| Ποσο "πορωμενοι" ειστε με τον υπολογιστη? | |
|
+7y=αx+β loraX ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ A.R Nemesis Mrs_M0lk0 Spellborn* 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Ποσο "πορωμενοι" ειστε με τον υπολογιστη? Κυρ 27 Απρ - 10:00 | |
| Για πειτε.... (Ελπιζω να ανοιξα το topic στο σωστο θεμα... ) | |
|
| |
Mrs_M0lk0
Αριθμός μηνυμάτων : 77 Ηλικία : 31 Τόπος : Σαντορίνη Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Ποσο "πορωμενοι" ειστε με τον υπολογιστη? Κυρ 27 Απρ - 16:42 | |
| ^^ LoL =P Egw exw perasei arketa stadia To kalokairi gia paradeigma imoun oli mera..ektos apo tis wres p koimomoun Kammeni teleios E twra pia eipa na ksekollisw ligo..k exw elatwsei tis wres p liwnw sto pc Alla akoma dn exw ftasei ta fysiologika plaisia!!! | |
|
| |
Spellborn*
Αριθμός μηνυμάτων : 1877 Ηλικία : 33 Τόπος : Patras/Greece Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Ποσο "πορωμενοι" ειστε με τον υπολογιστη? Κυρ 27 Απρ - 16:56 | |
| ^ Εγω λογω ελλειψης ελευθερου χρονου δν τον πολυανοιγω (τον υπολογιστη εννοω...) Μονο στις διακοπες (Χριστουγεννα, Πασχα, Καλοκαιρι) κλεινω κατι 4-ωρα μπροστα στο pc... Αλλα δν μπορω να πω οτι ειμαι και πορωμενος....Απλως μου αρεσει πολυ να ασχολουμαι. | |
|
| |
Nemesis
Αριθμός μηνυμάτων : 305 Ηλικία : 35 Registration date : 11/04/2008
| Θέμα: Απ: Ποσο "πορωμενοι" ειστε με τον υπολογιστη? Κυρ 27 Απρ - 19:12 | |
| | |
|
| |
A.R
Αριθμός μηνυμάτων : 465 Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσ/νικη- Κατερινη Registration date : 29/03/2008
| |
| |
ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΗΣ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 550 Τόπος : Μυτιλήνη Registration date : 28/03/2008
| Θέμα: Απ: Ποσο "πορωμενοι" ειστε με τον υπολογιστη? Παρ 2 Μάης - 23:20 | |
| - Nemesis έγραψε:
- Too muck I'd say!!
Μια απ' τα ίδια... | |
|
| |
loraX
Αριθμός μηνυμάτων : 1318 Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Ποσο "πορωμενοι" ειστε με τον υπολογιστη? Σαβ 3 Μάης - 13:03 | |
| εξαρτάται τις φάσεις μου...μπορεί να μην κάτσω καθόλου 2ολόκληρες βδομάδες, αλλά μπορεί και να κάθομαι κάθε μέρα 4ωρα(συνήθως βέβαια το 2 συμβαίνει!!! ) | |
|
| |
y=αx+β
Αριθμός μηνυμάτων : 254 Τόπος : βιβλίο μαθηματικών Registration date : 29/03/2008
| Θέμα: Απ: Ποσο "πορωμενοι" ειστε με τον υπολογιστη? Κυρ 4 Μάης - 12:47 | |
| Εγώ όποτε είμαι σπίτι και δεν έχω σοβαρότερες δουλειές, είμαι στον υπολογιστή. Όμως λόγω σχολής, τόσο τα εργαστήρια όσο και οι σημειώσεις των μαθημάτων, είναι στον υπολογιστή. Οπότε κάθομαι τις περισσότερες ώρες της ημέρας. | |
|
| |
Ekiff
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ηλικία : 39 Τόπος : Λονδίνο, Αγγλία Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Ποσο "πορωμενοι" ειστε με τον υπολογιστη? Παρ 9 Μάης - 21:27 | |
| πάρα πολύ και όλον τον χειμώνα λόγο εργασιών κυρίως. η έρευνα για τις εργασίες απαιτεί ιντερνετ οπότε υπάρχει πολύ λιώσιμο. Όταν είμαι Ελλάδα χρησιμοποιώ καθημερινά τον Η/Υ και το ιντερνετ αλλά η μέγιστη διάρκεια είναι 1 ώρα πάνω κατω και μόνο διάβασμα που δεν υπάρχει | |
|
| |
Veakis
Αριθμός μηνυμάτων : 90 Registration date : 05/04/2008
| Θέμα: Απ: Ποσο "πορωμενοι" ειστε με τον υπολογιστη? Παρ 9 Μάης - 22:26 | |
| Τον τελευταίο καιρό δεν έχω πολύ χρόνο για να ασχοληθώ με τον υπολογιστή,αλλά γενικώτερα δεν είμαι πορωμένος όπως παλιά. Σαν τον γάμο ένα πράμα. Στην αρχή νόμιζα πως ο "'έρωτάς" μας θα κρατήσει για πάντα,αλλά στην πορεία ξεφούσκωσε! | |
|
| |
beef cake
Αριθμός μηνυμάτων : 1086 Ηλικία : 33 Τόπος : Λιγο πιο πέρα από το γαλαξία μας Registration date : 01/05/2008
| Θέμα: Απ: Ποσο "πορωμενοι" ειστε με τον υπολογιστη? Δευ 19 Μάης - 9:20 | |
| | |
|
| |
Spellborn*
| Θέμα: Απ: Ποσο "πορωμενοι" ειστε με τον υπολογιστη? Τετ 21 Μάης - 21:31 | |
| Ναι...το εχουμε καταλαβει αυτο....Εσυ η πρωτη λεξη που ειπες ηταν PC...
Κι εγω δν παω πισω βεβαια.... | |
|
| |
Dee_dee
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ηλικία : 32 Τόπος : Σέρρες; :P Registration date : 31/03/2008
| Θέμα: Απ: Ποσο "πορωμενοι" ειστε με τον υπολογιστη? Τρι 27 Μάης - 13:09 | |
| Πέρσυ περνούσα πάνω από 8ωρο στο pc. Τώρα μπορεί λιγότερο αλλά και πάλι έχω την αίσθηση ότι αν δεν κάτσω μία μέρα στο pc θα με πιάσει κάτι. Πέρσυ αν δεν καθόμουν στο pc έστω για ένα 2ωρο με έπιανε κάτι σαν να έτρεμα... :S Anyway... Το ξεπερνάω σιγά σιγά γιατί όλο και πιο σπάνια με πιάνει να τρέμω! Μακάρι γιατί δεν είναι καλό αυτό... | |
|
| |
| Ποσο "πορωμενοι" ειστε με τον υπολογιστη? | |
|