| Πείτε ό,τι θελετε | |
|
+39beef cake Karameliciouc modechristo anastasiagr Nemesis Veakis kostantin greg93 Gonzo Christie agent_spade Rita forisael Shavo butterfly joanna21 Dee_dee effie rania Broken_Angel loraX Fallen angel Satine Έβενος tirovlaxos X-FILER Ekiff Danai_13 twinas y=αx+β Mrs_M0lk0 Nick purplesky3 ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ EveP savvas999 A.R kardoula How Bo You Bo? 43 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 550 Τόπος : Μυτιλήνη Registration date : 28/03/2008
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Τετ 17 Σεπ - 19:33 | |
| ^ Μπράβοοοοοο !!! Όσον αφορά την κόντρα Εύης και Γιώργου : Βρε κορίτσια, μην εκνευρίζεστε. Στην (ανδρική) φύση μας είναι να σας δουλεύουμε και στη δική σας να μας προκαλείτε :lol!: Να σας πω ένα παράδειγμα : Χθες πήρα ταξί, που οδηγούσε μια νεαρή κοπέλα ( ούτε και ξέρω αν είχε καν δίπλωμα ... ). Η διαδρομή ήταν ... extreme sports : Κοίταζε αλλού και έμπαινε κατά λάθος στο αντίθετο ρεύμα, έμενε πολύ ώρα στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσει, εκνευριζόταν και τρόμαζε εύκολα ... Γενικώς, οδηγούσε πάρα πολύ άτσαλα. Το κορυφαίο ήταν στο τέλος : Λίγα μέτρα πριν τον προορισμό μου, πήρε δύο κυρίες που πήγαιναν τελείως αλλού από εκεί που πήγαινα εγώ !!! Με πήγε εκεί που ήθελα και ξαναπήγε πίσω ... Αυτό, τουλάχιστον, άντρας δεν θα το έκανε ... Anw, καλή επιτυχία και μη μασάς !!! | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2337 Τόπος : Athens / Greece Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Τετ 17 Σεπ - 19:36 | |
| Τα παντα ειναι θεμα εμεπειριας στην οδηγηση. Κι αυτο δεν ειναι θεμα φυλου. Εγω εχω δει σκοτωστρες και απ'τα 2 φυλα... Ποιος ειναι ο καθηγητης Βικυ; Κανε εστω μια περιγραφη... Εγω ειχα Ιστορια του Μεταπολεμικου κοσμου..Οι περαιτερω συστασεις νομιζω ειναι περιττες, ε;; | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Τετ 17 Σεπ - 19:38 | |
| ^ Έλα !!! Τον άντεξες ;; :lol!: Ρε σεις, ξέρετε ότι κατάγεται από το χωριό που κατάγεται και ο Πασχάλης ;;; Ο γνωστός Πασχάλης ... | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Τετ 17 Σεπ - 19:41 | |
| Με τιποτα...1 φορα παρακολουθησα..Και με το διαβασμα της ζωης μου και αριστα ολα τα θεματα μου εβαλε 5!!! Αληθεια;;; (Απο που καταγεαι ο Πασχαλης; ) Παντως, παρεμπιπτοντως, στο βιβλιο της ιστοριας Γ΄Λυκειου που εχει γραψει ο εν λογω, εχει ενα χαρτη που γραφει φαρδια-πλατια "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''... Και δεν αφορα την ελληνικη... | |
|
| |
vicky!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ηλικία : 37 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Τετ 17 Σεπ - 19:43 | |
| Α έτσι εξηγούνται πολλά :lol!: Πάντως εκει που περιμένεις ότι τον έχεις περάσει αφού θεωρητικά δεν είναι και δύσκολο σου έρχεται το 3 και έρχεσαι στα ίσια σου | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Τετ 17 Σεπ - 19:46 | |
| ^^ Ααα, εσύ λες τον Σβ. ... Εγώ νόμιζα ότι εννοούσες τον Χατζ. ... Άσε, εμένα αυτός μου είχε βάλει θέμα εκτός ύλης !!! (Ο Πασχάλης κατάγεται απ' το Δοξάτο Δράμας.) ^ Ακριβώς Βίκυ !!! Πάντως σ' εμένα 6 έβαλε | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Τετ 17 Σεπ - 19:48 | |
| | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Τετ 17 Σεπ - 19:53 | |
| Έγραψε κι αυτός στο βιβλίο ;;; Νόμιζα ότι το έγραψε μόνος του ο Σβ. ... | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Τετ 17 Σεπ - 19:56 | |
| Ναι, εγραψε κι αυτος...Τρομαρα του... | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Τετ 17 Σεπ - 19:57 | |
| Πάω για Champions League !!! See ya | |
|
| |
EveP
Αριθμός μηνυμάτων : 1733 Ηλικία : 35 Τόπος : Οι πίστες της F1!! Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Τετ 17 Σεπ - 19:57 | |
| - ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ έγραψε:
- ^ Μπράβοοοοοο !!!
