ως που η Ζηνα fashion icon? Η μαλλον, απο που κι ως που σκετο icon? Μια τραγουδιστρια της κακιας ωρας ειναι που ακομα δεν εχει αποφασισει αν ειναι ροκ η λαικη τραγουδιστρια... - How Bo You Bo? έγραψε:
- Και ο Χατζηγιαννης..ενταξει, πολλοι χαρηκαν που δε πηρε τιποτα.
Κι εγω το καταχαρηκα! Περυσι ειχε καταντησει κουραστικο να παιρνει τοσα βραβεια, μερικα απο τα οποια πιστευω δεν τα αξιζε καν... | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Mad video music awards Παρ 20 Ιουν - 19:51 | |
| Και ποιος αλλος μπορει να συναγωνιστει το Χατζηγιαννη στην ελληνικη μουσικη σκηνη ομως; Ας βγουν αλλοι καλυτεροι αν δε θελουν να τα παιρνει μονο αυτος τα βραβεια. Δεν ηταν λυση να μην του δωσουν κανενα βραβειο και καλα για "αποκατασταση της ταξης"...ειναι γελοιο! Οσο για την Παπαριζου δε θα επρεπε να ειναι καν υποψηφια με 1 τραγουδι. Οχι και να βγει καλλιτεχνης της χρονιας!!! Δηλ. απο αντρες-γυναικες τραγουδιστες κανενας δεν εκανε τιποτα απολυτως και υπερισχυσε το OST τραγουδι της;; Νταξ..... Και αφου την εβγαλαν καλλιτεχνιδα της χρονιας γιατι δε πηρε και την τραγουδιτρια της χρονιας; Το θεατρο του παραλογου μιλαμε! | |
|
| |
Spellborn*
| Θέμα: Απ: Mad video music awards Παρ 20 Ιουν - 19:55 | |
- Και ποιος αλλος μπορει να συναγωνιστει το Χατζηγιαννη στην ελληνικη μουσικη σκηνη ομως;
Ας βγουν αλλοι καλυτεροι αν δε θελουν να τα παιρνει μονο αυτος τα βραβεια. Δεν ηταν λυση να μην του δωσουν κανενα βραβειο και καλα για "αποκατασταση της ταξης"...ειναι γελοιο! Δεν ξερω....Εγω παντως ποτε δεν τον χωνεψα τον Χατζηγιαννη.... Οσο για την Παπαριζου, ειναι το ιδιο με αυτο που λες για τον Χατζηγιαννη.Ποια μπορει να τη συναγωνιστει?????Η Βανδη, ή μηπως η Ζηνα???Ακομα και απο τον Χατζηγιαννη ειναι πολυ καλυτερη....Απο ολους..Helena rules!!!!!! | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Mad video music awards Παρ 20 Ιουν - 19:56 | |
| | |
|
| |
Spellborn*
| Θέμα: Απ: Mad video music awards Παρ 20 Ιουν - 20:31 | |
| Δεν ξερω...Δεν τα εχω δει ακομα....
Πραγματικα πιστευεις οτι ο Χατζηγιαννης ειναι καλυτερος απο την Παπαριζου???? Τα τραγουδια της Ελενας ακουγονται πολυ περισσοτερο στα ραδιοφωνα....και πιστευω οτι ειναι πολυ πιο ποιοτικα....(τα περισσοτερα απο αυτα τουλαχιστον)...Επισης, ο Χατζηγιαννης τι εχει καταφερει μεχρι τωρα? Μονο στην Ελλαδα εχει κανει επιτυχια....Αγγλικα τραγουδια δεν εχει τραγουδησει ποτε....Η μαλλον ενα εχει βγαλει (απο οσο ξερω), το Answer My Dreams που ειναι το Ονειρο Ζω, και αυτο δεν ακουγεται με τιποτα, γιατι απλα δεν καταλαβαινεις οτι μιλαει αγγλικα... Σε αντιθεση η Παπαριζου οχι μονο εχει κερδισει αξια τον τιτλο της καλυτερης ελληνιδας τραγουδιστριας, αλλα εχει σημιωσει και μεγαλη επιτυχια στο εξωτερικο, κατι που κανενας αλλος δεν καταφερε....εκτος απο τους παλιους κλασσικους (π.χ.Ν.Μουσχουρη, κλπ...)... | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Mad video music awards Παρ 20 Ιουν - 20:52 | |
| Επιτυχια στο εξωτερικο; Που; Στη γειτονια της στη Σουηδια;; Ας μην πιστεουμε οσα μας σερβιρουν για επιτυχιες στο εξωτερικο απο τους Ελληνες τραγουδιστες. Κανεις τους δεν εχει κανει απολυτως τιποτα. γιατι ολυ απλα δε μπορουν. γιατι για να μπορεσουν πρεπει να κανουν κατι δικο τους ενω ολοι μα ολοι ειναι κακα αντιγραφα των ξενων. Θα διαφωνησω για το ποιοτικα. Απο τους σολο δισκους που εχει βγαλει λιγα ειναι αυτα που αξιζουν..Δηλ. το Gigolo και το Μη φευγεις μπορουν να συκγιθουν με το Δε φευγω και το Παρτυ του Χατζηγιαννη;; θα τρελαθουμε! Η Παπαριζου εχει καταντησει μια μπουζουκοντιβα και τιποτα παραπανω. Εγκλωβιστηκε εδω οταν ηταν να παει εξω για να κανει κατι αλλο και τωρα ειναι δυσκολο να ξεφυγει.. Οσο για το Χατζηγιαννη, δε ξερω...Νομιζω οτι επειδη δεν τον χωνευεις δεν κρινεις αντικειμενικα. Ε, οχι και τι εχει πετυχει....Μακραν ο καλυτερος και πιο επιτυχημενος Ελληνας τραγουδιστης ειναι...Κα γιατι να τραγουδησει Αγγλικα εδω που τα λεμε; Back on tοpic ομως γιατι ξεφυγαμε παρα πολυ. | |
