| To κόκκινο δωμάτιο | |
|
+12Veakis greg93 Dee_dee Typos_tou_Para5 kardoula Danai_13 forisael Broken_Angel How Bo You Bo? tirovlaxos twinas Ekiff 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: To κόκκινο δωμάτιο Κυρ 30 Μαρ - 10:56 | |
| Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μας υποδέχονται η Βασιλική Ανδρίτσου και ο Αλέξανδρος Ρίγας στο ξενοδοχείο Κόντε Ντελ Μάρε. Η σειρά σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλή αν και ορισμένα επεισόδια τα βρίσκω τελείως ανούσια, όπως π.χ αυτό με τις δίαιτες. Την άλλη εβδομάδα θα έχει νέι επεισόδιο και guest star είναι ο Καπουτζίδης. | |
|
| |
twinas
Αριθμός μηνυμάτων : 28 Ηλικία : 37 Τόπος : nicosia Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Κυρ 30 Μαρ - 11:07 | |
| sovara? wraia anipomonw na dw ti character 8a paixei! ontws stigmes stigmes 8ewrw oti ehei hasei kapws auti tin season! | |
|
| |
tirovlaxos
Αριθμός μηνυμάτων : 202 Ηλικία : 33 Τόπος : Ξεσσαλονίκη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Κυρ 30 Μαρ - 12:03 | |
| Εφώ πάλι έβλεπα την πρώτη season και αυτή μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον...
ΑΛΛΑ ΟΚ, ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ... ΘΕΑ! | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Κυρ 30 Μαρ - 13:31 | |
| - twinas έγραψε:
- sovara? wraia anipomonw na dw ti character 8a paixei!
ontws stigmes stigmes 8ewrw oti ehei hasei kapws auti tin season! ναι. αμε τσεκάρεις το site του mega θα το δεις και μόνη σου. βασικά, όλες οι seasons εχουν καλα και κακά επεισόδια. Φέτος απο τις πιο επιτυχημένες ιστορίες ήταν η πρώτη με την Μιράντα Ντουρουντού (προσκηνώ την Φιλλιπίδου) και αυτή με την πράσινη κάρτα. - tirovlaxos έγραψε:
ΑΛΛΑ ΟΚ, ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ... ΘΕΑ! +1! | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Κυρ 30 Μαρ - 17:56 | |
| Παιδια, συγγνωμη αλλα εγω δεν εχω καταλαβει το λογο για τον οποιο αυτη η σειρα συνεχιστηκε...
αν εξαιρεσουμε κααααποιες αναλαμπες-ατακες μεσα σε καααποια επεισοδια, ειναι μια σάχλα και μιση.
Για την Ανδριτσου συμφωνω κι εγω! αλλα καποια στιγμη θα πρεπει ως ηθοποιος να παιξει και κατι αλλο περαν της τσαμπουκαλου. | |
|
| |
tirovlaxos
Αριθμός μηνυμάτων : 202 Ηλικία : 33 Τόπος : Ξεσσαλονίκη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Κυρ 30 Μαρ - 20:44 | |
| ^είμαι σίγουρος ότι δεν θα τα καταφέρει σε άλλο ρόλο... και να τα καταφέρει, δεν θα αναγνώριστει από το κοινό, δεν θα έχει την ίδια επιτυχία! σκέψου το αλλιώς... Χαρης Ρώμας ως Κατακουζινός/Πώποτας ή Χάρης Ρώμας ως πλαστικός στο Lifting? (δεν θυμάμαι το όνομα..) (ξέρω, Καθόλου Χάρης Ρώμας ) | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Κυρ 30 Μαρ - 20:49 | |
| Ναι, αλλα αυτο δεν ειναι 'ηθοποιος', ειναι απλα 'ρολιστας'. Καλα, ο Ρωμας ειναι περιπτωσαρα! | |
|
| |
Ekiff
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Κυρ 30 Μαρ - 21:58 | |
| πάντως δεν μπορείτε να πείτε. εξαιρετικός στου ρόλους του ως σπασίκλας. η κατακουζίνα ακόμα μου χει μείνει. :lol!: | |
|
| |
twinas
Αριθμός μηνυμάτων : 28 Ηλικία : 37 Τόπος : nicosia Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Δευ 31 Μαρ - 17:28 | |
| other words to love each other (- alla logia na agapiomaste hahahahahaha) pws to pigate ston rwma vre paidia!!
