| Εκλογές - Καλυτερο Κομμα | |
|
+6ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Shavo How Bo You Bo? Γιωργής beef cake Spellborn* 10 απαντήσεις |
|
Καταλληλοτερη κομματικη παραταξη για να κυβερνησει | Νεα Δημοκρατια | | 22% | [ 2 ] | ΠΑΣΟΚ | | 11% | [ 1 ] | ΣΥΡΙΖΑ | | 22% | [ 2 ] | ΚΚΕ | | 0% | [ 0 ] | ΛΑΟΣ | | 22% | [ 2 ] | Κανενα απο τα παραπανω | | 22% | [ 2 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 9 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Τρι 24 Ιουν - 13:54 | |
| | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Τετ 25 Ιουν - 10:43 | |
| - A.R έγραψε:
- Το "κανενα απο τα παραπανω" ειναι ακυρο γιατι ελαχιστοι ειναι αυτοι που δεν ψηφιζουν στις εκλογες ή ριχνουν λευκο που εμμεσα στηριζουν το κυβερνον κομμα. Και οποιος για μενα δεν ψηφιζει, απο την στιγμη που αποποιειται τις ευθυνες του τοτε δεν επιτρεπεται να διαμαρτυρεται για την κατασταση της κοινωνιας αημερα. Και η
Ασχετο αλλα ξερετε οτι η ελλαδα ξοδευει το περισσοτερα χρηματα απο ολους τους ευρωπαιους στην υγεια και την παιδεια?? δεν ειναι απιστευτο?? χθες το διαβασα σε μια ερευνα. χμ, δεν ξέρω για την υγεία. στην παιδεία φαίνεται πάντως. δείτε το ντοκιμαντερ του Moore, το Sicko, που ασχολείται με την υγεία και το σύστημα υγείας σε πολλές χώρες. το είχα γράψει και στην ανάλογη ενότητα. | |
|
| |
Γιωργής
Αριθμός μηνυμάτων : 121 Ηλικία : 38 Registration date : 09/04/2008
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Σαβ 28 Ιουν - 0:37 | |
| Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, βγάζουμε κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ ΝΔ - ΛΑΟΣ - ΣΥΡΙΖΑ . Δηλαδή Αλαβάνος χέρι χέρι με Καρατζαφέρη και αγκαλιά με Κωστάκη! Αυτό μόνο σε τούτο το φόρουμ μπορούσε να γίνει. | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Σαβ 28 Ιουν - 11:42 | |
| | |
|
| |
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Σαβ 28 Ιουν - 13:11 | |
| | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 550 Τόπος : Μυτιλήνη Registration date : 28/03/2008
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Κυρ 29 Ιουν - 19:01 | |
| - A.R έγραψε:
- Το "κανενα απο τα παραπανω" ειναι ακυρο γιατι ελαχιστοι ειναι αυτοι που δεν ψηφιζουν στις εκλογες ή ριχνουν λευκο που εμμεσα στηριζουν το κυβερνον κομμα. Και οποιος για μενα δεν ψηφιζει, απο την στιγμη που αποποιειται τις ευθυνες του τοτε δεν επιτρεπεται να διαμαρτυρεται για την κατασταση της κοινωνιας αημερα.
Τώρα το είδα αυτό. Σκέφτηκες το ενδεχόμενο να μην του αρέσει κάποιου κανένα κόμμα, επειδή τους θεωρεί όλους ανίκανους ; Εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία (αν υπάρχει - ίσως να είμαι μια κατηγορία μόνος μου :lol!: ) και δεν θεωρώ κανέναν άξιο να κυβερνήσει και να λύσει τα όποια προβλήματα. | |
|
| |
A.R
Αριθμός μηνυμάτων : 465 Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσ/νικη- Κατερινη Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Δευ 30 Ιουν - 1:23 | |
| δηλαδη στις εκλογες ριχνεις ακυρο? | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Δευ 30 Ιουν - 2:10 | |
| Χειρότερα. Δεν περνάω ούτε απ' έξω.
Ίσως όμως να ψήφιζα κάποιον που έχει κάνει κάποια εξυπηρέτηση σ' εμένα ή στην οικογένειά μου. Άλλωστε, μόνο σε αυτό είναι καλοί. | |
|
| |
Spellborn*
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Δευ 30 Ιουν - 19:34 | |
| Θα μπορουσες ομως να πηγαινες να ψηφισεις και να εβαζες ενα ζαμπον, ενα σαλαμι μεσα στο φακελο.... Η θα μπορουσες να τους εβριζες... Οπως και να'χει, θα ηταν μια ηθικη ικανοποιηση.... :lol!: :lol!: | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Τρι 1 Ιουλ - 0:21 | |
| | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Δευ 7 Ιουλ - 21:49 | |
| - dimitris080286 έγραψε:
- Σκέφτηκες το ενδεχόμενο να μην του αρέσει κάποιου κανένα κόμμα, επειδή τους θεωρεί όλους ανίκανους ; Εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία (αν υπάρχει - ίσως να είμαι μια κατηγορία μόνος μου :lol!: ) και δεν θεωρώ κανέναν άξιο να κυβερνήσει και να λύσει τα όποια προβλήματα.
Κανένας εκτός από μένα | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Κυρ 14 Σεπ - 21:09 | |
| Πως βλεπετε οσα γινονται τελευταια στο πολιτικο σκηνικο; υπουργος ομολογει οτι ιδρυει εταιρειες για να φοροδιαφευγει, γυναικα υπουργου κανει αμεροληπτη δημοσιογραφια και εκδιδει και εφημεριδα με κρατικη επιχορηγηση....Κ.ο.κ. Μηπως πρεπει να παρουμε τα ροπαλα και να ριχνουμε ξυλο;; Ο αλλος ζητησε εκλογες σημερα....Τι θα γινουμε; Ιταλια; Καθε χρονο και εκλογες; | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Δευ 15 Σεπ - 8:14 | |
| της κακομοιρας γινεται. και τα καναλια βρισκουν αφορμή και μεγαλοποιούν και παραπληροφορούν στην τελική.
ο Γιωργάκης σχεδον καθε μηνα εκλογες ζητάει. αντε και να βγει, εγω δε νομιζω ν αλλαξει κατι.... | |
|
| |
EveP
Αριθμός μηνυμάτων : 1733 Ηλικία : 35 Τόπος : Οι πίστες της F1!! Registration date : 29/03/2008
| |
| |
beef cake
Αριθμός μηνυμάτων : 1086 Ηλικία : 33 Τόπος : Λιγο πιο πέρα από το γαλαξία μας Registration date : 01/05/2008
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Δευ 15 Σεπ - 15:17 | |
| - How Bo You Bo? έγραψε:
- Ο αλλος ζητησε εκλογες σημερα....Τι θα γινουμε; Ιταλια; Καθε χρονο και εκλογες;
Ελα ντε...Αλλα μηπως πρεπει να γινει κι αυτο καποια στιγμη? Η δυσαρεσκεια ειναι εντονη.... | |
|
| |
Spellborn*
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Δευ 15 Σεπ - 16:04 | |
| ^Και που θα γινουν εκλογες νομιζεις οτι θα αλλαξει κατι? Η ανικανοτητα του "Γιωργακη" ειναι τοσο μεγαλη που δεν προκειται να γινει πρωθυπουργος ουτε στη ... "δευτερα παρουσια" (λεμε τωρα...)! Αδικος κοπος και χαμενος χρονος ειναι το να ξαναγινουν εκλογες....Το αποτελεσμα το ξερουμε ηδη...: Ο Παπανδρεου δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βγει (αιτιολογηση παραπανω ) Το ΚΚΕ εχει μια συγκεκριμενη ιδεολογια που δε θα του επιτρεψει ποτε να κυβερνησει τη χωρα Το ΣΥΡΡΙΖΑ, τωρα με καινουργιο προεδρο σιγουρα θα ανεβει στις ψηφους, αλλα και παλι δε θα ειναι αρκετο... Τελος, για το ΛΑΟΣ .... δεν χρειαζεται καν να μιλησω....... (αλλωστε τα εχουμε πει πολλες φορες αυτα...) Οποτε τι μενει???? Η Ν.Δ. Μια απο τα ιδια...Και αφηστε τον Γιωργακη να ζηταει οτι θελει..... Απλα ειναι τα πραγματα...Κυβερναει ο ... " λιγοτερο ακαταλληλος" | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Δευ 15 Σεπ - 17:30 | |
| Στην Ελλαδα θα κυβερναει παντα ο λιγοτερο καταλληος ετσι οπως ειναι το συστημα (σ.σ. 2 οικογενεις και οι απογνοι τους) . Ομως το θεμα ειναι στο χερι των πολιων να αλλαξουν την κατασταση. Αν συνεχισουμε ετσι δε θα υπαρχει Ελλαδα σε λιγα χρονια. Πρεπει επιτελους να δραστηριοποιηθουμε γμτ...
Καλα, το ΚΚΕ ετσι κι αλλιως εχει πει οτι δε θελει να κυβερνησει παρα μονο να γαβγιζει. Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα βγει ποτε κυβερνηση, ειδικα με τον τροπο που επιλεγει να εκφρασει το status quo του. Ο ΛΑΟΣ με την καμια, ειδικα με τη ροπη που εχει η ελληνικη κοινωνια και δεν ειναι σιγουρα συντηρητικη...
Δε ξερω..Εχω απογοητευτει αλλα δε θελω να καθομαι συνεχεια και να λεω "ΟΚ, στην ελλαδα ειμαστε"..Τη μισω αυτη τη φραση... | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Δευ 15 Σεπ - 17:34 | |
| Εγώ είμαι ο λιγότερο ακατάλληλος! Να κυβερνήσω; | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Δευ 15 Σεπ - 17:46 | |
| ^ Ναιιιιιι!!! | |
|
| |
Spellborn*
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Δευ 15 Σεπ - 20:08 | |
| ^^Κατεβα και θα σε ψηφισουμε! ^^^Κορινα συμφωνω δε θα υπαρχει Ελλαδα σε λιγα χρονια.....Αλλα μην απελπιζεσαι... Υπαρχει παντα το εξωτερικο.....Εγω τουλαχιστον εκει βαζω στοχους μετα το Πανεπιστημιο.....Κανω ενα μεταπτυχιακο και μενω εκει περα....Ουτως η αλλως δεν με κραταει κατι εδω στην Ελλαδα, εκτος απο οικογενεια και φιλους... | |
|
| |
Ekiff
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Δευ 15 Σεπ - 20:21 | |
| ^^εχεις και την δική μου ψήφο, αμεεεεε. ετσι για να μην μας περνάνε για μ********. | |
|
| |
Ekiff
| Θέμα: Απ: Εκλογές - Καλυτερο Κομμα Δευ 15 Σεπ - 20:25 | |
| ^^^^εχεις και την δική μου ψήφο, αμεεεεε. ετσι για να μην μας περνάνε για μ********. εξίσωση for prime- minister!!! | |
|
| |
| Εκλογές - Καλυτερο Κομμα | |
|