|
| |
kardoula
Αριθμός μηνυμάτων : 855 Τόπος : Στον κόσμο μου, τον ξέρεις; Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Mad video music awards Παρ 20 Ιουν - 21:50 | |
| Aπ οτι ειδα θα το βαλει Δευτερα στις 9 απεναντι απο την Μαρια την ασχημη. Ο Μαρτακης πηρε βραβειο; Η Ζηνα ποιο πηρε; | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Mad video music awards Σαβ 21 Ιουν - 12:53 | |
| πωπω, πήρατε φωτιά και άντε να σας φτάσω. λοιπόν έχουμε και λέμε. τα βραβεία αφορούσαν τραγούδια της προηγούμενης season, οπότε όσοι δεν έβγαλαν (π.χ Ρέμος) κάτι καινούργιο δεν ήταν απαραίτητο και να εμφανιστούν. Ο Ρέμος πέρυσι (ή πρόπερσι) ήταν εκεί τραγούδησε και δεν απέσπασε κανένα βραβείο. ή ένσταση απο κάποια παιδιά είναι για τραγουδιστές που κατά κάποιον τρόπο μποικοτάρουν τα ''βραβεία'' όποτε τους βολεύει. ^ο Μαρτάκης νομίζω δεν πήρε βραβείο. η Ζήνα πήρε το fashion icon βραβείο. μια Τάμτα περίμενα εδώ και τίποτα.. Η Παπαρίζου ξέρω ότι πήρε 2 βραβεία και όχι 3. Το βραβείο καλλιτέχνη της χρονιάς για μένα το πήρε δικαια. Το ''μαζί σου'' που διαγωνίστηκε σ αυτή την κατηγορία ήταν ΤΟ χιτ της περυσινής χρονιάς. Σ όλες τις ραδιοφωνικές εκπομπές ακουγόταν 2-3 φορές. επίσης μην ξεχνάτε οτι υπάρχουν κατηγορίες και κατηγορίες ψηφοφόρων. τι να το κάνω εγώ οταν ψηφίζω 1 φορά ενώ τα οργανωμένα club καλλιτεχνών ψηφίζουν αμέτρητες φορές κάθε μέρα για να νικήσει ο τραγουσιστής που τους αρέσει;;; έτσι βγαίνουν αποτελέσματα όπως αυτά της Ζήνας και του Μίχα φέτος.. άσχετο, την κατηγορία καλύτερης ενδυματολογικής εμφάνισης την βγάλανε φέτος;;; | |
|
| |
Spellborn*
| Θέμα: Απ: Mad video music awards Σαβ 21 Ιουν - 19:14 | |
- Επιτυχια στο εξωτερικο; Που; Στη γειτονια της στη Σουηδια;;
Λαθος...Στην Ευρωπη εχει κανει επιτυχια και σε αλλες χωρες εκτος Σουηδιας...Μεχρι και No.1 τραγουδια εχει....Μεχρι και στο Billboard μπηκε! - How Bo You Bo? έγραψε:
- Και γιατι να τραγουδησει Αγγλικα εδω που τα λεμε;
Γιατι ελληνικα ολοι ξερουν να τραγουδανε....Ενω η Παπαριζου προσπαθησε τουλαχιστον να κανει τη διαφορα... Επισης, η μουσικη του Χατζηγιαννη δεν λεει και πολλα....δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.Αποτελειται κυριως απο κιθαρα και χρησιμοποιει τις πιο απλες νοτες, δεν πειραματιζεται λιγο για να αλλαξει λιγο τη μουσικη του.....Δεν δοκιμαζει να παιξει αλλιως....Τα περισσοτερα τραγουδια του που εχω ακουσει εχουν πολυ παρομοια μουσικη...Μονο τα λογια και ο ρυθμος αλλαζει....Η μουσικη ειναι σχεδον η ιδια.... Το μονο που αναγνωριζω στον Χατζηγιαννη ειναι η φωνη του....η οποια ειναι αναμφησβητητα πολυ καλη.... | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| |
| |
Ekiff
| |
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 550 Τόπος : Μυτιλήνη Registration date : 28/03/2008
| Θέμα: Απ: Mad video music awards Τετ 25 Ιουν - 22:38 | |
| Είδα την μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του ALPHA. Δεν κρύβω ότι απογοητεύτηκα κάπως. Τα τραγούδια δεν μου άρεσαν, έκοψαν πολλές σκηνές από την βραδιά, ενώ γενικώς διέκρινα μια... υποτονικότητα από τον Γεωργαντά. | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Mad video music awards Πεμ 26 Ιουν - 18:11 | |
| Παιδια, εμενα ο Γεωργαντας γενικα δε μου αρεσει..Πως αναδειχτηκε αυτος και θεωρειται καλος παρουσιαστης, απορω... | |
|
| |
| Mad video music awards | |
|