| Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; | |
|
+26modechristo Spellborn* anastasiagr Nemesis strcapitano Fallen angel Typos_tou_Para5 Veakis Like Buttah Christie agent_spade xia EveP How Bo You Bo? forisael Rita tonia_g Dee_dee loraX y=αx+β A.R ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ tirovlaxos Danai_13 twinas Ekiff 30 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Κυρ 30 Μαρ - 10:22 | |
| Γνωριζόμαστε εδώ και καιρό, αλλά καιρός είναι να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα. Σπουδάζετε; Κι αν ναι που και πάνω σε τι αντικείμενο; Όσοι είστε ακόμα μαθητές, τι θα θέλατε να σπουδάσετε; Let's start... Περυσι πήρα πτυχίο στην διατροφή- διαιτολογία απο το πανεπιστήμιο του Greenwch και φέτος κάνω μεταπτυχιακό στο πρόγραμμα δημόσια υγεία της διατροφής σε ανεπτυγμένες και αναπτυσσόμενες χώρες του πανεπιστημίου του Westminster. Edit How bo you bo? : Τopic renamed για να απαντανε ολοι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ekiff στις Κυρ 30 Μαρ - 11:25, 1 φορά | |
|
| |
twinas
Αριθμός μηνυμάτων : 28 Ηλικία : 37 Τόπος : nicosia Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Κυρ 30 Μαρ - 10:54 | |
| hehe! ekiff vrikes tropo na diafimiseis ton eauto su!! edw mesa 8a vreis polli duleia!! lol egw eimai sto 3o etos agglikis glwssas kai filologias sto UCY- panepistimio kipru! elpizw otan teliwsw me to kalo na parw ena masteraki stin ekpaideusi i stin metafrasi t opoio dn 8a t use giati 8elw na vrw mia isixi duleia stin kivernisi meta! | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| |
| |
Danai_13
Αριθμός μηνυμάτων : 166 Ηλικία : 31 Τόπος : Στον νεραιδοκόσμο μου... Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Κυρ 30 Μαρ - 11:24 | |
| Εγω θελω να σπουδασω ψυχολογια! ή υποκριτικη ή φιλολογιία πιανομαι? | |
|
| |
Ekiff
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Κυρ 30 Μαρ - 11:25 | |
| | |
|
| |
tirovlaxos
Αριθμός μηνυμάτων : 202 Ηλικία : 33 Τόπος : Ξεσσαλονίκη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Κυρ 30 Μαρ - 12:29 | |
| - Danai_13 έγραψε:
ή υποκριτικη
Θα ανεβάσουμε καμιά παράσταση μαζί? Γιατί αυτό που θέλω εγώ... πως και δεν θα το πετύχω... - Σπόιλερ:
Ιατρική...:affraid:
| |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 550 Τόπος : Μυτιλήνη Registration date : 28/03/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Κυρ 30 Μαρ - 12:52 | |
| Μετέφερα το topic μιας και έχει να κάνει γνωριμίες Όσον αφορά εμένα, είμαι στο 5ο έτος του Αρχαιολογικού τμήματος της Αθήνας και είμαι λίγο πριν το πτυχίο. | |
|
| |
A.R
Αριθμός μηνυμάτων : 465 Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσ/νικη- Κατερινη Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Κυρ 30 Μαρ - 13:30 | |
| Εγω ειμαι στο 1 (πρωτο) ετος του τμηματος φυσικης του αριστοτελειο πανεπιστημιου Θεσσαλονικης ή πιο απλα ΑΠΘ! και μιας και ειμαι παιδι της σχολης θετικων επιστημων ειμαι αναμεσα σε 2 κατευθυνσεις που αφορουν την ραδιοηλεκρολογια( τομεας στερεας φυσικης καταστασης - για κανενα τυχον συναδελφο! ) απο την μια και τον τομεα της αστροφυσικης- αστρονομιας απο την αλλη! | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Κυρ 30 Μαρ - 19:23 | |
| | |
|
| |
tirovlaxos
Αριθμός μηνυμάτων : 202 Ηλικία : 33 Τόπος : Ξεσσαλονίκη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Κυρ 30 Μαρ - 20:49 | |
| ^εγώ πάλι νόμιζα ότι είσαι σπουδάζεις μαθηματικά! | |
|
| |
loraX
Αριθμός μηνυμάτων : 1318 Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Κυρ 30 Μαρ - 20:55 | |
| Εγώ σπουδάζω Νηπιαγωγών...είμαι στο 1 έτος | |
|
| |
Dee_dee
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ηλικία : 32 Τόπος : Σέρρες; :P Registration date : 31/03/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Δευ 31 Μαρ - 14:06 | |
| Θέλω να ασχοληθώ πάρα πολύ με τον χορό, αλλά ακόμη είναι νωρίς για να καταλήξω! | |
|
| |
tonia_g
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Ηλικία : 39 Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Δευ 31 Μαρ - 18:00 | |
| Αρχαιολογία στη Φιλοσοφική Αθηνών,4ο έτος!! | |
|
| |
Rita
Αριθμός μηνυμάτων : 35 Ηλικία : 39 Τόπος : στα όνειρα.... :) Registration date : 01/04/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Τρι 1 Απρ - 14:49 | |
| | |
|
| |
forisael
Αριθμός μηνυμάτων : 396 Ηλικία : 32 Τόπος : Greece Registration date : 31/03/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Τρι 1 Απρ - 21:34 | |
| Ειμαι μαθητης [ακόμα....] και γενικα μ αρεσουν σχεδον όλες οι σχολές της Θετικής! | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Τετ 2 Απρ - 14:03 | |
| - Rita έγραψε:
- φιλολογία!
