| Για ξανθιές | |
|
+6Shavo y=αx+β Dee_dee tirovlaxos Christie A.R 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
A.R
Αριθμός μηνυμάτων : 465 Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσ/νικη- Κατερινη Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Για ξανθιές Δευ 14 Απρ - 16:33 | |
| Γιατι δεν επισκεπτονται το πυργο της πιζας οι ξανθιες??? - Γιατι εχει κλιση! [(κλεισει) ειναι καλυτερο οταν το λες προφορικα!] | |
|
| |
Christie
Αριθμός μηνυμάτων : 50 Registration date : 02/04/2008
| Θέμα: Απ: Για ξανθιές Σαβ 7 Ιουν - 14:06 | |
| Τι ειναι μια ξανθιά στο Πανεπιστήμιο;; Αντικείμενο για έρευνα | |
|
| |
tirovlaxos
Αριθμός μηνυμάτων : 202 Ηλικία : 33 Τόπος : Ξεσσαλονίκη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Για ξανθιές Σαβ 7 Ιουν - 14:23 | |
| Palio alla kalo: EInai mia melaxrini kai mia ksanthia me to idio varos. TIs rixnoume tautoxrona apo ton pempto orofo... Poia tha pesei proti? - H melaxrini gt i ksanthia tha xasei to dromo (Sorry natalaki! ) | |
|
| |
Dee_dee
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ηλικία : 32 Τόπος : Σέρρες; :P Registration date : 31/03/2008
| Θέμα: Απ: Για ξανθιές Σαβ 7 Ιουν - 19:38 | |
| Ρεεεεεεεεεεεεεε ! Τέλεια όμως! | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Για ξανθιές Πεμ 12 Ιουν - 0:13 | |
| Είναι τρεις ξανθιές σε ένα νησί. Απέναντι βλέπουν ξηρά αλλά δεν ξέρουν πώς να περάσουν απέναντι. Ένα βράδυ η μία ζήτησε στην προσευχή της, το άλλο πρωί να είναι κοκκινομάλλα. Όπερ και εγένετο και το πρωί ήταν κοκκινομάλλα. Πέφτει στη θάλασσα, κολυμπάει και φτάνει απέναντι. Η δεύτερη ξανθιά σκέφτηκε "για κοίτα, αυτή έγινε κοκκινομάλλα και σώθηκε" και το ίδιο βράδυ ζήτησε στην προσευχή της να γίνει μελαχρινή. Το άλλο πρωί ξύπνησε μελαχρινή. Παίρνει ένα κούτσουρο, το ρίχνει στη θάλασσα, κολυμπάει και φτάνει απέναντι. Η τρίτη ξανθιά που είδε ότι οι άλλες δύο τα κατάφεραν, το βράδυ στην προσευχή της ζήτησε να γίνει άντρας. Την άλλη μέρα ξυπνάει και είναι άντρας. Τότε περνά την γέφυρα και πηγαίνει απέναντι. | |
|
| |
Shavo
Αριθμός μηνυμάτων : 742 Ηλικία : 31 Τόπος : Land Of Metal Registration date : 31/03/2008
| Θέμα: Απ: Για ξανθιές Παρ 20 Ιουν - 18:23 | |
| | |
|
| |
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Για ξανθιές Παρ 20 Ιουν - 19:29 | |
| | |
|
| |
EveP
Αριθμός μηνυμάτων : 1733 Ηλικία : 35 Τόπος : Οι πίστες της F1!! Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Για ξανθιές Δευ 23 Ιουν - 11:46 | |
| 1)Πάει μια ξανθιά στον πωλητή κινητών: - Το κινητό μου δεν έχει σήμα μέσα στο αυτοκίνητο. - Τι μοντέλο είναι; ρωτάει ο πωλητής. - Peugeot 206...