Όσον αφορά την κόντρα Εύης και Γιώργου : Βρε κορίτσια, μην εκνευρίζεστε. Στην (ανδρική) φύση μας είναι να σας δουλεύουμε και στη δική σας να μας προκαλείτε :lol!: Να σας πω ένα παράδειγμα : Χθες πήρα ταξί, που οδηγούσε μια νεαρή κοπέλα ( ούτε και ξέρω αν είχε καν δίπλωμα ... ). Η διαδρομή ήταν ... extreme sports : Κοίταζε αλλού και έμπαινε κατά λάθος στο αντίθετο ρεύμα, έμενε πολύ ώρα στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσει, εκνευριζόταν και τρόμαζε εύκολα ... Γενικώς, οδηγούσε πάρα πολύ άτσαλα. Το κορυφαίο ήταν στο τέλος : Λίγα μέτρα πριν τον προορισμό μου, πήρε δύο κυρίες που πήγαιναν τελείως αλλού από εκεί που πήγαινα εγώ !!! Με πήγε εκεί που ήθελα και ξαναπήγε πίσω ... Αυτό, τουλάχιστον, άντρας δεν θα το έκανε ... Anw, καλή επιτυχία και μη μασάς !!! Καλά,μη νομίζεις ότι βάζω και τη γάτα μου να κλάψει,αλλά όπως λέει και η Κορίνα,δεν έχει να κάνει με το φύλο..Εγώ προχθές παραλίγο να τρακάρω (και αρκετά σοβαρά,διότι η μούρη του αυτοκινήτου μου σταμάτησε ακριβώς λίγα εκατοστά πριν την πόρτα του άλλου ) διότι ο κύριος είχε κοτζάμπ STOP και πέρασε λες και είχε προτεραιότητα!Σε κεντρικότατο δρόμο,που δεν μπορεί να μην τον είχε ξαναπεράσει...Τον έσωσε το γεγονός ότι πάω σαν κότα ( ) και ότι φρενάρισα εγκαίρως... | |
|
| |
kardoula
Αριθμός μηνυμάτων : 855 Τόπος : Στον κόσμο μου, τον ξέρεις; Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Τετ 17 Σεπ - 20:13 | |
| Παιδια να σας ρωτησω καρι ασχετο. Ο Γιωργης δν ξαναμπηκε! Εσεις τον εχετ δει; | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Τετ 17 Σεπ - 20:31 | |
| Οντως....Και στο μσν δε πρεπει να μπαινει πια... (ενω μπαινω εγω θα μου πειτε... ) | |
|
| |
Veakis
Αριθμός μηνυμάτων : 90 Registration date : 05/04/2008
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Τετ 17 Σεπ - 22:23 | |
| - How Bo You Bo? έγραψε:
- Οντως....Και στο μσν δε πρεπει να μπαινει πια...
(ενω μπαινω εγω θα μου πειτε... ) Mπες κι εσύ στο MSN αλλιώς πάμε για κανά καφέν! :lol!: Τώρα που φθινοπώριασε απαιτείται να επανακατασκευάσεις το MSN! | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Πεμ 18 Σεπ - 13:30 | |
| Lol! Ναι, θα το κανω! ^ Καλώς μας ξαναηρθες, love, στο φορουμ! | |
|
| |
loraX
Αριθμός μηνυμάτων : 1318 Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Πεμ 18 Σεπ - 17:40 | |
| Σπέρα παίδες!Τι γίνεται??Χρήστο welcome back!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την loraX στις Πεμ 18 Σεπ - 17:45, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : μπέρδεψα τα ονόματα!) | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Πεμ 18 Σεπ - 17:42 | |
| Πού είσαι βρε ψυχή ; :lol!: | |
|
| |
loraX
Αριθμός μηνυμάτων : 1318 Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Πεμ 18 Σεπ - 17:46 | |
| εδώ!!
μιας και δε σ έχω πετύχει καθόλου απ τη Δευτέρα, τι έγινε με το μάθημα?? | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Πεμ 18 Σεπ - 17:46 | |
| Το έδωσα και περιμένω τα αποτελέσματα ... | |
|
| |
loraX
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Πεμ 18 Σεπ - 17:56 | |
| α, δεν ξέρεις αν το περνάς ή όχι?άντε πάντως, μακάρι να χεις πάρει και μεγάλο βαθμό! | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Πεμ 18 Σεπ - 18:13 | |
| Τι κανεις Λυδια; Καιρο εχουμε να τα πουμε! Αστα...Στη Φιλοσοφικη, ακομη και αριστα να ξερεις οτι εχεις γραψει, μπορει να σου ερθει το 3 και να παθεις ντουβρουτζα.... Ειναι ο,τι φεγγαρι εχει ο καθηγητης εκεινη την ωρα που θα διορθωσει... | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Παρ 19 Σεπ - 19:34 | |
| Να 'σαι καλά Λυδία ! Όσο γι' αυτό που λέει η Κορίνα, δυστυχώς σωστή ... | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Σαβ 20 Σεπ - 17:23 | |
| | |
|
| |
How Bo You Bo? Admin
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Σαβ 20 Σεπ - 17:35 | |
| Χμ....Το δευτερο! | |
|
| |
A.R
Αριθμός μηνυμάτων : 465 Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσ/νικη- Κατερινη Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Πείτε ό,τι θελετε Σαβ 20 Σεπ - 18:18 | |
| | |
|
| |
| Πείτε ό,τι θελετε | |
|