| Απίστευτη λογοκρισία και απόλυση ρεπορτερ από την ΕΡΤ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απίστευτη λογοκρισία και απόλυση ρεπορτερ από την ΕΡΤ Κυρ 18 Μάης - 20:54 | |
| Ενας απο τους κορυφαιους ρεπορτερ της ελληνικης τηλεορασης, παραγωγος εξαιρετικων ντοκιμαντερ και ερευνητης τους (οχι σαν τους κουστουματους που λενε ειδησεις και φτιαχνουν βιλες στην Ν. Ερυθραια...- καρφιιιιι ) , ο Στελιος Κουλογλου, απολυθηκε πριν λιγες μερες απο την δημοσια τηλεοραση με το αιτιολογικο οτι οι οικονομικες του απαιτησεις ηταν υπερβολικα μεγαλες. Η αληθεια ειναι οτι "πηρε ποδι" μετα απο παρεμβαση του Υπουργου Προπαγανδ...Ε, συγνωμη, Τυπου εννουσα, επειδη τα ρεπορταζ του και τα ντοκιμαντερ του ενοχλουσαν τους Αμερικανους! Ενα απιστευτο περιστατικο λογοκρισιας που θυμιζει μακρινες, σκοτεινες εποχες απο ενα μεσο που πληρωνει ο λαος και υποτιθεται οτι δεν ειναι τσιφλικι κανενος. Προφανως, των κυριων της ΕΡΤ τους καθοταν πολυ βαρυ στο στομαχι να εχει στο προγραμμα της μια εκπομπη που δικαιολογουσε την κατεξοχην λειτουργια μιας δημοσιας τηλεορασης (εκπαιδευτικος, πολιτιστικος, ειδησεογραφικος φορεας..- εδω γελαμε) . Αλλωστε οι κυριοι καρεκλατοι της αυτο που γνωριζουν καλυτερα απο καθε αλλο ειναι να σπαταλανε το παγιο της ΔΕΗ στα βρακια της Παπαριζου και στα promo tour συνομηλικων του Παρθενωνα τραγουδιστριων (νταβανοπροκα ). Συγχαρητηρια λοιπον! :shut: :shut: :shut: | |
|
| |
loraX
Αριθμός μηνυμάτων : 1318 Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Απίστευτη λογοκρισία και απόλυση ρεπορτερ από την ΕΡΤ Δευ 19 Μάης - 12:58 | |
| | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Απίστευτη λογοκρισία και απόλυση ρεπορτερ από την ΕΡΤ Δευ 19 Μάης - 21:02 | |
| διάβασα κι εγώ καπου την απόλυση του την προηγούμενη εβδομάδα. κάποια πράγματα δεν πρόκειται ν αλλάξουν ποτέ τελικά.... κριμα... δεν εχω τιποτα λλο να πω | |
|
| |
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Απίστευτη λογοκρισία και απόλυση ρεπορτερ από την ΕΡΤ Πεμ 22 Μάης - 11:07 | |
| | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Απίστευτη λογοκρισία και απόλυση ρεπορτερ από την ΕΡΤ Κυρ 1 Ιουν - 15:17 | |
| Νομίζω ότι ξέρω γιατί το κάνουν αυτό. Η σημερινή κυβέρνηση φαίνεται να έχει σαν πολιτική της την ιδιωτικοποίηση των κρατικών εταιριών και υπηρεσιών. Ήδη πούλησε τον ΟΤΕ και έχει δηλώσει ενδιαφέρον να κάνει το ίδιο και με τη ΔΕΗ. Γιατί όχι και με την ΕΡΤ. Εφαρμόζοντας καθεστώς λογοκρισίας στην ΕΡΤ, θα δώσει σε κάποιους την αφορμή να πουν αυτό ακριβώς: Ότι η ΕΡΤ επειδή είναι κρατική, γίνεται υποχείριο της εκάστοτε κυβέρνησης και άρα θα πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί. Αυτό θα μας πουν σε λίγο καιρό και να μου το θυμηθείτε. Δεν πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι τους! Γιατί ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας ότι στα ιδιωτικά κανάλια η λογοκρισία είναι μεγαλύτερη αφού ανήκει στον ιδιοκτήτη του ο οποίος προβάλει ό,τι θέλει αυτός. Επίσης, κανένα ιδιωτικό κανάλι δεν έχει και ούτε και θέλει να έχει εκπομπές σαν του Κούλογλου. Αντίθετα, τους ενδιαφέρει κυρίως η υψηλή τηλεθέαση. Άρα η ιδιωτικοποίηση δεν θα είναι σε καμία περίπτωση λύση. Πρέπει να διεκδικήσουμε να κρατήσουμε την ΕΡΤ όπως την ξέραμε τόσα χρόνια: δημόσια, μη κερδοσκοπική, με σοβαρές εκπομπές που δεν προσβλέπουν στην τηλεθέαση αλλά στην ελεύθερη έκφραση.
Επίσης νομίζω ότι δεν ενοχλούσε τόσο τους Αμερικάνους όσο τον Πούτιν. | |
|
| |
tirovlaxos
Αριθμός μηνυμάτων : 202 Ηλικία : 33 Τόπος : Ξεσσαλονίκη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Απίστευτη λογοκρισία και απόλυση ρεπορτερ από την ΕΡΤ Δευ 2 Ιουν - 21:02 | |
| καιρός να γυρίσουμε στον τύπο! εγώ παιδιά πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερο μέσο ενημέρωσης...
δεν λέω πως και εκεί δεν υπάρχει προπαγάνδα και λογοκρισία, σίγουρα όμως έχεις το χρόνο να επεξεργαστείς αυτά που διάβασες, καθώς δεν βομβαρδίζεσαι με εικόνες... χώρια που έχεις και όσο χρόνο θες! | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Απίστευτη λογοκρισία και απόλυση ρεπορτερ από την ΕΡΤ Δευ 2 Ιουν - 21:30 | |
| έχουν όμως κι αυτοί που τα γράφουν χρόνο να τα επεξεργαστούν για να γίνουν πιο παραπλανητικά. | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 550 Τόπος : Μυτιλήνη Registration date : 28/03/2008
| |
| |
y=αx+β
| Θέμα: Απ: Απίστευτη λογοκρισία και απόλυση ρεπορτερ από την ΕΡΤ Παρ 6 Ιουν - 15:34 | |
| ωραία είναι. ξέρει κανείς σας γιατί η ΕΤ2 έγινε ΝΕΤ; | |
|
| |
| Απίστευτη λογοκρισία και απόλυση ρεπορτερ από την ΕΡΤ | |
|