Οπα! Συναδελφισσα! Εγω εχω τελειωσει Φιλολογια, το γλωσσολογικο. | |
|
| |
EveP
Αριθμός μηνυμάτων : 1733 Ηλικία : 35 Τόπος : Οι πίστες της F1!! Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Πεμ 3 Απρ - 9:35 | |
| Εγώ είμαι 1 έτος στο Παιδαγωγικό Θεσ/νίκης............ | |
|
| |
xia
Αριθμός μηνυμάτων : 0 Registration date : 02/04/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Πεμ 3 Απρ - 13:48 | |
| δευτερο ετος φιλολογιας(ζωγραφου μεριας) | |
|
| |
agent_spade
Αριθμός μηνυμάτων : 18 Registration date : 02/04/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Πεμ 3 Απρ - 14:57 | |
| Δυστυχως θελω ακομη δυο χρονια για να σπουδάσω.... Σκεφτομαι ιατρική / κτηνιατρική ή βιολογία | |
|
| |
Christie
Αριθμός μηνυμάτων : 50 Registration date : 02/04/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Παρ 4 Απρ - 13:01 | |
| Εγώ είμαι πρώτο έτος αγγλικού στην Αθήνα! - Παράθεση :
- Αρχαιολογία στη Φιλοσοφική Αθηνών,4ο έτος!!
Tonia,βλέπω κι εσύ εδώ!!! | |
|
| |
Like Buttah
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Ηλικία : 33 Τόπος : Μέσα σε μια τεράστια τούρτα...surprise! Registration date : 02/04/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Παρ 4 Απρ - 13:23 | |
| Δεν είμαι και πολύ σίγουρη ακόμα,αλλά το πι8ανότερο είναι να σπουδάσω Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Marketing. | |
|
| |
Veakis
Αριθμός μηνυμάτων : 90 Registration date : 05/04/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Σαβ 5 Απρ - 21:26 | |
| Σπουδάζω τη ζωή! (Πάντα ήθελα να το πω κι εγώ αυτό!) Εκτός από τη ζωή σπουδάζω και Κοινωνιολογία(όταν το θυμάμαι... ) Αν θα πάρω πτυχίο...; Τι καιρό σας κάνει εκεί πέρα; | |
|
| |
Typos_tou_Para5
Αριθμός μηνυμάτων : 41 Ηλικία : 36 Registration date : 02/04/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Κυρ 6 Απρ - 16:49 | |
| Μου το είπε ο αστρολόγος, να γίνω γεωλόγος. Γεωλογικό ΑΠΘ είμαι... Αφού η ζωή και πανελλαδικές εκεί με έριξαν... Προβλέπω να γίνομαι μετεωρολόγος με βλέψεις για τη θέση του Σάκη Αρναούτογλου (ο οποίος δεν είναι μετεωρολόγος, αλλά κομπογιαννίτης) | |
|
| |
Fallen angel
Αριθμός μηνυμάτων : 489 Ηλικία : 32 Τόπος : Lost in space Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Κυρ 6 Απρ - 18:17 | |
| Really? Και τον είχα για σοβαρό ... Εμένα η σχολή που με ενδιαφέρει προς το παρόν περισσότερο είναι Εφαρμοσμένων μαθηματικών και φυσικών επιστημών ... στο Μετσόβειο ... Βλέπουμε βέβαια, μέσα σε 2 χρόνια αλλάζουν τα πράγματα ... | |
|
| |
strcapitano
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Ηλικία : 52 Τόπος : Ελλάδα - Μακεδονία - Θεσσαλονίκη Registration date : 05/04/2008
| Θέμα: Απ: Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; Δευ 7 Απρ - 17:44 | |
| Έχω τελειώσει Γεωπονία(καμία σχέση φυσικά με αυτό που κάνω τόσα χρόνια) Υ.Γ Έχω μια υποψία ότι είμαι το πουρό του site ( ) | |
|
| |
| Σπουδάζετε / Τι σπουδάσατε / Τι θέλετε να σπουδάσετε; | |
|