| Καλυτερος ελληνας σεναριογραφος κωμικης σειρας | |
|
+6mary Fallen angel y=αx+β How Bo You Bo? beef cake Spellborn* 10 απαντήσεις |
Καλυτερος σεναριογραφος κωμικης σειρας | Χαρης Ρωμας (Κων/νου & Ελενης, Lifting, Καφε της Χαρας) | | 13% | [ 2 ] | Γιωργος Καπουτζιδης (Σαββατογεννημενες, Στο Παρα Πεντε) | | 75% | [ 12 ] | Αλεξανδρος Ρηγας (Dolce Vita, Δυο Ξενοι, Σταβλοι Της Ε.Ζαϊμη, Κοκκινο Δωματιο) | | 12% | [ 2 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 16 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Καλυτερος ελληνας σεναριογραφος κωμικης σειρας Παρ 13 Ιουν - 11:01 | |
| | |
|
| |
beef cake
Αριθμός μηνυμάτων : 1086 Ηλικία : 33 Τόπος : Λιγο πιο πέρα από το γαλαξία μας Registration date : 01/05/2008
| Θέμα: Απ: Καλυτερος ελληνας σεναριογραφος κωμικης σειρας Παρ 13 Ιουν - 15:17 | |
| Ψήφισα Γιώργο Καπουτζίδη.... Εάν είχες βάλει και τον Πανο Αμαραντίδη θα ψήφιζα αυτόν.... | |
|
| |
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Καλυτερος ελληνας σεναριογραφος κωμικης σειρας Παρ 13 Ιουν - 20:13 | |
| To perimena oti θα ψηφιζες τον Καπουτζιδη...... ^Και ο Αμαραντιδης δεν ειναι "κωμικος" σεναριογραφος.....Απ'οτι ξερω οικογενειακες σειρες γραφει... | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Καλυτερος ελληνας σεναριογραφος κωμικης σειρας Παρ 13 Ιουν - 20:31 | |
| Απο τους προαναφερθεντες, νομιζω οτι ο Καπουτζιδης ειναι μακραν ο πιο εμπνευσμενος. Αν και οι σειρες του δεν ηταν αμιγως κωμικες. Ειχαν κι αλλα στοιχεια. Πολυ καλη γνωση/χρηση Ελληνικων (εχουμε ακουσει και δει ΤΑ τερατα), επιτυχημενες, κορυφαιες ατακες, υψηλο επιπεδο γενικα. (ε, δεν χρειζεται να αναφερω τι ψηφισα! ) | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Καλυτερος ελληνας σεναριογραφος κωμικης σειρας Παρ 13 Ιουν - 22:23 | |
| Κι εγώ Καπουτζίδη ψήφισα. (γνωστό στο ασανσέρ σαν G) Στις καλύτερες του Ρώμα δεν ήταν το "λίγτινγκ" και το "Καφέ της Χαράς". Ήταν το "Κωνσταντίνου και Ελένης" και το "οι μεν και οι δεν". Απ όσο έχω ακούσει είχε και ένα πιο παλιό αλλά δεν το έχω δει ποτέ. | |
|
| |
Fallen angel
Αριθμός μηνυμάτων : 489 Ηλικία : 32 Τόπος : Lost in space Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Καλυτερος ελληνας σεναριογραφος κωμικης σειρας Παρ 13 Ιουν - 23:51 | |
| Καπουτζίδης ... | |
|
| |
beef cake
Αριθμός μηνυμάτων : 1086 Ηλικία : 33 Τόπος : Λιγο πιο πέρα από το γαλαξία μας Registration date : 01/05/2008
| Θέμα: Απ: Καλυτερος ελληνας σεναριογραφος κωμικης σειρας Σαβ 14 Ιουν - 11:44 | |
| - Spellborn* έγραψε:
^Και ο Αμαραντιδης δεν ειναι "κωμικος" σεναριογραφος.....Απ'οτι ξερω οικογενειακες σειρες γραφει... Oκογενειακές κωμικές σειρές{Ακρως Οικογενειακόν,Λατρεμένοι μου γείτονες} | |
|
| |
mary
Αριθμός μηνυμάτων : 167 Ηλικία : 32 Τόπος : Εδώώώώώ Registration date : 30/04/2008
| Θέμα: Απ: Καλυτερος ελληνας σεναριογραφος κωμικης σειρας Σαβ 14 Ιουν - 12:29 | |
| | |
|
| |
Γιωργής
Αριθμός μηνυμάτων : 121 Ηλικία : 38 Registration date : 09/04/2008