2)Μία ξανθιά παίρνει τηλέφωνο τον άνδρα της στο γραφείο του κλαίγοντας. - Γιατί κλαις γλυκιά μου? - Να, προσπαθώ να φτιάξω ένα παζλ αλλά δεν τα καταφέρνω. Όλα τα κομμάτια φαίνονται ίδια... - Τι παζλ? - Να... είναι ένας κόκορας πάνω σε ένα κουτί, αλλά δεν μπορώ να το φτιάξω... - Έλα ηρέμησε, όταν γυρίσω θα το φτιάξουμε μαζί εντάξει? Γυρνάει λοιπόν ο τύπος στο σπίτι του και βλέπει την γυναίκα του να σπαράζει στο κλάμα, στο πάτωμα. Την πλησιάζει και της λέει: - Έλα, σήκω και μην κλαις. Είσαι τόσο όμορφη. Άκου τι θα κάνουμε. Θα βάλουμε τα corn flakes πάλι μέσα στο κουτί και δεν θα το πούμε πουθενά!
3)Λέει η μία ξανθιά στην άλλη: - Εσύ δήλωσες εθελόντρια στους Ολυμπιακούς;; - Όχι, καλέ, εγώ είμαι Πάοκ!!!!!!!!!!!!!
4) Ήταν μία ξανθιά και οδηγούσε στην παραλιακή... Ξαφνικά την σταματάει ένας αστυνομικός: - Κυρία μου, γιατί δεν φοράτε την ζώνη σας; Και η ξανθιά απαντάει: - Helloooo!!! Δεν πηγαίνει με τα ρούχα μου!!!!
5) Ήταν μια φορά μια ξανθιά και καθώς προχωρούσε βλέπει ένα μηχάνημα που βγαζε coca-cola, sprite... Βγάζει ένα κέρμα το ρίχνει, πέφτει μια κόκα κόλα. Μετά βγάζει άλλο ένα κέρμα, το ρίχνει και ξανά κόκα-κόλα. Το έκανε συνέχεια μέχρι που είχε μαζευτεί κόσμος από πίσω για να πάρουν ένα αναψυκτικό. Οπότε ακούγεται μια φωνή: - 'Αντε μωρή ηλίθια, τελείωνε πια!! Και η ξανθιά όλο χαρά απαντάει: - Άσε με τώρα που έχω ρέντα!!!!
6)Μια ξανθιά βγαίνει από το ιατρείο και προχωράει προς την έξοδο. Προβληματισμένη, στα μισά του δρόμου, επιστρέφει πίσω και ρωτάει το γιατρό: - Γιατρέ μου, πως είπατε πως λέγεται, παρθένος, υδροχόος;;; - Καρκίνος, κυρία μου!!!!
7)H ξανθιά ρωτάει τον άντρα της: - Γιώργο, που είναι τα παιδιά; - Στα αγγλικά, αγάπη μου. - George, where are the kids? | |
|
| |
beef cake
Αριθμός μηνυμάτων : 1086 Ηλικία : 33 Τόπος : Λιγο πιο πέρα από το γαλαξία μας Registration date : 01/05/2008
| Θέμα: Απ: Για ξανθιές Δευ 23 Ιουν - 12:17 | |
| ^2,3,7 ta spane | |
|
| |
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Για ξανθιές Δευ 23 Ιουν - 22:04 | |
| - EveP έγραψε:
- 2)Μία ξανθιά παίρνει τηλέφωνο τον άνδρα της στο γραφείο του κλαίγοντας.
- Γιατί κλαις γλυκιά μου? - Να, προσπαθώ να φτιάξω ένα παζλ αλλά δεν τα καταφέρνω. Όλα τα κομμάτια φαίνονται ίδια... - Τι παζλ? - Να... είναι ένας κόκορας πάνω σε ένα κουτί, αλλά δεν μπορώ να το φτιάξω... - Έλα ηρέμησε, όταν γυρίσω θα το φτιάξουμε μαζί εντάξει? Γυρνάει λοιπόν ο τύπος στο σπίτι του και βλέπει την γυναίκα του να σπαράζει στο κλάμα, στο πάτωμα. Την πλησιάζει και της λέει: - Έλα, σήκω και μην κλαις. Είσαι τόσο όμορφη. Άκου τι θα κάνουμε. Θα βάλουμε τα corn flakes πάλι μέσα στο κουτί και δεν θα το πούμε πουθενά!
