δεν θα πετάξω σκουπίδι κάτω σήμερα... :Ρ
πλάκα κάνω.. δεν είμαι από τους ανθρώπους που κάνον ανακύκλωση, τρέχουν για αναδασώσεις (αν και το συγκεκριμένο το γουστάρω αφάνταστα) κλπ, αλλά δν είμαι κι από αυτούς που πετάνε τα σκουπίδια κάτω κλπ.
πάντως όντως χειροτερεύει η κατάσταση όλο και πιο πολύ. οι δήμοι θα έπρεπε να εξοπλίσουν με κάδους ανακύκλωσης τις γειτονιές, να εφαρμοστούν αρκετά μέτρα στα εργοστάσια, να χρησιμοποιούμε μέσα μαζικής μεταφοράς και γενικά να προσέχουμε αρκετά. εμάς οι έλληνες δεν είμαστε όσο εξοικοιωμένοι με τους εναλλακτικόυς τρόπους ενέργειας, όπως επίσης δεν θέλουμε και να μάθουμε.
ένα παράδειγμα από το χημικό μου στο φροντηστήριο.
ήρθε ένα πλοίο με εμπορεύματα στη θεσσαλονίκη πριν από λίγα χρόνια. πλησιάζοντας στο Θερμαϊκό, ενημέρωσε το λημεναρχείο να ειδοποιήσουν ένα συνεργείο για να μαζέψουν τα λήματα από ις τουαλέτες κλπ. Το λιμεναρχείο τους είπε αδειάστε τα στη θάλασσα και ο πλοίαρχος αντέδρασε. αναγκαστήκαν λοιπόν να φωναξουν έναν "αχόρταγο" (λολ). ήρθε λοιπόν το συνεργείο και αφού καθάρισε το πλοίο, πήγε λίγο παρακάτω στο θερμαικό και τα άδειασαν εκεί! έλεος?