| Θέμα: Απ: Καλυτερος ελληνας σεναριογραφος κωμικης σειρας Σαβ 14 Ιουν - 23:37 | |
| Καπουτζίδης λόγω παρά 5 και όχι Σαββατογεννημένων. - y=αx+β έγραψε:
- Κι εγώ Καπουτζίδη ψήφισα. (γνωστό στο ασανσέρ σαν G)
Μούφα Καπουτζίδης ήταν ο G. | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Καλυτερος ελληνας σεναριογραφος κωμικης σειρας Κυρ 15 Ιουν - 11:00 | |
| Έβλεπα, βλέπω και θα βλέπω όλους τις δουλειές των σεναριογράφων που υπάρχουν στην ψηφοφορία. Επιλέγω Ρώμα- Χατζησοφιά γιατί οι τελευταίες τους δουλειές είναι εξερετικές και προσεγμένες (δεν βλέπεις μικρόφωνα να κινούνται απο πάνω, τα σκουλαρίκια να υπάρχουν στην μια σκηνή και στην αλλη να μην υπάρχουν κτλ), και απο άποψη παραγωγής. | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Καλυτερος ελληνας σεναριογραφος κωμικης σειρας Κυρ 15 Ιουν - 16:06 | |
| αυτά που λες είναι θέματα της σκηνοθεσίας. Σου άρεσε και το Καφέ της Χαράς; Αυτό την τρίτη χρονιά ειδικά δε βλεπόταν με τίποτα. | |
|
| |
Spellborn*
| Θέμα: Απ: Καλυτερος ελληνας σεναριογραφος κωμικης σειρας Δευ 16 Ιουν - 12:57 | |
| ^Δεν βλεποταν επειδη ολος ο κοσμος εβλεπε το Παρα Πεντε....Και ο σεναριογραφος ανθρωπος ειναι, αν δει οτι η δουλεια του δεν εχει περαση....ε δεν εχει το κουραγιο να δωσει τον καλυτερο του εαυτο....Παντως σαν υποθεση το καφε της Χαρας ηταν πολυ εξυπνο....Και ειχε πολυ καλες ατακες..... - beef cake έγραψε:
- Oκογενειακές κωμικές σειρές{Ακρως Οικογενειακόν,Λατρεμένοι μου γείτονες}
Δεν ειναι κωμικες σειρες αυτες οι δυο που λες.....Οικογενειακες σειρες ειναι...Ολα τα προγραμματα της TV ετσι την χαρακτηριζουν...Δεν σημαινει οτι οποια σειρα εχει λιγο χιουμορ και μερικες καλες ατακες ειναι και κωμικη σειρα..... Συγκρινε αυτες τις δυο που μου ειπες με το Κων/νου και Ελενης, με τους Σταβλους Της Εριεττας Ζαϊμη και με το Παρα Πεντε....Νομιζω οτι ειναι προφανης η διαφορα....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Spellborn* στις Τρι 17 Ιουν - 11:09, 1 φορά | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Καλυτερος ελληνας σεναριογραφος κωμικης σειρας Τρι 17 Ιουν - 7:53 | |
| | |
|
| |
loraX
Αριθμός μηνυμάτων : 1318 Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Καλυτερος ελληνας σεναριογραφος κωμικης σειρας Τρι 17 Ιουν - 19:10 | |
| | |
|
| |
Gonzo
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Ηλικία : 105 Τόπος : Ακόμα κλεισμένος στο ντουλάπι !!! Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Καλυτερος ελληνας σεναριογραφος κωμικης σειρας Πεμ 3 Ιουλ - 15:21 | |
| | |
|
| |
y=αx+β
| Θέμα: Απ: Καλυτερος ελληνας σεναριογραφος κωμικης σειρας Δευ 7 Ιουλ - 22:53 | |
| | |
|
| |
Gonzo
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Ηλικία : 105 Τόπος : Ακόμα κλεισμένος στο ντουλάπι !!! Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Καλυτερος ελληνας σεναριογραφος κωμικης σειρας Δευ 7 Ιουλ - 23:01 | |
| | |
|
| |
| Καλυτερος ελληνας σεναριογραφος κωμικης σειρας | |
|