4) Ήταν μία ξανθιά και οδηγούσε στην παραλιακή... Ξαφνικά την σταματάει ένας αστυνομικός: - Κυρία μου, γιατί δεν φοράτε την ζώνη σας; Και η ξανθιά απαντάει: - Helloooo!!! Δεν πηγαίνει με τα ρούχα μου!!!!
5) Ήταν μια φορά μια ξανθιά και καθώς προχωρούσε βλέπει ένα μηχάνημα που βγαζε coca-cola, sprite... Βγάζει ένα κέρμα το ρίχνει, πέφτει μια κόκα κόλα. Μετά βγάζει άλλο ένα κέρμα, το ρίχνει και ξανά κόκα-κόλα. Το έκανε συνέχεια μέχρι που είχε μαζευτεί κόσμος από πίσω για να πάρουν ένα αναψυκτικό. Οπότε ακούγεται μια φωνή: - 'Αντε μωρή ηλίθια, τελείωνε πια!! Και η ξανθιά όλο χαρά απαντάει: - Άσε με τώρα που έχω ρέντα!!!! ^Rule! - EveP έγραψε:
- 7)H ξανθιά ρωτάει τον άντρα της:
- Γιώργο, που είναι τα παιδιά; - Στα αγγλικά, αγάπη μου. - George, where are the kids? Τουλαχιστον ξερει αγγλικα.... | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Για ξανθιές Δευ 7 Ιουλ - 22:44 | |
| δεν το κατάλαβα το τελευταίο | |
|
| |
Spellborn*
| Θέμα: Απ: Για ξανθιές Τρι 8 Ιουλ - 10:54 | |
| Το 7 εννοεις? Ρωταει η ξανθια τον αντρα της που ειναι τα παιδια....Κι αυτος της απανταει "Στα Αγγλικα", οτι δηλαδη εχουν παει στο φροντηστηριο για μαθημα αγγλικων.....Και αυτη, ως γνησια ξανθια, νομιζει οτι της λεει να του κανει την ερωτηση "Στα Αγγλικα"..... | |
|
| |
EveP
Αριθμός μηνυμάτων : 1733 Ηλικία : 35 Τόπος : Οι πίστες της F1!! Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Για ξανθιές Παρ 18 Ιουλ - 11:56 | |
| Eνας τυφλός μπαίνει κατά λάθος σ' ένα μπαρ για γυναίκες. Σκαρφαλώνει σ' ένα σκαμνί κι αφού παραγγείλει λέει, θεωρώντας ότι μιλάει στον μπάρμαν:
- Θέλεις να σου πω το τελευταίο ανέκδοτο για ξανθιές;
Απόλυτη ησυχία πέφτει ξαφνικά στο μπαρ και μια βαριά γυναικεία φωνή του λέει:
- Πριν πεις το αστείο σου, πρέπει να ξέρεις πέντε πράγματα:
1. Η μπαργούμαν είναι ξανθιά.
2. Η σερβιτόρα είναι ξανθιά.
3. Εγώ είμαι 1.80, 100 κιλά, ξανθιά, με μαύρη ζώνη στο καράτε.
4. Η γυναίκα που κάθεται δεξιά σου είναι ξανθιά και επαγγελματίας της άρσης βαρών.
5. Η γυναίκα στ' αριστερά σου είναι ξανθιά και μόλις αποφυλακίστηκε για φόνο.
Λοιπόν; Θέλεις ακόμη να το πεις το ανέκδοτο;
Και ο τυφλός:
- Ε, όχι άμα είναι να το εξηγήσω πέντε φορές... | |
|
| |
pmy1445
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Για ξανθιές Σαβ 30 Αυγ - 10:57 | |
| Kalo!!!! Loipon kathotan mia xanthia se mia atomiki bomba...Ekei p kathotan isixa erxetai mia alli xanthia kai tin rotaei an mporei na katsei kai auti mazi tis...kai i xanthia apantaei:Heloooo, i bomba einai atomiki! | |
|
| |
Spellborn*
| Θέμα: Απ: Για ξανθιές Σαβ 30 Αυγ - 15:03 | |
| To exw ksanakousei me mia mikrh parallagh..... | |
|
| |
| Για ξανθιές | |
|