"Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το σήριαλ με τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που βρίσκεται "στα σκαριά". Στο σήριαλ, τα γυρίσματα του οποίου αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει σύμφωνα με πληροφορίες η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία θα πλαισιωθεί από εξαιρετικά γνωστούς ηθοποιούς.
Οι συζητήσεις που έγιναν με την Αριελ Κωνσταντινίδη, που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και τη Λίνα Σακκά, για το ρόλο της Αλίκης, "ναυάγησαν". Οσο για τους ρόλους των Δημήτρη Παπαμιχαήλ και Κώστα Σπυρόπουλου, η παραγωγή του σήριαλ συζητά με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη και Γιώργο Λούλη αντίστοιχα.
Μιλώντας στην εκπομπή "Αθέατος Κόσμος", τόσο ο επί χρόνια σύντροφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Κώστας Σπυρόπουλος, όσο και η τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Νάντια Μουρούζη, εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους για το εγχείρημα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Σπυρόπουλος αναφέρθηκε στο σήριαλ, λέγοντας "είπαμε να πουλάμε, όχι να ξεπουλάμε". Η, δε, Νάντια Μουρούζη, δήλωσε ότι δεν θέλει να δει ούτε μια σκηνή από το συγκεκριμένο σήριαλ, γιατί θεωρεί ότι θα μελαγχολήσει.
Ωστόσο, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη Γιάννης Παπαμιχαήλ, έχει δώσει τη σχετική έγκριση για να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.
Το σχέδιο πάντως είναι πράγματι εξαιρετικά φιλόδοξο. Το ίδιο και οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τα πρόσωπα, που αν μη τι άλλο άφησαν τη δική τους σφραγίδα στο χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στη χώρα μας, κυρίως κατά τη δεκαετία του '60.
Το κανάλι που φέρεται επικρατέστερο μέχρι στιγμής για τη μεταφορά της ζωής της αξέχαστης ηθοποιού στο μικρή οθόνη είναι ο Alpha. Τη σκηνοθεσία θα υπογράφει η Ρέϊνα Εσκενάζυ. "
πηγή:
www.cosmo.grλοιπόν, παίδες, τι άποψη έχετε? εγώ δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο...από που κι ως που θα καταφέρει να φτάσει η Παπουτσάκη την άφταστη Βουγιουκλάκη?Ούτε καν ξανθιά δεν είναι!Για να είμαι ειλικρινής δε θέλω με την καμία να γίνει πραγματικότητα αυτό το εγχείρημα!