i andrutsu mu aresei genika ...kai stis savvatogennimenes mu arese nomizw oti to kokkino dwmatio einai sta teleutaia tu. iparxei mia faneri ellipsi fantasias alla t vlepw giati dn exei tpt allo ekeini tin wra! | |
|
| |
Broken_Angel
Αριθμός μηνυμάτων : 323 Ηλικία : 33 Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Τρι 1 Απρ - 14:25 | |
| Μου αρεσε τρελα περυσι...φετος δεν το βλεπω...πολυ το τραβηξαν Ι think... | |
|
| |
forisael
Αριθμός μηνυμάτων : 396 Ηλικία : 32 Τόπος : Greece Registration date : 31/03/2008
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Τρι 1 Απρ - 21:54 | |
| Το εβλεπα τον 1ο χρονο μονο,φανατικα ομως | |
|
| |
Broken_Angel
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Τρι 1 Απρ - 22:36 | |
| Nαι ηταν καλο στην αρχη!! και η Βασιλικη Ανδριτσου ΘΕΑ! | |
|
| |
forisael
Αριθμός μηνυμάτων : 396 Ηλικία : 32 Τόπος : Greece Registration date : 31/03/2008
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Τρι 1 Απρ - 22:37 | |
| και τα επεισοδια την 1η σεζον ειχαν πιο καλους ηθοποιους και ηταν ενδιαφεροντα Θα πεξει ο καπου φετος σε καποιο επεισοδιο.. | |
|
| |
Broken_Angel
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Τρι 1 Απρ - 22:47 | |
| Φετος εινα απλα αδιαφορα :rabbit: | |
|
| |
forisael
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Τρι 1 Απρ - 22:51 | |
| δεν εχω παρακολουθησει να πω την αληθεια! | |
|
| |
Broken_Angel
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Τρι 1 Απρ - 23:18 | |
| Ουτε...εγω...αλλα αν ηταν καλη θα παρακολουθουσα :lol!: | |
|
| |
Danai_13
Αριθμός μηνυμάτων : 166 Ηλικία : 31 Τόπος : Στον νεραιδοκόσμο μου... Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Τετ 2 Απρ - 11:39 | |
| Η Βασιλικη Ανδριτσου ειναι πραγματι θεα... μου αρεσε παρα πολυ απο τις <<Σαββατογεννημενες>> και υστερα το καλοκαιρι ηρθε σε περιοδεια το Μπαμπα μη ξαναπεθανεις Παρασκευη που επαιζε και αυτη και πηγα να το δω τρεχοντας Οσο για το Κοκκινο Δωματιο ειδα και τραιλερ του επεισοδιου Παιζει επισης και ο Χαικαλης Ειχα ξεχασει ποσο ωραιος βγαινει ο γιωργακης στο γυαλι :tongue: | |
|
| |
forisael
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Τετ 2 Απρ - 15:22 | |
| λολ,α δλδ θα το δειξει την Παρασκευη; | |
|
| |
kardoula
Αριθμός μηνυμάτων : 855 Τόπος : Στον κόσμο μου, τον ξέρεις; Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Τετ 2 Απρ - 15:54 | |
| Την Παρασκευή θα παίξει ο Καπουτζίδης. | |
|
| |
Broken_Angel
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Τετ 2 Απρ - 16:08 | |
| Και θα ερμηνευσει συγκλονιστηκα οπως παντα | |
|
| |
Typos_tou_Para5
Αριθμός μηνυμάτων : 41 Ηλικία : 36 Registration date : 02/04/2008
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Τετ 2 Απρ - 17:51 | |
| Ναι! Ανυπομονώ κι εγώ για το επεισόδιο με τον Καπουτζίδη! Δεν μπορώ να πω ότι η σειρά είναι και ό,τι πιο πρωτότυπο... Έχει κουράσει. Αλλά έχει κάποιες καλές ατάκες. Η πένα του Ρήγα το σώζει! | |
|
| |
Dee_dee
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ηλικία : 32 Τόπος : Σέρρες; :P Registration date : 31/03/2008
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Τετ 2 Απρ - 22:26 | |
| Πάλια το έβλεπα συνέχεια, χωρίς να χάνω επεισόδια! Φέτος δεν έχω χρόνο εκείνη την ώρα, έτσι δεν προλαβαίνω να το δω! Μου αρέσουν πολύ μερικές ατάκες τους. Ο Ρήγας είναι φοβερός και ως ηθοποιός και ως σεναριογράφος! Πάω στίχοιμα ότι θα είναι τέλειο με τον Καπουτζίδη! | |
|
| |
forisael
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Παρ 4 Απρ - 13:18 | |
| Ρε μου ελειψε ο Γιωργος,καιρο ειχα να τον δω στηντηλεοραση | |
|
| |
Ekiff
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Παρ 4 Απρ - 21:05 | |
| απ το τρειλερ φαινεται να εχει πλάκα... | |
|
| |
greg93
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Ηλικία : 31 Registration date : 04/04/2008
| Θέμα: Απ: To κόκκινο δωμάτιο Παρ 4 Απρ - 23:04 | |
| Το είδα το επεισόδιο! Δεν λέω, πολύ καλό ήταν! Καλύτερα μην αρχίσουμε με τις συγκρίσεις όμως.. | |
|
| |
| To κόκκινο δωμάτιο | |
|