kouventoula.bigforumpro.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
kouventoula.bigforumpro.com

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

Δολοφονία 21χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
EveP

Αριθμός μηνυμάτων : 1733
Τόπος : Οι πίστες της F1!!
Registration date : 29/03/2008

Δολοφονία 21χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Δολοφονία 21χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο   Δολοφονία 21χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο Icon_minitimeΣαβ 17 Μάης - 14:14

Νεκρός από μαχαιριά στο στήθος έπεσε τα ξημερώματα στο Ρέθυμνο ένας 21χρονος φοιτητής από τα Χανιά. Το φοιτητή μαχαίρωσαν έξω από σουβλατζίδικο στην οδό Ψαρρών, στην περιοχή του λιμανιού. Μεταφερθηκε αμέσως στο νομαρχειακό νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία είχε προηγηθεί καβγάς για ασήμαντη αφορμή. Από τα ξημερώματα γίνονται πολλές προσαγωγές στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες παρόντα στο περιστατικό ήταν πολλά άτομα ενω γνωστό φέρεται ότι είναι στις Αρχές και το όνομα του δράστη, ωστόσο δεν ε΄χει γίνει καμία ανακοίνωση. Το όνομα του θύματος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό από την αστυνομία.

πηγη:Pathfinder

Και το πιο ανατριχιαστικό;;Άκουσα στις ειδήσεις ότι η αφορμή ήταν ένα σουβλάκι!Ε,αν είναι δυνατόν.

Παιδιά,γενικότερα,εμένα η άποψή μου για τους Κρητικούς δεν είναι και η καλύτερη !(δεν ξέρω αν ισχύει και για σας αυτό..)
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Spellborn*

Spellborn*

Αριθμός μηνυμάτων : 1877
Τόπος : Patras/Greece
Registration date : 11/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δολοφονία 21χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο   Δολοφονία 21χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο Icon_minitimeΣαβ 17 Μάης - 23:02

Ναι εχω ακουσει κι εγω για κατι τετοιους τυπους που οπλοφορουν και με το παραμικρο βγαζουν μαχαιρι....για συμμοριες κλπ....
Χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι ισχυει για ολους τους κρητικους......

Παντως πενταημερη του χρονου μας ειπαν οτι δεν μπορουμε να παμε Κρητη...εξαιτειας κατι τετοιων συμμοριων, και επειδη μια φορα ειχε δημιουργηθει προβλημα και κινδυνευσαν μαθητες κιολας!
EveP

Αριθμός μηνυμάτων : 1733
Τόπος : Οι πίστες της F1!!
Registration date : 29/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δολοφονία 21χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο   Δολοφονία 21χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο Icon_minitimeΚυρ 18 Μάης - 8:53

Spellborn* έγραψε:
Χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι ισχυει για ολους τους κρητικους......

Αυτό εννοείται!!Απλά με όλα αυτά που έχω ακούσει,κρατάω την απόστασή μου... Wink
Ekiff

Ekiff

Αριθμός μηνυμάτων : 614
Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία
Registration date : 30/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δολοφονία 21χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο   Δολοφονία 21χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο Icon_minitimeΔευ 19 Μάης - 20:49

^Και ιδιαιτερα προς την μεριά Χανίων- Ρεθύμνης να κρατάς αυτή την στάση. Εκεί γίνονται πιο πολλές αναταραχές που είναι κοντά Ζωνιάνά, Ανώγεια, κτλ. Δεν είμαστε όλοι οι Κρητικοί έτσι (οπως δεν είναι και όλοι το ίδιο μ αλλους κατοίκους στις διφορες περιοχες της Ελλάδας) και γενικά ισχύει κι εδώ ότι ο κάθε ανθρωπος διαφέρει.............
Spellborn*

Spellborn*

Αριθμός μηνυμάτων : 1877
Τόπος : Patras/Greece
Registration date : 11/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δολοφονία 21χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο   Δολοφονία 21χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο Icon_minitimeΠεμ 22 Μάης - 11:08

Anyway....ηταν πολυ αδικο παντως....
Για ενα σουβλακι! Ελεος δηλαδη! Ειδα και το σχετικο ρεπορταζ στην τηλεοραση...
tirovlaxos

tirovlaxos

Αριθμός μηνυμάτων : 202
Τόπος : Ξεσσαλονίκη
Registration date : 30/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δολοφονία 21χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο   Δολοφονία 21χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο Icon_minitimeΔευ 2 Ιουν - 21:09

έλεος!

Δολοφονία 21χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
kouventoula.bigforumpro.com :: ΚΑΦΕΝΕΣ :: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-
Μετάβαση σε: