| Αγαπημενο pc game ??? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Αγαπημενο pc game ??? Κυρ 27 Απρ - 17:01 | |
| Το δικο μου ειναι το AGE OF EMPIRES III μαζι με ολα τα expansions. Δευτερο αγαπημενο ειναι το SID MAYER'S PIRATES και τριτο το NEED FOR SPEED: Underground 1 & 2
EDIT: Ξεχασα να αναφερω και τα Worms !!! | |
|
| |
Mrs_M0lk0
Αριθμός μηνυμάτων : 77 Ηλικία : 31 Τόπος : Σαντορίνη Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγαπημενο pc game ??? Κυρ 27 Απρ - 17:09 | |
| Prwto prwto exw to the sims..tosa xronia porwsis.. Meta to tomb raider: the angel of darkness K trito to Sid Mayer's Pirates (p auti tn katarameni poli tn incas dn katafera na ti vrw pote!!!! xD) | |
|
| |
Nemesis
Αριθμός μηνυμάτων : 305 Ηλικία : 35 Registration date : 11/04/2008
| |
| |
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Αγαπημενο pc game ??? Δευ 28 Απρ - 0:09 | |
| ^^ Egw tis exw brei kai tis tesseris xamenes poleis ! | |
|
| |
Mrs_M0lk0
Αριθμός μηνυμάτων : 77 Ηλικία : 31 Τόπος : Σαντορίνη Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγαπημενο pc game ??? Τρι 29 Απρ - 20:04 | |
| | |
|
| |
Spellborn*
| Θέμα: Απ: Αγαπημενο pc game ??? Τρι 29 Απρ - 20:39 | |
| Εννοειται...Αλλα μερικες φορες πρεπει να γυρισεις τον χαρτη αναποδα.....Το κανει για να σε μπερδεψει....Αν προσεξεις ο χαρτης περιεχει κι ενα κομματι θαλασσας...Ε γυρνα τον χαρτη αναλογα με το που βρισκεται η θαλασσα και οχι οπως στο εχει ηδη γυρισμενο....Νομιζω θα πετυχει...Επισης, αν προσεξεις, κατα μηκος της ακτης υπαρχουν διαφορα βραχακια....π.χ. "Shallow Rock", κλπ σε χρωμα ανοικτο καφε....Και ο χαρτης σου θα περιεχει ενα σιγουρα και θα λεει το ονομα του....Εντοπισε με το πλοιο σου πρωτα αυτο τον βραχο και αποβιβασου εκει...Γυρνα το χαρτη (οπως σου ειπα παραπανω) και με βαση τη θεση σου (δλδ τη θεση του βραχου) πηγαινε αριστερα/δεξια/πανω/κατω....αναλογα τι λεει ο χαρτης...
.....μου φαινεται οτι τα ειπα λιγο μπερδεμενα.....Τεσπα...πες μου αν εχεις προβλημα!.... | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγαπημενο pc game ??? Τετ 30 Απρ - 20:45 | |
| Age of Empires I & II και Worms Armageddon. Από τότε όμως που έφυγα από την Αθήνα για σπουδές δεν παίζω πια παιχνίδια. | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 550 Τόπος : Μυτιλήνη Registration date : 28/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγαπημενο pc game ??? Παρ 2 Μάης - 23:18 | |
| Όλα τα NFS !!!
Σκέφτομαι να κατεβάσω το Grand Theft Auto. Φαντάζομαι ότι το ξέρετε πολλοί. Υπάρχει κάποιος που το έχει παίξει να μου πει γνώμες ; | |
|
| |
Spellborn*
| Θέμα: Απ: Αγαπημενο pc game ??? Πεμ 8 Μάης - 13:28 | |
| ^Εγω το εχω παιξει.....Εννοεις το Grand Theft Auto: San Andreas ετσι? Ειναι πολυ καλο....λιγο βιαιο βεβαια, αλλα κατα τα αλλα πολυ ενδιαφερον παιχνιδι.Ειδικα αν εχεις κωδικους για οπλα, για τανκς, για να πετας, κλπ....γινεται 1000 φορες καλυτερο! Αν θες πες μου να σου δωσω τους κωδικους.... | |
|
| |
Nemesis
| Θέμα: Απ: Αγαπημενο pc game ??? Πεμ 8 Μάης - 16:50 | |
| to San Andreas einai palio re mhpws ennoei to 4? alla dn exei vgei gia pc akoma kalo noemvrio.. | |
|
| |
Spellborn*
| Θέμα: Απ: Αγαπημενο pc game ??? Πεμ 8 Μάης - 18:17 | |
| | |
|
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 550 Τόπος : Μυτιλήνη Registration date : 28/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγαπημενο pc game ??? Πεμ 8 Μάης - 22:16 | |
| - Nemesis έγραψε:
- to San Andreas einai palio re
mhpws ennoei to 4? alla dn exei vgei gia pc akoma kalo noemvrio.. Δεν ξέρω, έχουν βγει κι άλλα ; Εγώ έμαθα για την ύπαρξή του από εφημερίδα, η οποία το έκανε θέμα λόγω της βίας κλπ. κλπ. Αλλά σαν σενάριο μου αρέσει, γι' αυτό και θέλω να το παίξω. Αλλά ακόμα δεν υπάρχει για PC, ε; | |
|
| |
Nemesis
| Θέμα: Απ: Αγαπημενο pc game ??? Παρ 9 Μάης - 1:10 | |
| | |
|
| |
beef cake
Αριθμός μηνυμάτων : 1086 Ηλικία : 33 Τόπος : Λιγο πιο πέρα από το γαλαξία μας Registration date : 01/05/2008
| Θέμα: Απ: Αγαπημενο pc game ??? Τετ 21 Μάης - 17:08 | |
| ...GTA San Andreas...kai fysika Warrior Kings(profanws dn to kserete....an kai o spellborn* exei mia idea) | |
|
| |
Spellborn*
| Θέμα: Απ: Αγαπημενο pc game ??? Τετ 21 Μάης - 17:44 | |
| ^Ναι ναι...... | |
|
| |
| Αγαπημενο pc game ??? | |
|